אוהבים עוצמה?

dreadlox

New member
אוהבים עוצמה?

מתוך פרינטים אקראיים ב-The Marker: אאודי - עליונות מתוך עוצמה טויוטה - עוצמה בשטח פג'ו - עוצמה של טכנולוגיה וולבו - בוא לגלות את הוולבו החדשה והעוצמתית השאלה מה עושים עם כל העוצמה הזו על 30 קמ"ש בשדרות רוטשילד?

אוהבים קלישאות

כל הכותרות/סיסמאות שהזכרת הן קלישאות נבובות שלא אומרות בעצם כלום. חבל שכל כך מעט יבואני רכב בארץ מוכנים לעשות פרסום במקום לדפוק את הויזואל של הרכב על כל העמוד ולהצמיד לו את הקלישאה האופנתית באותו רגע. אני יכול לציין לטובה את אאודי עם מוות לשיעמום של שנה שעברה ואת ניסאן מיקרה של השנה כיוצאות דופן בעניין הזה.

dreadlox

New member
הכל תלוי ביישום...

בוא ניקח לדוגמא רכבי שטח. הרי כמעט לכל יצרן רכב יש בדיוק אותה דרישה בפרסום רכב השטח שלו: "תראו שהרכב המגניב שלי יכול להגיע לכל מקום" אם נסתכל על שני פרינטים די חדשים של יונדאי וג'יפ אפשר לראות את ההבדל ביישום. שתי המודעות שמות את הרכב על הר ומדגישות את העובדה בגימיקים שונים. אני חושב שדי ברור מי לוקח...

TaxiMedia

New member
מה עושים עם 30 קמ"ש בשדרות רוטשילד?

מפגינים עוצמה. דאווין בלשון העם. מי בעד עצומה עם עוצמה, אולי ניתן לעצור את ההתעצמות הזאת? כל זה במקבץ מסופ"ש אחד?

בשדרות רוטשילד צריך ללכת ברגל../images/Emo13.gif

אני עושה את זה כבר חודשיים וזה ממש ממש מומלץ

שלוליה

New member
אגב פרסומות למכוניות...

הקטע של פיג'ו עם הצל של האריה, לא גאוני ? ממש אהבתי את הפרסומת הזאת.. זה מישראל?

אורז

New member
אויש נו, תעשי לי טובה

דווקא הטיזר היה חביב והצליח לעורר איזשהו עניין למרות שבלב קיוויתי שזו לא תהיה פרסומת לפז'ו כי זה שקוף מידי. הפרסומת עצמה לא התקדמה שום צעד מעבר לטיזר וזה כבר מראה שהיא חלשה מאוד. משחקי הצל נדושים לעייפה, הסרט לא מתקדם מהפריים הראשון, הוא לא מעניין וקריאיטיבי במסר וכאמור גם לא בנראות שלו. ברור שזה סרט ישראלי לפחות כמו שברור שאת קשורה לסרט הבינוני הזה בצורה כזו או אחרת.

שלוליה

New member
אורז היקר

הלוואי שהייתי קשורה. אני מובטלת בת 19 שעוד לא למדה יום בחייה ומנסה להבין דרך האינטרנט מה יחסי הכוחות בעולם הפרסום, ילדה כל כך קטנה וחסרת ידע ומשמעות עד כדי שאהבה את הפרסומת של פג'ו וחשבה שזה מחו"ל.

שלוליה תשדרגי את עצמך

לאוטודידקטית מוכשרת עם אינטואיציה ותספרי איזה עבודה את מחפשת, אולי יעזרו לך כאן למצוא משהו

למעלה