אודי אל תעלב

אודי אל תעלב

אבל אני לא אוכל להגיע לירושלים, וכן בא לי לראות שוב אנשים אחרי שקצת ניתקתי קשר. אז במקרה שמפגש ירושלים בסוף לא יצא, או גם אם הוא כן יצא ואנשים ירצו בנוסף, מי יהיה מעוניין במפגש בפארק הירקון איפשהו בין ה-24-26? (עם עדיפות שזה לא יצא ב-26, אבל אם זה קריטי למישהו אז מבחינתי זה לא כ"כ מהותי) סתם ככה מפגש, דווקא בלי תכנונים גדולים או אטרציות מושכות במיוחד. פשוט לבוא, לשבת ולהימרח מספר שעות חריג בכל קנה מידה על פיסת דשא נטושה בלא להפריע לאיש (חוץ מאולי עובר אורח תמים זה או אחר שבמקרה יעבור בסביבה לחוסר מזלו
), בהכי פחות מאמץ שאפשר. נשמע טוב למישהו?

AGENT SHESH

New member
נשמע טוב,

אבל עדיין אני חושב שזה לא צריך להיעשות עכשיו. אודי תיכנן את המפגש הזה בירושלים כבר לפני הרבה זמן, וחוצמזה גם לירושלמים פה מגיע שיהיה להם מפגש בעיר הקודש. בקיצור - לדעתי הרעיון שלך אחלה, אבל נראה לי שכדאי שתדחה אותו קצת.

Me 4eVer

New member
למה?../images/Emo34.gif

יש שבועיים לפסח.. וכבר עברנו על זה שלא כולם יוכלו להגיע עד שם.. לי זה נשמע טוב.
אלא אם כן פספסתי משהו והוא קבע את זה על אותם תאריכים?:X

AGENT SHESH

New member
לא,

לפי מה שידוע לי אודי לא קבע תאריך.. אבלאבל.. אנשים יתחילו להתעצל ולא יבואו לירושלים אם יהיה שני מפגשים צמודים ככה, אנחנו מכירים את הסיפור הזה שיש מפגשים צמודים...

Me 4eVer

New member
אבללל...../images/Emo34.gif

יש אנשים שלא יכולים להגיע לגן חיות.. אי אפשר להכריח אותם.. וחבל שלא יהיה בכל זאת מפגש קצת יותר נגיש וזול.. מפגש אחד בכל פסח שחצי מהאנשים לא יכולים להגיע אליו זה לא הרעיון הכי פרקטי אם אתה באמת רוצה לראות אנשים ולא רק חיות..

AGENT SHESH

New member
צודקת,

אישית אני לא בעד גן החיות כל כך, אלא יותר בעד גן סאקר, שזה אחלה מקום שבעולם למפגשים. כמו גן הירקון, מלאמלא דשא, כמה קילומטרים של דשא וזה כיף כיף כיף ^^ וזה בחינם, הכי חשוב. ואם לא, אפשר ללכת לקניון מלחה, שזה בעיקרון 2 דקות מתחנת הרכבת החדשה. שאליה מגיעה הרכבת, בסופו של דבר.. (או שאפשר לנצל את צביאל\שרה ולבקש מהם לארח אותנו בבתיהם למפגש..?)

Thestral

New member
עזוב,../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אנשים פה לא רציניים בקשר לזה.

AGENT SHESH

New member
אנשים רעים! רעים!

ראיתם מה עשיתם לאודי? ככה לאכזב אותו?
יופי. אז אתם לא מאכזבים את אודי, ונעשה מפגש בירושלים.

Me 4eVer

New member
הוא רוצה גן חיות, לא ירושלים../images/Emo34.gif

ולאנשים אין כסף....

צו צאנג

New member
אוי, רעיון נחמד../images/Emo70.gif^^../images/Emo45.gif

אני נגד ה-26 גםכן:X ושאר התאריכים נשמעים נחמד לחלוטין

Me 4eVer

New member
למה הכל בשבוע האחרון, אבל?../images/Emo34.gif

ואם זה ב-25 ויש עולמות יום אחרי ובמילא כולם שם זה טיפשי.
אולי ביום שלישי?

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אני בעד יום שלישי הזה... גן החיות יכולהיות ביום חמישי או ביום ראשון

Gizmo16

New member
ראשון אין תחבורה ציבורית..../images/Emo28.gif

חמישי רוקי ועולמות
אבל למה יום שלישי? זה המיוזיקל...
טוב מילא, לי לא משנה..

למעלה