אוהבים נקניקיות???

eden83

New member
../images/Emo187.gifמסכם

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מה עוד ביקשת, שער שש, בינונימי-אריק ברמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: להתחיל כל יום בעשר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סוס שמדבר עברית/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? שוקולד בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? היו כמה
סקופ השבוע שלכם? למירי מסיקה יש ציצי גדול
ציטוט השבוע שלכם? "אין סבתא בעייתית יש סבתא עם בעיות"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחן במתמטיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין משהו מיוחד והפעם במקום שאלות הבונוס יש משהו מהפכני, מטורף! משהו שעוד לא נעשה בישראל, בעולם, ביקום ואפילו לא בחדר המיטות של פריס הילטון (ואנחנו יודעים שהיא עשתה שם כמעט הכל): "בחן את עצמך- האם אתה מכור לפורומים?" (מספרי התשובות הם נקודות) האם אתה משתמש בסמיילים של תפוז גם במסנג'ר? 1. איך אפשר לעשות סמיילים מתפוז? מקסימום לקלף.
2. כן אבל נשמור על זה בשושו. 3. בטח. מה, זה רע? כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 1. איך אפשר להיכנס לתפוז? מקסימום לסחוט. 2. בין פעם אחת ל-4 פעמים.
3. תפוז זה דף הבית שלי. מה זה נצל"ש? 1. ניצול שחורים. נורא מה שהיו עושים להם פעם.
2. ניצול שרשור. 3. האייקון האהוב עליי. 4-3 נקודות- הגעת לפה בטעות.
6-5 נקודות- נו באמצע כזה, אין לי כוח להתפלסף. 9-7 נקודות- לך/י לפגישות של "פורומיסטים אנונימיים" (וסתם בשביל להוכיח את העניין תרשמו tapuz כשאתם על עברית ותראו שיוצא לכם "אשפוז" ) לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים לשמור עליו מלחש הקנאה, מיום כבד רודף שינה, ממלחמות קהות שמקפיאות לו את הלב וכו' וכו'. מי שרוצה....

Inbar789

New member
מסכמת!../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רצה הביתה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מישהו גדול - שי גבסו
נדבקתי אליו חזק השבוע. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: חמודים כאלה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברות
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סוס שמדבר עברית/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- צילומים לרק בישראל
מאכל השבוע שלכם? אתמול במקס ברנר - וופל עם סירופ שוקולד ושבבי שוקולד חלב מעל.. ובצד בננה בטופי וכדור גלידה וניל עם סירופ שוקולד |מזילהריר| בילוי השבוע שלכם? רק בישראל ומקס ברנר ^^ פאדיחת השבוע שלכם? >< סקופ השבוע שלכם? מצאתי עבודה ופתחתי חשבון בנק!! ציטוט השבוע שלכם? "אני לא בוכה, אבל זה מעצבן!"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא היה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומולדת
והפעם במקום שאלות הבונוס יש משהו מהפכני, מטורף! משהו שעוד לא נעשה בישראל, בעולם, ביקום ואפילו לא בחדר המיטות של פריס הילטון (ואנחנו יודעים שהיא עשתה שם כמעט הכל): "בחן את עצמך- האם אתה מכור לפורומים?" (מספרי התשובות הם נקודות) האם אתה משתמש בסמיילים של תפוז גם במסנג'ר? 1. איך אפשר לעשות סמיילים מתפוז? מקסימום לקלף. 2. כן אבל נשמור על זה בשושו. 3. בטח. מה, זה רע?
כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 1. איך אפשר להיכנס לתפוז? מקסימום לסחוט. 2. בין פעם אחת ל-4 פעמים.
3. תפוז זה דף הבית שלי. מה זה נצל"ש? 1. ניצול שחורים. נורא מה שהיו עושים להם פעם. 2. ניצול שרשור.
3. האייקון האהוב עליי. 4-3 נקודות- הגעת לפה בטעות. 6-5 נקודות- נו באמצע כזה, אין לי כוח להתפלסף. 9-7 נקודות- לך/י לפגישות של "פורומיסטים אנונימיים"
(וסתם בשביל להוכיח את העניין תרשמו tapuz כשאתם על עברית ותראו שיוצא לכם "אשפוז" ) לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים לשמור עליו מלחש הקנאה, מיום כבד רודף שינה, ממלחמות קהות שמקפיאות לו את הלב וכו' וכו'.
לעדי [XD] שבאה איתי לרק בישראל
למיכל, כי הכל הדדי!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתודה../images/Emo13.gif....../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

נעה 124

New member
"נמאס לו כבר מסרטים כחולים...

נמאס לו כבר מהחיים.." שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיג'ו 92 וסקס עם האקס שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מה עוד ביקשת של אריק ברמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שביתה, חברות, טיול עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סוס שמדבר עברית/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין.. נראה לי.. מאכל השבוע שלכם? אכלתי השבוע כל כך הרבה, שאי אפשר לבחור
בילוי השבוע שלכם? טיול.. פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת
סקופ השבוע שלכם? פריכיות זה יותר מגעיל ממה שחשבתי! ציטוט השבוע שלכם? שיחה שהתקיימה ביני לבין אח שלי כשהוא עמד בערך מטר ממני
"אסף, תקרא לאבא" "מה אמרת?" "שתקרא לאבא" "מה????" "אוף, אסף אתה חירש. אני אקרא לו לבד" "מה אמרת?" "שאתה חירש ו... לא משנה.." "אני ממש לא חירש! מתי אמרת לי משהו ולא שמעתי?" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הייתי אמורה ללכת להופעה של יוני ורבתי עם ההורים שלי אז הם לא נתנו לי ללכת
וגם אתמול גיליתי שלחברה שלי היה כרטיס להופעה של מירי לתת לי, אבל בדיוק כשהיא התקשרה נגמרה לי הבטרייה בפלאפון אז היא נתנה אותו למישהו אחר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שתמשיך השביתה ושאני סופסוף אפגש עם חברה שלי שפגשתי פעם אחרונה בביה"ס והפעם במקום שאלות הבונוס יש משהו מהפכני, מטורף! משהו שעוד לא נעשה בישראל, בעולם, ביקום ואפילו לא בחדר המיטות של פריס הילטון (ואנחנו יודעים שהיא עשתה שם כמעט הכל): "בחן את עצמך- האם אתה מכור לפורומים?" ייייייאאאאיייי!!!!!$#^@%^@*@% (מספרי התשובות הם נקודות) האם אתה משתמש בסמיילים של תפוז גם במסנג'ר? 1. איך אפשר לעשות סמיילים מתפוז? מקסימום לקלף. 2. כן אבל נשמור על זה בשושו. 3. בטח. מה, זה רע?
כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 1. איך אפשר להיכנס לתפוז? מקסימום לסחוט. 2. בין פעם אחת ל-4 פעמים.
3. תפוז זה דף הבית שלי. מה זה נצל"ש? 1. ניצול שחורים. נורא מה שהיו עושים להם פעם. 2. ניצול שרשור.
3. האייקון האהוב עליי. 4-3 נקודות- הגעת לפה בטעות. 6-5 נקודות- נו באמצע כזה, אין לי כוח להתפלסף. 9-7 נקודות- לך/י לפגישות של "פורומיסטים אנונימיים" (וסתם בשביל להוכיח את העניין תרשמו tapuz כשאתם על עברית ותראו שיוצא לכם "אשפוז"
)
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים לשמור עליו מלחש הקנאה, מיום כבד רודף שינה, ממלחמות קהות שמקפיאות לו את הלב וכו' וכו'.
אני אהיה מקורית ואגיד משהו מהפכני שמעולם לא נאמר פה- לכולם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

OpenYourEyes

New member
כן! כן! כן!

אין, סורי. תסתפקו בסיכום שבועי! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "מבול".. יאללה דיסק שני!!! שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Chop Suey של System of a Down ואגב אם תשימו לב מאיה אברהם גנבה את המוזיקה ב-18 שניות הראשונות של השיר "למה" מהשיר הזה. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: נפגשתי עם חברה טובה שלצערי לא יוצא לנו להיפגש הרבה בגלל בעיית מרחק עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סוס שמדבר עברית/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הייתי אומרת הסרט "האמיצה" אבל למען האמת זה סרט ארוך ומשעמם ומצאתי את עצמי מנקרת כמה פעמים במהלכו. מה שכן היה משעשע להיכנס לאולם כמעט ריק ולשמוע את דידי הררי, שישב באולם, צועק לעברנו "ואנחנו חשבנו שנהיה לבד!"
מאכל השבוע שלכם? שניצלים של סבתא!!! בילוי השבוע שלכם? בית קפה בפארק פאדיחת השבוע שלכם? כמה שניות אחרי שהתחלתי לנסוע באוטו שמתי לב שבשיא החוצפה שמו לי פלייר ענק של טים טעם על השמשה הקדמית של האוטו, מה שחסם לי שטח גדול משדה הראייה (לא מספיק מאכילים חתולים דשנים עם הבשר שלהם גם שמים פליירים אימתניים על האוטו??? חוצפה מוחלטת!!!). אז תוך כדי פקק הוצאתי חצי גוף מהחלון ונאבקתי עם הפלייר עד שלבסוף הצלחתי להוריד אותו. ואז הבנתי כמה מצחיק זה בטח נראה לאנשים
סקופ השבוע שלכם? אני יכולה לעצור את הנשימה ל-2 דקות ו-20 שניות. זה גובר על השיא הקודם של 2 דקות ו-15 שניות. מרגש! ציטוט השבוע שלכם? Red Daniel אומר/ת: ת'אמת חשבתי שאת שמנה לפני שראיתי תמונה שלך The Tired Person אומר/ת: חחחח למה חשבת שאני שמנה Red Daniel אומר/ת: לא יודע הכינוי שלך היה ארוך עם אותיות גדולות ^וואט דה פאק???^ דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לפרוק ארגזים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אולי ייצא לי להיפגש שוב אם אותה חברה והפעם במקום שאלות הבונוס יש משהו מהפכני, מטורף! משהו שעוד לא נעשה בישראל, בעולם, ביקום ואפילו לא בחדר המיטות של פריס הילטון (ואנחנו יודעים שהיא עשתה שם כמעט הכל): "בחן את עצמך- האם אתה מכור לפורומים?" (מספרי התשובות הם נקודות) האם אתה משתמש בסמיילים של תפוז גם במסנג'ר? 1. איך אפשר לעשות סמיילים מתפוז? מקסימום לקלף.-
סתם לא, היו לי סמיילים אבל החלפתי מסנג'ר ומאז אין לי. 2. כן אבל נשמור על זה בשושו. 3. בטח. מה, זה רע? כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 1. איך אפשר להיכנס לתפוז? מקסימום לסחוט. 2. בין פעם אחת ל-4 פעמים.-
3. תפוז זה דף הבית שלי. מה זה נצל"ש? 1. ניצול שחורים. נורא מה שהיו עושים להם פעם. 2. ניצול שרשור.-
3. האייקון האהוב עליי. 4-3 נקודות- הגעת לפה בטעות. 6-5 נקודות- נו באמצע כזה, אין לי כוח להתפלסף.-
ווווווווויייייייייייייייייייייייייייייי 9-7 נקודות- לך/י לפגישות של "פורומיסטים אנונימיים" (וסתם בשביל להוכיח את העניין תרשמו tapuz כשאתם על עברית ותראו שיוצא לכם "אשפוז" ) לסיום אתם מוזמנים להעניק
לרעות (בלקפילד), תמר, יעל, דניאל ועוד כל מיני אנשים שאתם לא מכירים.

Red Daniel

New member
תגובת המערכת

א) בסופו של דבר הסכמת שזה הגיוני הדרך שלי לקבוע אם אנשים שמנים. או שלא....?
ב) אמרת לי שהיא גנבה ב-20 שניות הראשונות, ועכשיו זה נהפך ל-18?
שבוע טוב

OpenYourEyes

New member
תגובתי לנ"ל כדלקמן:

א) אינני זוכרת מקרה זה, ואין טענה זו קבילה עד אשר תהיינה הוכחות חותכות לעניין. ב) שגיתי, היא אכן גנבה את ה-18 וחצי שניות הראשונות. האם טעות זו דינה תלייה? מצרה אני על קטנוניותך הבלתי מתפשרת.

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? בטטות של איתי פרל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סופסוף התפנה מקום בכיתה שרציתי לעבור אליה והעבירו אותי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סוס שמדבר עברית/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הייתי סוף סוף ב"הלהקה"
מאכל השבוע שלכם? בטטות ברוטב עשבי תיבול בילוי השבוע שלכם? יומולדת לחברה שלי פאדיחת השבוע שלכם? בטוח יש אבל אני לא זוכרת בדיוק מה סקופ השבוע שלכם? לא מתים מלבן
ציטוט השבוע שלכם? "יתוש, יתוש, ג'וק, ג'וק, דבורה
" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בית ספר.............. למה המורים שלא שובתים לא יכולים להזדהות עם אלה ששובתים ולשבות גם.... מה הטעם בלבוא לבית ספר לשיעור אחד משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין כרגע משהו מיוחד והפעם במקום שאלות הבונוס יש משהו מהפכני, מטורף! משהו שעוד לא נעשה בישראל, בעולם, ביקום ואפילו לא בחדר המיטות של פריס הילטון (ואנחנו יודעים שהיא עשתה שם כמעט הכל): "בחן את עצמך- האם אתה מכור לפורומים?" (מספרי התשובות הם נקודות) האם אתה משתמש בסמיילים של תפוז גם במסנג'ר? 1. איך אפשר לעשות סמיילים מתפוז? מקסימום לקלף. 2. כן אבל נשמור על זה בשושו. 3. בטח. מה, זה רע? כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 1. איך אפשר להיכנס לתפוז? מקסימום לסחוט. 2. בין פעם אחת ל-4 פעמים. 3. תפוז זה דף הבית שלי. מה זה נצל"ש? 1. ניצול שחורים. נורא מה שהיו עושים להם פעם. 2. ניצול שרשור. 3. האייקון האהוב עליי. 4-3 נקודות- הגעת לפה בטעות. 6-5 נקודות- נו באמצע כזה, אין לי כוח להתפלסף. 9-7 נקודות- לך/י לפגישות של "פורומיסטים אנונימיים" (וסתם בשביל להוכיח את העניין תרשמו tapuz כשאתם על עברית ותראו שיוצא לכם "אשפוז" ) לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים לשמור עליו מלחש הקנאה, מיום כבד רודף שינה, ממלחמות קהות שמקפיאות לו את הלב וכו' וכו'. לכולם
אני במצב רוח שבא לי לחבק את כולם

../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? היא יודעת- נינט משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחותי עשתה את הפורום
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סוס שמדבר עברית/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ניהלתי איזה קורס בסופ"ש וזה היה ממש כיף מאכל השבוע שלכם? שוקולד והרבה בילוי השבוע שלכם? לימודים, לימודים ו... לימודים פאדיחת השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על זה שכשנותנים לי מחמאות והוקרות, אני לא יודעת לקבל אותן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: והפעם במקום שאלות הבונוס יש משהו מהפכני, מטורף! משהו שעוד לא נעשה בישראל, בעולם, ביקום ואפילו לא בחדר המיטות של פריס הילטון (ואנחנו יודעים שהיא עשתה שם כמעט הכל): "בחן את עצמך- האם אתה מכור לפורומים?" ללא ספק (מספרי התשובות הם נקודות) האם אתה משתמש בסמיילים של תפוז גם במסנג'ר? כן כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 1. איך אפשר להיכנס לתפוז? מקסימום לסחוט. 2. בין פעם אחת ל-4 פעמים.
3. האייקון האהוב עליי.

LEEkm

New member
Did your heart stop beating for me?

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?'פיקה'!
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?'לילות של ירח מלא' ו'סוף סוף' של מארינה מקסימיליאן בלומין, ו'waltz' של רונה קינן. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:->אני רוצה הופעות
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:שיחות עם כמה אנשים בנושא מאוד משמעותי בחיים שלי שנתנו לי קצת תקווה... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סוס שמדבר עברית/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מופע האיימים של רוקי
מי שאוהב את הסרט, לאו דווקא מדקלם את כולו בע"פ, סתם חיבה מסוימת לסרט, זה ממש חובה. זה כזה מעולה!
מאכל השבוע שלכם? פירה
בילוי השבוע שלכם?מסיבת יומולדת לאחד האנשים שאני יותר אוהבת בעולם הזה
פאדיחת השבוע שלכם?XX סקופ השבוע שלכם? לא משהו שיגיד לכם משהו
ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הייתה יומולדת למיה דגן שלשום, וקנינו לה מתנה. המנהל של הפורום ועוד מישהי חיכו לה מחוץ להצגה ואני הסברתי להם איפה לחכות והכל כי לא יכלתי להגיע, והם כנראה פספסו אותה.X: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אילת! 4 ימים! עם החברות הכי טובות!D: והפעם במקום שאלות הבונוס יש משהו מהפכני, מטורף! משהו שעוד לא נעשה בישראל, בעולם, ביקום ואפילו לא בחדר המיטות של פריס הילטון (ואנחנו יודעים שהיא עשתה שם כמעט הכל): "בחן את עצמך- האם אתה מכור לפורומים?" (מספרי התשובות הם נקודות) האם אתה משתמש בסמיילים של תפוז גם במסנג'ר? 1. איך אפשר לעשות סמיילים מתפוז? מקסימום לקלף. 2. כן אבל נשמור על זה בשושו.
3. בטח. מה, זה רע? כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 1. איך אפשר להיכנס לתפוז? מקסימום לסחוט. 2. בין פעם אחת ל-4 פעמים.
3. האייקון האהוב עליי. 4-3 נקודות- הגעת לפה בטעות. 6-5 נקודות- נו באמצע כזה, אין לי כוח להתפלסף. 9-7 נקודות- לך/י לפגישות של "פורומיסטים אנונימיים" (וסתם בשביל להוכיח את העניין תרשמו tapuz כשאתם על עברית ותראו שיוצא לכם "אשפוז" ) חחח גדולXD
לקסם כפרהעלייך

למעלה