"אוהבים אותך שרון"?

beetleman

New member
"אוהבים אותך שרון"?

מתוך וואלה: "שרת החינוך, לימור לבנת, פנתה ליועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, בדרישה לפתוח בחקירה, בעקבות קריאה של קבוצה קיצונית בליכוד לפעול בנשק נגד ראש הממשלה, אריאל שרון."

Roobie

New member
בדיוק

ואין מה לדאוג, הימין הקיצוני עוד לא ביצע רציחות פוליטיות ואין סיבה לחשוש שזה יתחיל דווקא עכשיו.

נכון, וגם השמאל לא.

ע"ע אלטלנה... ומה בקשר לבגידות? אה.. וענונו היה ימני.

Roobie

New member
אה, וענונו היה שמאלני

לכן הוא עתר ב-96 לבג"צ בדרישה להדיח מראשות-הממשלה את שמעון פרס (הוא אשכרה ציפה שהדרישה שלו תיענה...). ונחמד שאתה מצליח להיזכר רק במקרה (מוצדק!) מלפני 56 שנים.

עמרי ר

New member
מעניין ביותר

טבח יהודים במימי תל-אביב הוא "מקרה מוצדק" לשיטתך. ירי על אנשים שקפצו מהספינה אל תוך המים, כדי לוודא רציחה, הוא לגיטימי בעיניי השמאל הנאור. ואחרי זה אתם, הפאשיסטים והרוצחים האמיתיים, עוד מעיזים להזכיר לנו את יגאל עמיר בכל הודעה שנייה. לכו תשתחוו לתותח הקדוש שלכם, צבועים.

Roobie

New member
תותח הוא תמיד דבר קדוש ../images/Emo13.gif

ועכשיו ברצינות - קודם כל, אתה מחלק "טבח" למוצדק ולא-מוצדק רק על-פי מוצאם האתני של הנרצחים? הירי על האנשים שקפצו למים עוד לא אושר ע"י אף אחד, מלבד היסטוריונים ימניים. ומה לעשות, הימין היה צריך להכיר בזה שבמדינה דמוקרטית (או בכל מדינה שהיא) לא יכול להיות יותר מגוף צבאי אחד. אז, כמו היום, הימין העדיף לפלג בעם. ואל תגיד לי שהאצ"ל לבדו היה כובש את מזרח-ירושלים מהצבא הירדני והצבא המצרי שתיגבר אותו, זה פאתטי.

רונאל1

New member
מה אתה בכלל עונה לטמבל הזה?!

"פאשיסטים" "רוצחים" - כולה איזה יגאל עמיר קטן עם שפם של צ'רלי צ'פלין שמרגיש גבר (יותר מברוך).

עמרי ר

New member
תחזור לשיקגו

אפסון

רונאל1

New member
תודה, אבל מצוין לי פה ../images/Emo13.gif

במיוחד עכשיו כששרון אימץ את מצע המפלגה שלי והבורסה חוגגת. אבל אם אתה רוצה, אני יכול לסדר לך ג'וב שם שלא תזיק יותר למדינת ישראל.

עמרי ר

New member
מה עניין מחט לתחת?

אני לא מדבר על מה האצ"ל היה או לא היה עושה. אני מדבר על כך שספינת מעפילים יהודית "זכתה" למטחי אש אשר טבחו באנשיה, כל זאת בזמן שלא נורתה ולו ירייה בודדת מכיוון אותה הספינה. איזה צידוק יש לכך? אני יודע. האלימות של השמאל לדורותיו היא מקודשת וצודקת. מה הפלא שמשך עשרות שנים השתחוותם לאחד הרוצחים הגדולים בתולדות האנושות? אין לי ספק שעד היום נוכל למצוא בקרב השמאל אנשים שיצדיקו את מעשיו של סטאלין, או יטענו שהם "המצאות של הימין". להגן בגופכם על ערבים ולרצוח יהודים. זוהי מהות השמאל הישראלי בעיניי.

Roobie

New member
"אלימות השמאל לדורותיו"

מדהים שתמיד אתם מצליחים להזכיר רק את אלטלנה, וגם לגבי זה אף אחד לא סגור... לגבי איך שאתה רואה את מהות השמאל - זה כבר עניין של טימטום גרידא. אם אתה באמת מאמין בזה, אני יכול רק לאחל לך רפואה שלמה (למרות שנראה לי שיהיה לך קצת קשה עם זה שהמפלגה שלך שמאלנית והכל...). ואני לא אוכל לענות עד יום שישי הבא לפחות, אז שזה לא ייראה כאילו אני מתחמק מויכוח.

עמרי ר

New member
המפלגה שלי לא "שמאלנית והכל"

אבל לא נהרוס לך את השבוע. תחיה בכיף עם אמונותיך הבלתי-מעורערות, ועם המחשבה שבנוסף לכך שהמחנה הלאומי הוא שמאלני, טבח יהודים הוא מעשה ראוי כל עוד מדובר באנשי ימין שנטבחים ע"י אנשי שמאל. אני דווקא מאוד מודה לך על שאתה חושף בפרהסיה את פרצופו האמיתי של השמאל, על המוסר הכפול והצביעות שבו. נ.ב ב"רק אלטלנה" נרצחו יותר יהודים מאשר ברצח רבין. סתם שתדע.

רונאל1

New member
פששש ../images/Emo13.gif

בקיאות, עמרי ר. 2004: "רק באלטלנה נרצחו יותר יהודים מאשר ברצח רבין. סתם שתדע." טמבל.

צנצןדבש

New member
אפרופו אלטלנה...

קראתי לאחרונה במוסף "7 ימים" שרצח גדליה התבצע ע"י שמאלנים אוהבי-ערבים ושונאי ישראל... שתי מילים: דמגוג זול !

מה הקשר?

איש החיפושית ניסה להראות שכאילו לא באמת אוהבים את שרון על ידי הבאת דוגמא שולית של מופרע אחד שבכל מקרה הולך לעוף מהמפלגה בעוד כמה ימים.

beetleman

New member
אני מקווה שאתה צודק

אבל גם על הרוצח יגאל עמיר אמרו שזה מופרע אחד (מופרע- כן, אחד- ממש לא)

למעלה