אודישנים

Tu Lus

New member
אודישנים

חלקכם מדובבים כבר אז רציתי לשאול איך זה אודישן דיבוב? אתם מתרגשים? מרגישים שזה מפריע לביצועים שלכם או דווקא עוזר? אם זה מפריע איך אתם מתגברים על זה? אני יודעת שבאודישנים אני לא טבעית ובגלל הלחץ אני מתפקדת לרוב לא ממש טוב. מה אתכם?

miaBaby

New member
אוי אודישנים..*נזכרת*

אודישן זה תמיד מלחיץ, אבל בצורה טובה, לא משנה אם עשית את זה פעם ראשונה או בפעם האלף, זה תמיד דמות חדשה וזה עושה פרפרים בבטן... הביצועים באודישן תמיד פחות טובים מהביצוע בסשן עצמו, אבל הבמאים יודעים את זה, הכי חשוב זה לצפות רגע בקטע החדש ולנסות לקלוט את הדמות, לקחת נשימה עמוקה ופשוט ללכת על זה :) טיפ ללחץ שלך, תשכחי איפה את, תצפי בסרט המצוייר כאילו את בטלויזיה שלך בבית, תריצי לעצמך בראש תוך כדי הצפייה באנגלית כבר מה אפשר לעשות בעברית, וזהו :) חוצמזה שתחשבי על ההתרגשות כמשהו חיובי, וקחי בחשבון שלא מצפים ממך להיות סופרמן באודישן, רק מחפשים אם הקול שלך מתאים או לא.

porky169

New member
../images/Emo45.gifומוסיף../images/Emo134.gif

ואם יש דברים שלא כל כך תיהי טובה בהם יכולים לעבוד על זה איתך

Hawkgirl

New member
הו. אודישן אודישן...

האמת שגם בלי קשר לאודישן, בכל פעם שנכנסתי לדבב זה קרה(טוב אני מניחה שמהפעם הראשונה זה קצת נרגע אבל בכל זאת XD ) הלב מתחיל לדפוק מאוד מאוד מאוד מהר XD אני רועדת מהתרגשות, והדם מתחיל לבעבע XP אבל אני לא מאמינה שזה מפריע לי במהלך הדיבוב. כי אני כל הזמן חושבת בראש "לא משנה איך אני מרגישה, רק לתת את ה-100%" אם כבר מה שמרתיע ומפחיד באודישן(אוית בכל אופן), זה שבסופו שצריך לקבל ביקורת שהיא לא תמיד מה שרוצים לשמוע O:

Bar391

New member
היה לי רק אודישן אחד..

שגם לא התקבלתי אליו..כי הקול שלי לא התאים =\ וכל השאר היה לי רק פיילוטים D: זה באמת מלחיץ!!!! בכל פיילוט חשבתי שבטוח אלה שבודקים את זה לא יקבלו אותי..אבל בסוף הם כן..XP חוץ מאחד שהיה צריך לשיר בו...ואממ כןXD לא שרתי טוב אז לא התקבלתי חחח אבל צריך באמת לקחת כזאת נשימה ולהירגע...אם זה אודישן אז הם רק בודקים אם את מתאימה ואם בתכלס את מדבבת טוב ..(בלי קשר להתרגשות) אבל אם זה פיילוט אז הבמאי יעשה את אותה הרפליקה עד שזה ייצא טוב...כי זה פיילוט וזה צריך לצאת ממש טוב...למרות שזה גם תלויי בבמאי...אבל באודשין הזה שלא התקבלתי אליו אז אני הרגשתי את הלב שלי כל כך חזק אבל כשהתחלתי לדבב זה כבר כאילו לא ממש הפריע לאיך שדיבבתי...אבל באמת, הטיפ הכי טוב זה לנסות לשכוח שאנשים בוחנים אותך וממש לזרום עם הדמות..בסופו של דבר אם לא היית מרגשת מה זה שווה??חח

Tu Lus

New member
צודקים

לי יש קטע כזה של התרגשות באודישן הלב שלי פועם חזק כל כך ששומעים אותו חחחחח פדיחה..

למעלה