אוהבים את הראסמוס?

EleVaTioN

New member
לא עולה../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif

אופה אגב אתמול היה ביקומינג בלינק זה היה נורא נחמד! מישו ראה? למה לא עושים ביקום גוד שרלוט? יש מלא שאוהבים אותם!!!

the z girl

New member
אני ראיתיי...

אבל לא אתמול... ראיתי פעעם... היה נחמד.. .משעמם... חח

the z girl

New member
באותו הקשר

ראסמוס שולטים
והאתר נחמד מאוד ואשטון קאצ'ר מתח את בנג'י!!! אין לי מושג מי אמר (אורלע?) אבל היה שופשבוע של פאנק'ד ולא היה את בנג'.. והזבל האלה לא יכתבו בעיתון- הם יכריחו אותי התיישב כל חצי שעה מול הטלוויזיה ולראות את ההתחלה. נבלות. אפילו לאתר שלהם נכנסתי ולא היה כתוב! מה כתוב?!- עם אשטון קאצ'ר. כה בסדר, הבנו, אבל את מי הוא מותח??? אוח הם כאלה חראאאא

EleVaTioN

New member
הוא באמת מתח אותו!../images/Emo129.gif

אבל זה עדיין לא שודר גם באמריקה

mor kutcher

New member
איך זה עוד לא שודר???

אבל פאנקד כבר נגמר!!! אתם בטוחים שזה לא שודר עדיין??!?! אני מתהההה לראות את זה.........

EleVaTioN

New member
לא אמרו שזה שודר!../images/Emo129.gif

בשום מקום
נגמר לגמרי? בטוחה? זה לא עונה או משו? אולי לא ישדרו את זה בכלל?

mor kutcher

New member
נופ.../images/Emo4.gif

לא תהיה עוד עונה לפאנקד... וגם אני שמעתי על זה שאשטון היה אמור לעבוד עליו... אוףףףף אני רוצה שישדרו את זה!!!!!!!

KaUrO DoNo

New member
הרסמוס חמודים...

הם פינים...וחברה הכי טובה שלי פינית והיא הייתה בהופעה שלה..איזה מגניב לה....

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo32.gifאו אה מה קרה../images/Emo108.gif

אריאל קיבלה מפרט של יהלי סובול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חההההההחההההה!!!!! תקנאווווווווווו חיחי סתם:] אבל ישלי מפרט וחתימה של יהלי. ודיברתי איתו. והוא חייך אליי. יופי תודה שלום.

ררר, כלבה. ../images/Emo25.gif

גמאני רוצה מפרט של יהלי
איךך? למהה? מתיי? ותחנקי וזה.

S m e l l y Cat

New member
אלימות זה לא הפיתרון[?]../images/Emo108.gif

אבל מכפתלי..השגתי את מטרתי בחיים:] חוח לפני יומיים. באוזן השלישית. יהלי מנגן. יהלי בחוץ, אריאל לוקחת יוזמה וגוררת את חברתה לקחת נייר ועט מהחנות. אריאל אומרת "היי יהלי. חתימה, אפשר?"[טוב לא בדיוק ככה אבל זה העיקרון
]. יהלי אומר לאריאל "כן בטח, איך קוראים לך?" בלה בלה. יש לי חתימה. נהנהבננה. הופעה. שירים. יהלי חמוד בגיטרה. יהלי חמוד מסתכל למטה לאריאל אשר יושבת. יהלי מחייך לאריאל. אריאל מחייכת חיוך נבוך ביותר בחזרה. הופעה נגמרה. יהלי הולך לחדר אחר. אריאל רודפת אחריו. אריאל אומרת "מפרט, אפשר?" יהלי אומר "כן." יהלי נותן לאריאל מפרט. אריאל שמחה. אריאל הלכה. [ולא, לא ניסיתי לעשות חיקוי עלוב של בבלובה:|||]

האוזן השלישית זה טוב. ../images/Emo25.gif

[היי, משם יש לי את עוד שארלוט בחמישים שקלקלים.] ואת גם גרה בתלאביב
אני לאהוב האוזן השלישית, אני לרצות יהלי. מז'תומרת הוא ניגן מחוץ לאוזן השלישית? *צווחת בקנאה* כשאני אפגוש 'תך אני רואה מפרט וחתימה. ברור? אוי, אוי, כשהייתי שם אז ראיתי את עובדיה בחוץ

S m e l l y Cat

New member
בלה../images/Emo108.gif

הממ.. הוא לא ניגן בחוץ.. אבל שהייתי בחוץ כי הקדמנו בשעתיים [אמרו לנו שזה ב7:30!! כונפות!], אז ראינו אותו.. הוא ניגן בתוך האוזן..[?!] ואוזן שלישית זה שולט ביותר. חיח כן את יכולה לראות.. אבל זה יהיה בבית שלי כי אני לא הולכת לסכן את מפרטי וחתימתי בהוצאה למקום מסוכן:]

נורא נחמד שם, ../images/Emo25.gif

גם אחותי קנתה לי דיסק ליומולדת משם, שזה שהיא קונה לי משהו ליומולדת זה כבר פלא
נוו, עפתי.

בור עצום בהשכלה. ../images/Emo25.gif

יהלי זה בן. יהלי זה סובול. יהלי זה ממונקע. יהלי זה טוב.

למעלה