אודישנים***************

**li$a**

New member
אודישנים***************

שלום לכל השחקנים קוראים לי ליסה, בת 17 עם אהבה וחלום -משחק- שיחקתי בהרבה הצגות גדולות ובהפקות גם מחוץ לשערי ביצפר כמו כן גם ניצבתי בתפקידים שונים בסדרות ישראליות רציתי לדעת איפה ניתן לברר על אודישנים ? היכן נערכים מתי איפה למה וכו`?

WC

New member
תפתחי

תפתחי עיניים אוזניים ועיתונים ואם את ממש בקטע תמצאי סוכן- אין לי מושג איך עושים את זה בד``כ מה עיתונים הספיק והיה לי מי שיקשר אותי לאודישנים חוץ מזה- אודישנים למה בדיוק? WC

מאריאן

New member
סוכן, רק אם את ממש רצינית.

אבל אם שיחקת בהרבה הצגות גדולות והפקות מחוץ לבי``ס, ובסדרות ישראליות, אז בטח כבר עשית אודישנים ויודעת איך להשיג. האודישנים לדברים הטובים באמת עוברים מפה לאוזן. דברים אחרים מפורסמים בעיתונים, אבל תיזהרי מאוד - לא כל דבר שמפורסם בעיתון זה דבר טוב, ויש הרבה אנשים שמנסים להוציא לרמות עם הפירסומים האלה בעיתונים.

**li$a**

New member
זה לא מספיק לי

בכל החוגים והסדנאות שאני משתתפת מודיעים על אודישנים אני הולכת לרובם, לא תמיד הכל מעניין אני מאוד רצינית בעניין ועושה הכל מאהבה אבל זה לא מספיק!!!!!!! תבינו חבר`ה אני חיה ונושמת משחק כל העולם!!! אני מסוגלת לשחק 24 שעות מי צריך שינה!! אני רוצה ללכת להרבה יותר לפעמים יוצא לי רק אודישן בשבוע מעדיפה תאטרון אגב כבר השתתפתי בפינוקיו מופעי קרח ועוד ועוד אבל אני רוצה עוד אודישנים והעיניים שלי תמיד פקוחות אבל מי שבעסק יודע שזה לא כזו דרוש ופופולארי במשק... יש הצעות??

WC

New member
בת כמה את ומאיפה את?

ואיפה את לומדת? WC מידע בסיסי

**li$a**

New member
ניאגרה של חו``ל

:cool: אני ליסה מכרמיאל, בת 17 לומדתבתיכון רגיל אבל אני משערת שאתה מתכוון ללימודי משחק. אז ככה הייתי במספר סדנאות, אני חברה בנאמני תאטרון, לצערי גם דחפו אותי לביה``ס למשחק של לאון רוזנברג, פריחיאדה לא יעילה ;-) למדתי בביה``ס למשחק של אברהם מצרי ה-ב-א-מ-ת אגדי שנה הבאה אני הולכת ללמוד בסדנת משחק בחיפה, בבית אבא חושי -----------> לפי מה שהבנתי זה אמור להיות משהו מתקדם ויעיל במיוחד. למדתי עד לפני כמה חודשים בפנימית ``הכפר הירוק`` בתל אביב אם אתה מכיר בכל מקרה משם שולחים את כל בעלי הפוטנציאל :cool: לסדנאות וחוגים שונים של ``ילדי פנימיות`` ואם לומר את האמת הם הטובים ביותר B-() ולצה``ל אני לא הולכת....... מעדיפה לעשות את מה שאני אוהבת - משחק מאשר לבזבז שנתים. ובואו לא נתחיל עם עקרונות וציונות זה לא הנושא, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו, ותקראו לי משתמטת אם זה יעשה לכם טוב רק אל תצפו לתגובה ובנימה חיובית יותר: מאיפה אתה?? איזה חו``ל??

WC

New member
משפט או שניים

אני הניאגרה של ברצלונה תהיה לי- טם את אוהבת תאטרון כלכך בכלל ומשחק בפרט, אז למה לא הלכת לביצפר מקצועי יותר סגנון תלמה ילין או אחד קרוב יותר הביתה כמו ויצו קנדה (חיפה) במקרה שלך??? ולמה לא נבחנת למת``אן? יש לך שם אפשרות לפגוש הרבה אנשי מקצוע שהיו יכולים לעזור לך בקידום הקרירה שלך! WC בלה בלה בלה

**li$a**

New member
בחרתי לחיות בפנימיה

ככה שויצ``ו וחבריהם יכולים לחכות אני לא חושב ת שביפר למשחק הוא מה שיוביל אותך למטרה הנעלה - להיות שחקן אם יש לך את זה אז אתה תצליח אם זה מאהבה ולא הרצון להתפרסם ובלבלבלבה - שום ביצפר לא יכול להשיג לך את זה. שיו איזה ניסוח גרוע...... סלח לי זו השעה :) מת``אן זו אפשרות שעומדת מנגד לנאמני תאטרון אני לא יכולה להיות בשנייהם ולא מצטערת על כך. אחרי יב` אני ארשם לבית ליסין או לבית צבי על זה עדיין אין לי החלטה ויש יותר מידי יתרונות וחסרונות אוףףףףףף אני רואה שגם לך לא חסרה אהבה לתאטרון.... איפה החלק שלך בכל העניין?

*קסנדרה

New member
היי מה בית צבי ומה בית לסין ???

חברים קצת סדר בבלאגן. בית לסין הוא בית תאטרון מה מציגים תאטרון ויש ערבי יצירה של מחזאים ועוד. בית צבי הוא אקדמיה של ממש - בית ספר גבוה ללימודי תאטרון ומשחק בדומה לבית הספר של ניסן נתיב ולבית ספרו של יורם לווינשטיין שנחשב היום הטוב מכולם.(לימודי 3 שנים). כמובן שיש את השנה המכינה בבתי הספר של שנה אחת - הביה"ס של עפרה ויינגרטן וענת ברזילי, שרון אלכסנדר ועוד אחרים. קסנדרה

מאריאן

New member
ליסה,

תנסי לשמור על קשר עם במאים ומפיקים, ואז הם יוכלו לספר לך על כל מיני אודישנים. אם את רוצה יותר מזה, אז את צריכה למצוא לעצמך סוכן, ואין לי מושג איך עושים את זה.

מאריאן

New member
אגב,

אם את בת 17, זה אומר ששנה הבאה את מתגייסת, אז אל תשכחי ללכת לאודישנים ללהקות הצבאיות ו/או לתיאטרון צה``ל (שמעתי שמועה שאין כבר תיאטרון צה``ל, אבל אני לא בטוחה בזה).

*קסנדרה

New member
ליסה - לגבי אודישים

ליסה יש המון חברות הפקה וסוכנים שם את יכולה להירשם. מכינים לך "בוק" סדרת תמונות, תמורת 150-200 ש"ח ומציעים לך לגשת לאודישינים שונים. אני לאחרונה השתתפתי בלא מעט. טיפ חשוב: לא לחתום על בלעדיות לתקופה של שנה, כמו שהם מבקשים, כדי שתוכלי להחליף, ואם את עוזבת את הסוכנות, תזכרי התמונות הן שלך, תקחי אותן - שילמת עליהן. בהצלחה קסנדרה

דיקי

New member
המון זה הגדרה מדעית ?

מה זאת אומרת המון ? את מוכנה להיות קצת יותר מפורטת

*קסנדרה

New member
למה אני משרד יחסי ציבור שלהם??

והאמת גם לא ישבתי ומניתי בדפי זהב כמה סוכניות ומשרדי סוכנים קיימים. ובשביל מה???? אני גם לא צריכה להביא שום תחקיר לכאן. אני על תחקירים מקבלת כסף, משם פרנסתי. ובכלל ממתיי מידע על כמות הסוכניות הנמצאים בארץ יכול להיות משהו מדעי ????? ומן הסתם לפרט שמות של סוכנויות אסור, זה נחשב פרסום. כל פרסום אסור על פי התקנון של תפוז !!! קסנדרה

למעלה