אוהבים "בריטפופ"??

amithadar

New member
אוהבים "בריטפופ"??

שזה רוק לכל דבר מבחינתי. או שזה לא מספיק, "מחוכם" בשבילכם?... (אמרתי בעוקצנות, ואני לא ממש יודע למה..... :/)

Vedderism

New member
אמממ אין שום דבר רע בבריטפופ

יש להקות טובות שם כמו Blur וSuede

Mooyan

New member
תלוי איזו להקה

למשל אואזיס מצוינים
(למרות שיש כאלה שמגדירים אותם כרוק אלטרנטיבי)

Dancing mad

New member
המ.

יש לי חור בהשכלה בתת-ז'אנר הזה (כמו במקומות רבים אחרים), כי לא שמעתי יותר מדי מהלהקות שמייצגות אותו (בלור ואואזיס, למשל). זה בהחלט משהו שאני צריך לטפל בו בקרוב, אחרי חסכים אחרים, תכופים יותר. מה שכן, אני מת על רדיוהד. ומהחדשים יותר, אם מחשיבים אותם לבריטפופ (אין לי מושג, באמת), אני מחבב את קולדפליי. וגם את קין, בעיקר בגלל השימוש החמוד להפליא בפסנתר. אבל לא יותר מדי מהם.

amithadar

New member
בעיניי

Suede, Blur וsupergrass, שהןממש בריטפופ מובהק, אז הם ממש ממש מהלהקות האהובות עלי... ובעצם זה די מעצבן אותי שקוראים לזה בריט"פופ", כי בשבילי "פופ" זה בריטני ספירס, שקירה, שירי מיימון, רוני סופרסטר, ושאר ירקות(רקובים?)........... אז מה אתם אומרים?? נ.ב. פרנז פרדיננד(שאותם אני ממש אוהב!), גם נמצאים אצלכם בבריטפופ? או שמה "סקוטישפופ"?.......... נ.ב.2 האנגלים הם פשוט גאונים(!!!!)לדעתי, בכל מה שקשור לאומנויות הבמה! שזה גם מוזיקה כמובן........ אז... ככה....

The Miller

New member
בוא נתחיל

עם זה שהדיסק החדש של סופרגראס (לא יודע אם שמעת או לא) הוא לא ממש בריטפופ, וזה שבשבילך בריטני ספירס זה פופ זה לא הופך את זה לנכון גם הביטלז נחשבים פופ יחד עם עוד הרבה להקות ישנות פשוט היום מחשיבים את זה רק בלהקות בנים וכאלה...זה לא נכון

Sum41xGiRL

New member
Bloodstains across the UK

"מרחץ דמים בממלכה המאוחדת!" זה סדרה של אלבומי אוסף של להקות מבריטניה(אנגליה,ווילס,סקוטלנד וצפון אירלנד) בלי שום קשר, כבר במאה ה-16 נכבשה סקוטלנד על-ידי האנגלים והצטרפה לממלכה המאוחדת, ג'ימס ה-2 שהיה סקוטי מלך על בריטניה! למרות שסקוטלנד קיבלו סוג של אוטונומיה(הייתי אומר שהם כמעט מדינה מפני עצמה) הם עדיין משתייכים למולכה הבריטית, ונשלטת על המלכה עליזה-בת'.. הסקוטים ממש לא אוהבים את השלטון של המלכה, והם היו רוצים להשתחרר מהעוול הבריטי, זה ידוע אבל הם עדיין שייכים לבריטניה, מה שאומר שפנרץ פרדיננד(שאותם אני ממש שונא,מביישים את העם הסקוטי) הם "בריטפופ" לכל דבר.

amithadar

New member
שאלה לי אליך

באמת יש סדרב כזאת?? זה נשמע מעניין מאוד. מי נמצא שם?? איך זה הולך באנגלית, כדי שאני אחפש באמזון* ולמה אתה "שונא" את פרנז פרדיננד??

Sum41xGiRL

New member
רשמתי למעלה, כבר

"Bloodstains across the UK" מיטב הפאנק הניהליסטי של בריטניה. שלושה אלבומים הכוללים את:Rats , Vice squad, The Zips, The valves, Blanks ועוד רבים וטובים.. אתה יכול לחפש בסולסיק. למה אני שונא את פרנז פרדיננד? להקה מעפנה, מוזיקה מסריחה, מילים מסריחות, מתכון לתועבה.

EnchantedS

New member
מה שסאם 41 גירל מתכוון להגיד זה ש

מוזיקה זה על טעם ועל ריח:) (על פראנץ פרדיננד ז"א) מה שנשמע לך טוב, לא חייב להישמע לו טוב:)

למעלה