Did your heart stop beating for me?
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?'פיקה'!
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?'לילות של ירח מלא' ו'סוף סוף' של מארינה מקסימיליאן בלומין, ו'waltz' של רונה קינן. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:->אני רוצה הופעות
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:שיחות עם כמה אנשים בנושא מאוד משמעותי בחיים שלי שנתנו לי קצת תקווה... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סוס שמדבר עברית/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מופע האיימים של רוקי
מי שאוהב את הסרט, לאו דווקא מדקלם את כולו בע"פ, סתם חיבה מסוימת לסרט, זה ממש חובה. זה כזה מעולה!
מאכל השבוע שלכם? פירה
בילוי השבוע שלכם?מסיבת יומולדת לאחד האנשים שאני יותר אוהבת בעולם הזה
פאדיחת השבוע שלכם?XX סקופ השבוע שלכם? לא משהו שיגיד לכם משהו
ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הייתה יומולדת למיה דגן שלשום, וקנינו לה מתנה. המנהל של הפורום ועוד מישהי חיכו לה מחוץ להצגה ואני הסברתי להם איפה לחכות והכל כי לא יכלתי להגיע, והם כנראה פספסו אותה.X: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אילת! 4 ימים! עם החברות הכי טובות!D: והפעם במקום שאלות הבונוס יש משהו מהפכני, מטורף! משהו שעוד לא נעשה בישראל, בעולם, ביקום ואפילו לא בחדר המיטות של פריס הילטון (ואנחנו יודעים שהיא עשתה שם כמעט הכל): "בחן את עצמך- האם אתה מכור לפורומים?" (מספרי התשובות הם נקודות) האם אתה משתמש בסמיילים של תפוז גם במסנג'ר? 1. איך אפשר לעשות סמיילים מתפוז? מקסימום לקלף. 2. כן אבל נשמור על זה בשושו.
3. בטח. מה, זה רע? כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 1. איך אפשר להיכנס לתפוז? מקסימום לסחוט. 2. בין פעם אחת ל-4 פעמים.
3. תפוז זה דף הבית שלי. מה זה נצל"ש? 1. ניצול שחורים. נורא מה שהיו עושים להם פעם. 2. ניצול שרשור.
3. האייקון האהוב עליי. 4-3 נקודות- הגעת לפה בטעות. 6-5 נקודות- נו באמצע כזה, אין לי כוח להתפלסף. 9-7 נקודות- לך/י לפגישות של "פורומיסטים אנונימיים" (וסתם בשביל להוכיח את העניין תרשמו tapuz כשאתם על עברית ותראו שיוצא לכם "אשפוז" ) חחח גדולXD
לקסם כפרהעלייך