אודי - תעודת זהות

MrJacKasS

New member
אודי - תעודת זהות

גם לי בא :) ותזכרו - תמיד הפעם הראשונה צולעת. שם: אודי משפחה: גבע מין: תמיד! גיל: 105 אמא: לא זוכר את השם כי אני עסוק בלתקוע בנות 20. אבא: יוסי, יעקב... משהו כזה. סטייה: אני נוהג לשחק לרוב עם צעצוע קרוב לליבי, אורכו כ-10 ס"מ והוא משפריץ אחרי שמשחקים בו הרבה. חלום: להיות באורגיה של נשים בנות 30 מקסימום. מודל לחיקוי: יו הפנר 3 דברים שהייתי לוקחת לאי בודד: 2 בחורות וקונדום. מה ארצה להיות כשאהיה גדול: כורה פחם במערב מקדוניה עם משכורת של 4 ש"ח לשעה. זיכרון הילדות הראשון שלי: אמא יולדת אותי. ואח"כ אני מניק ממנה. אחח זה היה כיף...

LuZ dE EsTrElLa

New member
מניק????

התכוונת יונק
ו.. חחחחחחחחחחחחח קורע
יפה מאוד יש עתיד

m G m

New member
נכון../images/Emo45.gif אבל...../images/Emo26.gif

לא יפה לגנוב לדניאל...

shahar 6

New member
חחחח-כל הכבוד!אבל שאלת את דניאל

אם הוא מרשה לך לעשות על אודי? טוב לא משנה ... נ"ש: אני יודעת שכבר שאלתי מ'זה ואני מצטערת שאני שואלת שוב אבל מזה ח"ח ??? שכחתי אל תתעצבנו עלי (מי שכבר ענה לי פעם שעברה)....

MrJacKasS

New member
סליחה?

רק שתדעו שראיתי את "משחק תעודות הזהות" הזה מלפני הרבה זמן בפורום אחר. מותר לי לכתוב מה שאני רוצה. מצדי שגם הוא יכתוב כל שבוע סיכום תנ"כי, זה ממש לא איכפת לי. תפסיקו להיות כאלה כבדים.

Crazy doughnat

New member
איך שאתה רוצה, פשוט...

לא יפה לחקות מישהו אחר.. ובאותו סגנון. תנסה ליצור משהו חדש ויותר מצחיק. נראה לי שזה יהיה יותר טוב אבל לא אכפת לי תעשה מה שבא לך..

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifנכון.

היית יכול לפחות לשאול אותי קודם, כי אני רציתי לעשות את של אודי בקרוב מאוד....

S m e l l y Cat

New member
Could You Be More Childish../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

+
כולה תעודת זהות מסכנה.. לאף אחד אין את הזכות עליה ואף אחד לא צריך לקבל אישור מיוחד ממך.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאבל אפשר להיות טיפה מתחשבים,

ולשאול אותי לפני שלוקחים לי את הרעיון....

Crazy doughnat

New member
לא קשור.. פשוט

לא נעים שמישהו מחקה אותך. תעשי משהו שעבדת עליו הרבה זמן, ואח"כ מישהו יבוא ויחקה אותך ויעשה משהו דומה מאוד מאוד למה שעשית, זה ירגיז אותך אני מבטיח לך..

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifזה לא דומה מאוד מאוד. זה בדיוק

אותן קטגוריות...

למעלה