אוהבים....

שחף 1

New member
חופשיייייייייייייייייי

כמה נכון אין מילים להוסיף שבת שלום עם הרבה אהבה

העקשנית

New member
../images/Emo6.gifכן, אחותי-הכל בעייני המסתכל!!!

וכרגיל-גרמת לי לחייך.....
לא משנה איך אני נראית, העיקר שאני צריכה יישור שיניים, וזה עולה המון כסף, נכון יערית? יש לך מושג בזה?
לשלוח לכאן תמונה? שהצוות ישפוט?

*יערית

New member
יקירתי....

ישנם רופאי שיניים שזקוקים ליותר מיישור שיניים, כך שאל תחשבי שאת כ"כ גרועה מבחינת המודעות. יישור שיניים עולה בין-9000-לבין13000 הכל תלוי מי המומחה
ואיכן את מכה אותו

העקשנית

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo2.gifככה זה עולה גם בקופ"ח?

זה המון כסףףףףףףףףף!!! אפשר לחלק ל-3 שנים? אני צריכה למצוא בעל עשיר שיסכים לממן את זה......

*יערית

New member
חכם של אמא../images/Emo13.gif

בטח שמי שאוהבים הוא יפה...... הגיע הזמן לאהבה חופשי אתה לא חושב?

משפט חכם ומבולבל

כן גם מכוער יפה כשאתה מוצא בו את היופי כשאתה אוהב מישהי או מישהו מהבפנים שלו הוא כבר יפה בעיניך ואתה מסתכל עליו ולא רואה כיעור.

העקשנית

New member
|בלואני חושבת שכל מי שאהבתי היה יפה

בעייני, וגם כשהיה לו טוב אתי-הוא נראה חתיך בעייני, וגם בעייני אחרים, כי כנראה שכשטוב לנו זה קורן החוצה.... לי דווקא קרה דבר מעניין ומוזר, לפני שהתגרשתי מבעלי-היה לי נורא רע, ודווקא אז-בתקופה הכי גרועה של חיי נראיתי מאד טוב, יעני-חתיכה... לי לא היה הסבר לכך, אבל זאת עובדה. ??????

שבת שלום חברים שלי ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אליכם
ועל מה שאמרת חופשי הייתי מוסיפה ואומרת שהיופי הוא פנימי ואדם ככל שיהיה "מכוער" חיצונית יכול להיות הכי יפה בעולם.

*יערית

New member
איזה מראה נהדר....

פירחי יסמין לרגלייך
מה שלומךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך? כמה מכוער ..ככה יפה מבפנים?..טוב הפנמתי
שבת שלום לגדולה מכולם!!!!!!!!!!! ומי ייתן וכל משאלותייך יתגשמו

היי יעריתוששש

דבר ראשון
ענק אני? עייפה,נפוחת רגליים אבל שמחה ואופטימית כתמיד ועם זר פרחי יסמין כמו שלך מה בכלל צריך הבנאדם? ו...די להחמיא לי אני גדולה בדיוק כמו כולכם אני נראת כבר כמו בלון אדום

למעלה