אוהבים סושי?

osowakki

New member
אוהבים סושי?

אני מתכבד להזמין אותכם להיכנס לסושיה, אתר הבית לחובבי הסושי הישראלים. האתר אומנם חדש יחסית, אבל אפשר למצוא שם מכל טוב אודות תרבות הסושי הישראלית כולל הוראות הכנה מקוריים לסושי, מתכונים, קישורים ועוד. הצעות למתכונים חדשים, ובכלל כל רעיון יתקבל בברכה, האתר הוא בשבילכם. תהנו.

osowakki

New member
תבקרו ותבקרו

חבר'ה, אני מצפה לקבל מכם כמה שיותר ביקורות. ביקורות על האתר, ביקורות על מסעדות, מתכונים - תכתבו לי בדוא"ל או באתר ואני ישמח לפרסם את הביקורות שלכם. הסושיה

S i g u r R o s

New member
סחתיין על היוזמה, אולם

האתר דל למדיי וטעון שיפור. מומלץ להוסיף עוד נדבכי תוכן, קישורים אטרקטיביים ולוודא שהקיימים אכן מובילים למחוז חפצם ויעדם [מה שבינתיים לא נראה..
. כך ,למשל, כל המתכונים מובילים לאותו משפט "כוס אחת של אורז מבושל..." בלא קשר למתכון נשוא התיאור.] יווו...אני לא מאמין שנתתי טיפ שלא בתמורה לתשלום. אין ספק שזו התקדמות לא אופיינית ולא מאפיינת.[הבוס יכעס נורא.]. מקווה שבניגוד לכמה "ריגשים" כאן
, תקבל את הביקורת בצורה עניינית ובוגרת.

osowakki

New member
הצדק עימך

כי האתר בעליה, רק היום הוספתי את המתכונים כך שאם תתני לו צ'אנס נוסף תראי אותם שם. בכלך מקרה הייתי רוצה לשמוע מה אתם הייתם רוצים לראות שם, בסופו של דבר האתר הוא עבור הקהילה

שאלה לגביי הכנת סושי

איך שאני מגלגלת את הסושי לא יראו בפנים את האצה. כלומר איך לא יהיו מעגלים של האורז והאצה. הוספתי ציור להשאלה שתבינו את כוונתי

osowakki

New member
קיפול נייר

בשביל שלא יצא לך ככה שרואים את הנייר בפנים את צריכה להשתמש בחצי נייר, או בנייר שלם, אבל לשים אורז רק על חצי ממנו ואת החצי השני לקפל עליו, לפני שאת מניחה את המילוי. ככה כשאת מגלגלת הניר עצמו עושה סיבוב אחד בדיוק, לא פחות ולא יותר, ואין צורה של סליל.

למעלה