אודישנים!!!

אודישנים!!!

אודישנים! ללהקות הייצוג של סטודיו נדיר ובראשן להקת "סופה" המוכרזת כלהקה הטובה ביותר בארץ בפסטיבל כרמיאל 6 שנים ברציפות וזוכת תארים רבים נוספים. הלהקות מופיעות בארץ ובחו"ל (סיבוב הופעות ברחבי ארה"ב באוגוסט האחרון), בפסטיגל, בתפקיד מכובד וראשי במכביה ה-17, בהפקות ענק ובפרויקטים למען הקהילה בעיר. הלהקות מייצגות את הסטודיו ואת העיר נס ציונה. רקדני הלהקות מקבלים מבחר שיעורים בסגנונות שונים ומקצועיים ובנוסף סגנון הייחודי של הכוריאוגרפית עטורת השבחים- חן נדיר. הרקדנים המתאימים ישתלבו בפרויקט ספציפי שמתגבש בימים אלו. האודישנים יתקיימו ב-26/7, יום ד' בסטודיו לגילאי 12-14 בשעה 17:30 לגילאי 15-16 בשעה 18:30 לגילאי 17-25 בשעה 19:30 הנבחרים ישובצו באחת מ-7 להקות הסטודיו. בהצלחה! החלה הרשמה לחוגי הסטודיו. לפרטים נוספים ואישור הגעה: 08-9384858, 052-2935333 www.studio-nadir.com לינק לאודישנים: http://img83.imageshack.us/img83/2204/5813ng6.jpg

NeTa MuFlEtA

New member
סורי על הבורות../images/Emo163.gif../images/Emo217.gif

אבל איפה זה סטודיו נדיר? O:

Tomleen

New member
אממ סתם לידע כללי

מגיעים ללהקה הזאת גם רקדנים מירושליים ושהם.. זה שווה את זה :)

Only Dance

New member
לא משנה לי מאיפה...לי זה קשה

ונגיד שאני אתקבל מה אני אעשה אז? פעמיים שלוש בשבוע אני אסע לשם? גם לשלם על השיעורים עצמם גם על הנסיעות שכמובן לא יהיו ישירות אלא כמה תחנות, וגם להתמודד עם שלוש מגמות שבחרתי בבית ספר שלי (כימיה, ביולוגיה וערבית)? שיהיו עד אחרי הצהריים ? עזבי אני אסתפק בלהקה המצוינת שיש לנו כבר :)) והיא באמת מצוינת. ולעפמים אתחזק את עצמי בסמינרים\שיעורים ואקסטרות שאני אולי אוכל לארגן לעצמי. למשל בסוכות שקרב ובא, וכולי. קאטי.

Tomleen

New member
שנה שעברה..

אני זוכרת שספרנו והיינו מ-14 ישובים בארץ..

למעלה