אודישנים ל"מתבגרים"

אודישנים ל"מתבגרים"

מישהו שמע על האודישנים האלה?? הגיעו אלינו יום אחד לבית ספר וקראו לכל מי שיודע לשחק לשיר או לרקוד לבוא להיבחן לסדרת טלויזיה חדשה "המתבגרים". ועכשיו ראיתי שפירסמו גם בפנאי פלוס מודעה.. האודישנים שייכים לסטודיו 10.. שלא שמעתי עליו ממש.. כל נבחן צריך לשלם סכום בסביבות המאה שקל.. דמי רצינות כאילו.. לא יודעת הסיפור נראה לי קמת מוזר.. מישהו יודע פרטים? משהו..? תודה...

נשמע לי הזוי במקצת... לפי מה שאני

יודעת לא אמורים לשלם לאודישנים! אלא אם כן זה למגמה של ביצפר וגם זה בללחץ! אפילו אני הבנתי שנעשו כבר האודישנים לסדרה הזו.. ואפילו די ממזמן.. אני יכולה לנסות לברר. בינתיים שלא תעזי להוציא מאה שקל על אודישן מסכן.. (זו פשוט חוצפה לדרוש מאה שקל אגב
ניצחול ילדים ממש
)

../images/Emo26.gif

אני זוכרת שכשהלכתי להופעה של המורדים (בפסח) חילקו בכניסה פליירים לאודישנים האלה. בפורום "המורדים" היו דיונים ארוכים בנושא. אני מציעה לך לחפש שם, לי זה לא נשמע אמין בכלל...

יש שתי אופציות

או שהם כמו מתא"ן שלוקחים כסף באודישן, כדי להרוויח קצת כסף; או שהם בדיוק כמו סטודיו 54 שממש עוקצים אנשים.

אני מכירה

ילדה שהלכה לזה אמרו לה שהיא התקבלה ובסוף זה סתם עבודה בעיניים ותראי איך הם שינו את השם שלהם מסטודחן 54 ל10 חחח

mary lou

New member
עוד קצת מידע...

האודישנים ההם ממש מוזרים. הנה עוד כמה פרטים: אני מכירה ילדה שהלכה, שילמה, אמרו לה שהיא עברה שלב ראשון, היא הלכה לעוד שלב שגם עליו היא שלמה ובסוף אמו לה שהסדרה הנ"ל התבטלה. שבוע אחרי זה חילקו דפים וכאלו בבית ספר (אחר...לא קשור אליה) אז זה כבר מראה שזה עסק מסריח... דבר שני למי שראה את האודישן הגדול בהוט. הייתה את הבלונדינית. אביבית בר זוהר. בהתחלה פירסמו את האודישנים ל"מתבגרים" והודיעו שהיא תשתתף שם בפירסומים שיצאו אחרי כמה זמן לא אמרו שהיא תהיה למרות שעדיין (לפי שמועה, מישהו שמכיר מישהי מהיחצנות...) אביבית עדיין בעסק. עוד אני יודעת שאביבית עצמה לא בטוחה שהעסק הזה הוא לא עבודה בעיניים. וזה מדיבור עם אנשים שמכירים אותה... אז זהו. לדעתי זה לא שווה ויתר מדי. ובכלל- אודישנים לא אמורים לעלות כסף... ליודעת, תעשו מה שבא לכם. לי זה נראה רע.

תקשיבו ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

בדיוק באתי לכתוב הודעה.. אתם זוכרים שלפני איזה חודשיים שאלתי כאן אם מישהו יודע על סטודיו 54 ? בקיצור לא ענו לי כאן כל כך על השאלה (כי לא ידעו) אז החלטתי לבדוק בעצמי.. בקיצור, הלכתי לאודישן ראשון בבית גיבור בת"א שם אמרו לי שזה רק כדי לבדוק אם אני מתאימה לשלב השני.. שאלו אותי כמה שאלות ואמרו לי לשלם 99 שקל.. הייתי עם אבא שלי והוא לא הסכים לשלם, אז ה"סוכן" שישב איתנו אמר לו שכנראה אין מפה דרך להמשיך אם אני לא משלמת.. אבא שלי כבר הבין שעובדים עלינו, ועשה לי סימן להמשיך כרגיל.. בקיצור המשכנו הכל כרגיל.. ואמרנו לו שרק כשאני יעשה את השלב השני.. אני אשלם.. בינתיים אני לא רוצה לשלם על שום דבר כי עדיין לא עשיתי כלום. בקיצור.. אמרו לי שתוך שבוע יודיעו לי מתי האודישן ואיפה.. עבר שבוע, עברו שבועיים.. ואני כבר חשבתי שבגלל שלא שילמתי אני כבר לא אשמע מהם.. בקיצור פתאום אחרי שבועיים וחצי הם צלצלו שיש שלב שני בגבעתיים.. נסעתי לגבעתיים ולפני שנכנסתי לשלב השני (שהיה עם עוד 9 נבחנים) אמרתי לכמה מהם מה אני חושבת.. כולנו התנהגנו כאילו זה אודישן רגיל.. ובסוף גם שילמנו 99 שקל.. זה היה אודישן כל כך מטומטם.. לימדו אותנו ריקוד ונתנו לנו 3 קטעי אימפרוויזציה עם אנשים שונים ולבד... אבא שלי בינתיים דיבר עם אותו "הסוכן" שישב איתנו פעם ראשונה.. ודי יצא שהסוכן הזה הודה בזה שהוא לוקח כסף ובלה בלה בלה.. אמרו לנו שתוך שבוע יודיעו לנו אם התקבלנו או לא.. לא קיבלתי תשובה תוך שבוע אז הייתי בטוחה שלא התקבלתי.. לא שהיה אכפת לי במיוחד כי ידעתי שזה לא אמיתי ולא רציני ולא כלום.. אז רק הזהרתי אנשים שרצו ללכת לשם (חפשו בארכיון של הפורום.. זה בטח שם איפושהו).. בקיצור שבועיים אחריי האודישן פתאום מצלצלים אליי ואומרים לי לבוא לשלב הראשון (
) אמרתי להם שכבר הייתי. והם אמרו שהם יצרו איתי קשר עוד כמה ימים.. אחרי שבוע שוב עוד שיחה שאני מוזמנת לשלב שני.. ככה הם הציקו לי ואמרו לי לבוא לשלב הראשון/השני 5 פעמים.. בפעם החמישית כבר התעצבנתי עליהם.. אמרתי להם שהבנתי את הראש שלהם ואני יודעת בדיוק כמה רציניים הם.. כנראה שהם הבינו שאני לא אבוא שוב לשלם ועזבו אותי.. עכשיו הם שינו את השם לסטודיו 10 !.. אני אומרת כאן שוב.. תתרחקו מהם !!!!

אז... האמת..

שהתפתתי והלכתי לאודישנים האלה כי אתם יודעים איך זה.. האנשים האלה מנצלים את החלום של אנשים ואת האהבה שלהם למשחק ולא רציתי לחשוב כל הזמן "מה היה קורה עם..." אז החלטתי להוציא 100 שקל וללכת.. בקיצור אמרו לי שעברתי את השלב הראשון שהיה שלב ממש מפגר.. ואחר כך לימדו או7תנו ריקוד די טיפשי ואז היה קטע אימפורוביזציה שלא נתנו זמן בכלל לכל אחד לבטא את היכולת שלו.. אבא שלי אמר לי שנראה לו שזאת עבודה בעינים.. אבל אני לא יודעת כבר..וגם כשהלכתי לאודישנים אז הייתה מתנוה שתלויה על הקיר עם ה"שחקנים" שיופיעו כאילו בסדרה.. בקיצור היום בפנאי פלוס הייתה שוב תמונה של הסדרה עם שחקנים מצולמים אחרים לגמרי... בקיצור משהו פה נראה לי מסריח

R O O L Y

New member
תודה, תודה, תודה ושוב תודה!!!

בעוד כמה ימים הייץי אמורה ללכת לאודישנים האלה ולשלם!!! אם זה מה שעבר עליכם ברור שאני לא אלך ולא אשלם 100 שקל!!! תודה רבה!!! אוווף אני שונאת כאלה אנשים! שימותו מי שרוצה לקחת ממני כסף על מה שאני הכי אוהבת לעשות בעולם!!!

בבקשה!

אני גם שונאת כאלה אנשים ונמאס לי כל הזמן ליפול דווקא על ה"סוכנויות" האלה.. בגלל זה גם העלתי את הנושא פה.. חבל באמת שאין איזה מקור מידע מוסמך ואמין שהיה יכול להגיד לפני אם "סוכנויות" שגונבות כסף אמינות או לא.. אני חושבת שהנושא הזה צריך ליהיות מפוקח.. כי זה פשוט ניצול וסחיטה וצריך להשים לזה סוף...

אז למה שלא תלכי לסוכניות מוכרות?

כמו: לבנה חכים לביאה הון לאה גלובוס רן תורג'מן זוהר יעקובסון D.N.A לא חסרות סוכנויות מוכרות.. אז למה לא פשוט לפנות אליהם במקום להתחיל להסתבך? סוכנויות מוכרות ישלחו אותך אך ורק לאודישנים שהם יודעים שהם לא עבודה בעיניים
לא כזה מסובך.. נכון?
יומטוב

כןן את צודקת

אבל נראה לי שסוכנויות כאלה מחפשים יותר אנשים אחרי צבא ובתי ספר למשחק ... לא..? ומה שאני צריכה לעשות זה פשוט להתקשר אליהם ולשאול אם אפשר לבוא לאודישנים או מה..? אני פשוט בחיים לא ההיתי ממש בסוכנות רצינית ככה שזה די מפחיד...

יש גם בסוכנויות האלה ילדים.

את צריכה להתקשר לאחת מהן- הם בטח יגידו לך לשלוח קורות חיים ותמונה ובמידה והם יהיו מעוניינים הם יחזרו אלייך- או שפשוט יזמנו אותך לראיון ו\או אודישן
בהצלחה.

תודה!!!

זה מה שאני אעשה... נראה לי שאני יתקשר לסוכנות של לבנה חכים.. טוב נראה כבר מה יתפתח.. תודה על העזרה!

אוףףף../images/Emo70.gif זה לא מה שאומרים באתר..

ממש רציתי ללכת לאודישן ובאתר הזה -> http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=68734&catId=2 זה נראה כאילו זה הולך ממש להצליח... הם לא נראים לי רמאים או משהו..

למעלה