אוהבים לנקות?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מטלות שגרתיות כמו ניקוי חלונות, סחיבת קניות או משחק עם הילד בגינה לא נתפסות בדרך כלל כפעילות גופנית – אך מחקר חדש מגלה שהן עשויות לתרום משמעותית לאריכות ימים.

לא אוהבת לנקות חלונות :cool: .

boriska1

Well-known member
מטלות שגרתיות כמו ניקוי חלונות, סחיבת קניות או משחק עם הילד בגינה לא נתפסות בדרך כלל כפעילות גופנית – אך מחקר חדש מגלה שהן עשויות לתרום משמעותית לאריכות ימים.

למה צריך לנקות חלונות? ואם יש הרבה חלונות ומנקים לעתים קרובות, אז קונים רובוט קטן. לא עולה הרבה.

משתפרת1

Well-known member

לא אוהבת לנקות חלונות .
לא אוהבת לנקות. עושה את זה כי חייבים. ו... גם לא אוהבת התעמלות למיניה, עושה גם את זה כי אני חייבת, כדי לא להפוך לבטטה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא אוהבת לנקות. עושה את זה כי חייבים. ו... גם לא אוהבת התעמלות למיניה, עושה גם את זה כי אני חייבת, כדי לא להפוך לבטטה.
הרגת אותי.
השבוע הנכדים היו אצלי, והנכדה הגדולה שמה סרטון התעמלות ביוטיוב, הנכדים התעמלו רקדו, הנכדה אמרה" סבתא תצטרפי אלינו" עניתי אין כח.
השובבה שלי אמרה, סבתא תהיי בטטה🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰, הנכד הקטן שרק פתח פה ואוהב בטטה, דיקלם טטה טטה אהובים שלי.

אלן 5

Active member

ריקי זו אני

Well-known member
לא אנקה? מי ינקה? ירד מלאך משמים???
חלונות? ימי רביעי... כל ימי רביעי...

למעלה