אוהבים נקניקיות?

jony543

New member
אוהבים נקניקיות?

כן כןןןן כן!!!!! כככןןןן!! כןן כן כן!!! חח איך היה המנגלים? יום עצמאות שמח לכולם!

כן!!!!!! כן!

הכי כיף בעולם !! יום עצמאות שמח
תהנו מהחופש!!ליפני שהוא יגמר ותיראו את עצמכם תקועים בספה מול הטלויזיה {מניסיון} ועל תוכלו הרבה !! אני כבר ניהיתי

איכ נקניקיות../images/Emo3.gif../images/Emo175.gifבוז|

היה כלכךךךךךךך כיףףףףףףףף רוק עצמאות אעעאהעהעאאעהאהעהעהאהעהעאההה אני כולי צרודה וג'וני יש לי דיבור איתך
ולא ישנתי כלום ואכלתי היום מלאאאאא ואני שבעה ועייפה יופי היי! ווווווזהו חבל שנגמר...

jony543

New member
שמעי

אני לא יכלתי להגיע אליך איך את מצפה שאני ידחף לתוך שורה 1?
וחוצמזה אם היה אפשר שם לדבר בטלפון כמו בנדם נורמלי אז היה יותר קל ומתי שהתחילה ההופעה של אביב גפן כבר לא נשאר לי סוללה
בקיצור בהזדמנות אחרת גמני צרוד חח איך צרחתי במשינה ומוניקה אבל מה שהיה חבל זה שבאתי לרוקצ בהרגשה שאני יראה את פורטיסחרןף ורק בסביבות 5 גילית שהם לא יהיו
אני כל הזמן אומר לעצמי מתי ההופעה שלהם..... טוב בכל מקרה היה אחלה [חוץ מבשיר ניסים שהיה ממש היסטריה וכמעט רצחו אותי, יצאתי מזה בזול - נעלמו לי 70 ש"ח אבל אני חיי
]

חחח סבבושקה../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

הלכתי לפחית קולה ולא היית! או שסתם לא זיהיתי אותך

האאאאאעעאעאאאא ודרך אגב../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

אמיר אטיאס מבית הבובות לבש בהופעה חולצה של קולדפליי!
מדהימה כזאת! אני כמעט בכיתי משמחה!

jony543

New member
באמת ?!?!@?$!@#?%

וואי איזה חבל שלא נדחפתי פנימה פשוןט בהופעה של בית הבובות הייתי כבר חצי מת כבר משייגעצ לא יכלתי לזוז אז עברתי לסוף ואיזה מהגיטרסטים? המכוער עם האקוסטית [חח הוא דומה למשהו מוזר] או הגיטריסט השני?

../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

בבית הבובות הייתי קדימה והתחרפנתי בטירוף.. בין הלהקות האהובות עלי.. ואמיר אטיאס זה הסולן.. הוא לבש חולצה חומה עם תמונה של קולד מקדימה [התמונה של הפוסטר שלך..
] ומאחורה היה כתוב "קולדפלי".. זה מזה ריגש אותי!
והמכוער עם האקוסטית הוא נתן סלומון אח של דניאל סלומון והוא הביא לי תמפרט שלו!@#!! D:

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifיוו מה גם אתם הייתם ברוקע??

חח.. בעע בבית הבובות זה היה ממש מפחיד מה שהלך שם.. אלוהים אדירים..ולא שמתי לב שהוא לבש חולצה של קולד..אבל שיהיה לו בכיף.. מה כ'פת גם לי יש
בשייגעצ משהו רע עבר על יובל מנדלסון הוא לקח איזה סם חדש..יותר מדיי ליקק לקהל..חח בסה"כ היה כיף.

steelwater

New member
כן!!!

אתמול יצאתי עם חברים בערב והיה ממש כיף. היום עשינו על האש והיה גם ממש נחמד. וראיתי "מבצע סבתא" סרט גאוני חחח!!!! קרמבו:"דבורה, גם ככה יש 8 מקררים שעומדים במחסן, אז למה שאחד מהם לא יעמוד אצלי?" דבורה:"זה התקנון" קרמבו:"את יודעת מה דבורה? את יכולה לדחוף את התקנון שלך עמוק לתחת!" דבורה:"חוצפן" קרמבו:"אם נשאר לך שם עוד מקום אחרי מה שסרג'ו עשה לך בחדר הנצחה שדרך אגב גם אותו סבתא שלי תרמה!!!"

steelwater

New member
אה

שכחתי להגיד שהעל האש היה אצל סבא וסבתא וגם שאני אוכלת נקנקיות צמחוניות ולא מחיות.

WhiteShadows

New member
יס יס יס!!!

היה ממש כיף :) אתמול יצאתי לפארק עם חברים וראיתי את ההופעות [אעע מוניקה! פיטרוט תעשי לי גן חיות!@#$!] והיום עשינו על האש אצל חברים אבל בקושי אכלתי P: היה נחמד ביותר

למעלה