משובצת, תחת מה היא מקוטלגת? זה רוק, וזהו. אתה צריך להחליט ע"ס שמיעה בלבד אם אתה מתחבר או לא, ולא ע"ס "איזה סגנון זה".... אני, אישית, ממש לא מתחברת. יענו, לא אוהבת ת'להקה. אבל, שוב, אני זה לא (!) אתה. אז אני מציעה בחום שתתחבר לתחושות הבטן/רגשות/אינטואיציה שלך וכבר תדע מה אתה (!) חושב על הלהקה. בהצלחה
זתומרת, יש להם כמה שירים שאני אוהבת (how you remind my, someday, hero), אבל הם קצת חוזרים על עצמם... הם אמטיוי כאלה...לא שיש לי משהו נגד אמטיוי, אבל לא יזיק להם קצת גיוון.
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifלדעתי הם טובים../images/Emo9.gif
ובמיוחד הדיסק האחרון שלהם, שעשוי בצורה מעולה ומכיל 11 שירים מאוד טובים. אנשים בד"כ שופטים אותם עפ"י הסינגלים, אבל השירים הבאמת טובים שלהם הם דווקא אלו שלא יצאו כסינגלים. [יש להם קומונה. מספר 14491]
הם פתטים. הטקסטים שלהם עלובים ומוזיקלית הם לא עשו שום דבר מאז דוקי. הם חבורה של אפסים שלא עושים שום דבר חוץ מלנסות להיראות מגניבים בכל הכח. אהבתי אותם כשהייתי בן 14 אבל זה העניין. הם להקה של ילדים בני 14. הם בדיוק כמו בריטני ספירס או אבריל לוין רק עם שחור מסביב לעיניים במקום ורוד. הם עושים פופ מהסוג הכי נורא שיש. פופ עלוב ורדוד שמתיימר להיות עמוק. ובגלל זה הם אפילו יותר גרועים מבריטני ספירס כי היא לפחות לא מתיימרת להיות יותר מהפוסטמה שהיא. הם אחת הלהקות העלובות בהיסטוריה של הפופ ואני לא מאמין שאתם שומעים אותם. הוא עומד שם וצועק `אני לא רוצה להיות אדיוט אמריקאי` ולא קולט שזה בדיוק מה שהוא. כמו שאמר לנון: can`t you see the jokes laughs at you??? חרא להקה. זבל טהור וחסר חשיבות.