אוהבים חידושים?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

לא תצליחו לזהות: וואטסאפ בסדרת חידושים דרמטית​

הבוקר נתקלתי בעדכון החדש
אחד העדכונים הראשונים, שכבר הופיע באפליקציה בשבועות האחרונים, מאפשר לראות כמה אנשים מתוך הקבוצה "מחוברים" בכל רגע נתון.

חידוש מעניין
כעת עדכון חדש יקל על המשתמשים שרוצים להגיב באופן זהה לאדם אחר – מבלי לחפש את האימוג'י הספציפי ברשימה. כדי לעשות זאת, פשוט מקישים על האימוג'י שמשתמש אחר שלח, ואז אפשר לשלוח אותו דבר בעצמכם.

GoldenEyes

Well-known member

לא תצליחו לזהות: וואטסאפ בסדרת חידושים דרמטית​

הבוקר נתקלתי בעדכון החדש
אחד העדכונים הראשונים, שכבר הופיע באפליקציה בשבועות האחרונים, מאפשר לראות כמה אנשים מתוך הקבוצה "מחוברים" בכל רגע נתון.

חידוש מעניין
כעת עדכון חדש יקל על המשתמשים שרוצים להגיב באופן זהה לאדם אחר – מבלי לחפש את האימוג'י הספציפי ברשימה. כדי לעשות זאת, פשוט מקישים על האימוג'י שמשתמש אחר שלח, ואז אפשר לשלוח אותו דבר בעצמכם.
תמיד יש חידושים , שאחד אוהב ומתלהב , ואחר לא מבין על מה ההתלהבות :)

חג שמח וכשר

דיברגנט חדש

Well-known member

אוהבים חידושים?​

כל מקרה לגופו, יש חידושים שאוהב אותם ויש שלא, כמו למשל מערכת הפורומים החדשה לא אהבתי את החידוש וגם היום שכבר התרגלתי למערכת, עדיין מתגעגע לישנה והטובה.
מתגעגע לקומונה ללא הטרולים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כל מקרה לגופו, יש חידושים שאוהב אותם ויש שלא, כמו למשל מערכת הפורומים החדשה לא אהבתי את החידוש וגם היום שכבר התרגלתי למערכת, עדיין מתגעגע לישנה והטובה.
מתגעגע לקומונה ללא הטרולים.
במה מערכת הישנה טובה יותר?.

Harrington

Well-known member
מנהל
הדבר הכי טוב בה היה שמי שהחליט להגיב על משהו עתיק לא היה מקפיץ אותו שוב לעמוד הראשון. כך- ריבים ישנים לא נלעסו שוב ושוב כמו מסטיק משומש.
יש כאן גולשות וגולשים שזה תחום המומחיות שלהם :). מקפיצים שרשורים ישנים מהאוב ועוד משוכנעים שזה מענין מישהו זולתם. כמובן תמיד עם אותם תירוצים 'אני לא כל יום פה' וכדו'.

דיברגנט חדש

Well-known member
במה מערכת הישנה טובה יותר?.
  1. הייתה יותר קריאה, העץ היה מובן, היו קווים שמחברים לתגובה קודמת ויכולת לראות את כל העץ.
  2. יכולת לשלוח מסר למנהל פורום על תגובה מסויימת, זה היה בדיוק כמו להגיב תגובה.
  3. מערכת המסרים תמיד פעלה, לא היה מצב כזה שלא ניתן לשלוח מסר.
  4. יש עוד דברים שכבר שכחתי, אם זה חשוב לך כתבתי על זה בעבר כשהמערכת התחלפה, אני יכול לחפש את התגובה שלי.

למעלה