אודישנים

• פותח הנושא mmgb
  • פורסם בתאריך

mmgb

New member
אודישנים../images/Emo53.gif

אני אשמח לדעת איפה אפשר לקבל מידע על אודישנים שנערכים לפרסומות או דברים דומים? תודה.

איך מגיעים לאודישנים?

ישנם כמה דרכים להגיע לאודישנים. הדרך הפשוטה ביותר היא לעקוב אחר מודעות הדרושים בעיתונים, מידי פעם בפעם מתפרסמות שם מודעות דרושים לסרטוני פרסומת. דרך אחרת היא להירשם בסוכניות הניצבים השונות. משרדי פרסום פונים אליהם כחלק מתהליך הפקת הפרסומת ואם הדמות שלך מתאימה לסרטון, אז יזמנו אותך לאודישן. הדרך השלישית היא לנסות להרשם לסוכן שחקנים מוכר, סוכנים כאלו מקבלים הזמנות ואף דוחפים את לקוחות שלהם לאודישנים השונים אך בתמורה תידרשי לשלם אחוזים מהכנסותיך בפרסומת. בכל מקרה, בהצלחה! מירן

mmgb

New member
תודה...

תודה, אבל כל אחד יכול להירשם לסוכנות ניצבים? יש אחת שמומלצת במיוחד? לגבי המודעות בעיתון זה קצת מפחיד יש מן סטיגמה שכולם נוכלים.

איך בוחרים סוכנות ניצבים?

אני לא כל כך מומחה לסוכניות ניצבים אבל כמו בכל דבר, כדאי לגשת לסוכניות הגדולות והמוכרות. איך יודעים מהם הסוכניות הגדולות? מסתכלים על הקרדיטים בסוף של התוכניות והסדרות בעברית ורואים מהן הסוכניות שהפעילות ביותר (לדוגמא: טייק 2). שוב בהצלחה, מירן

avigal23

New member
אוקי יש לי משהו להגיד...

אוקי... אני גרה מאוד קרוב לסוכנות הניצבים והליהוק טייק 2. אפשר לסמוך עליהם מפני שזו סוכנות ליהוק מאוד רצינית. אני יודעת מפני שאבא שלי הלך אליהם והוא הופיע כבר בטיפול נמרץ,סיטי טאוור ועוד כמה סדרות שעוד לא הועלו למסכים. בהתחלה אתה ניצב אבל אני בטוחה שאפשר אפילו "לגדול" כי דוד שלי גם בסוכנות הזו והוא שיחק בקן הקוקיה... מקווה שעזרתי... ביי בינתיים אביגל

למעלה