אודישינים ל...

Only Dance

New member
אודישינים ל...

קורס קיץ - שיהיה בקיץ אבל האודישינים כבר ב31.3 בסטודיו B, האודישינים עולים 50 שקלים, צריך להירשם מראש, האודישן יהיה בנוי משיעור קלאסי ורפרטואר + קטע ריקוד בין דקה לדקה וחצי שנכין. הקורס עצמו יהיה ארבעה שבועות, ימים ראשון עד חמישי, משעה שמונה תשע בבוקר עד שלוש ארבע בצהריים. זה עבודה אינטנסיבית ביותר אבל המחיר מאוד אינטנסיבי 2700 שקל ועוד 130 דמי הרשמה לסטודיו. עכשיו לשאלתי... זה נראה לכם שווה? הבחורה שענתה לי לטלפון של סטדויו בי הסבירה לי על זה והכל, אמרה שזה המורים מהשורה הראשונה, על תחומי נרחבים, עבודה אינטנסיבית על טכניקה, ויהיו שיעורי רפרטואר נתנה לי דוגמאות של שנים קודמות - ענבל פינטו, הבלט הישראלי ועוד כמה שהיא הזכירה. מה אתם אומרים? אני עומדת להירשם לאודישן כי לפחות שאני אנסה נראה אם נאי אתקבל אח"כ כבר אני אחליט בנוגע להמשך. תרשמו את דעתכם.

dance fr3ak

New member
מממ

2700 שקל זה לא בערך חצי שנת לימוד בכל מוסד חינוכי נורמאלי.?... כאילו, עם כל הכבוד לכל גדולי המחול בארץ, ב2700 שקל אפשר לעשות שיעורים פרטיים עם המורים הכי טובים בארץ למשך חודש...

ליאנההה

New member
אממ...

זה ידוע שסטודיו בי הוא מקום יקר, אין מה לעשות... אבל תחשבי שזה כמעט חודש שלם ואת מקבלת הרבה מאוד שיעורים והרבה התנסויות בדברים חדשים, כך שיכול להיות שזה אפילו שווה את זה. את עוסקת כל יום רק בריקוד, מספר שעות, 5 פעמים בשבוע. לא הגיוני שיהיה קורס כזה במחיר זול במיוחד (כמו שאמרתי, ברור שסטודיו בי נוטים להגזים, אבל יכול להיות שזה לא כזה מחיר מופרז). בכ"א, תלוי נורא בשיקולים שלך. תחשבי עם עצמך ותחליטי מה בא לך. וכמו שאמרת, כדאי ללכת לנסות את האודישנים. מקסימום תחליטי פתאום שלא בא לך. עדיף מאשר לפספס את המועד ובסוף להצטער על כך שלא ניסית. בהצלחה! :)

אלולית

New member
בקשר לאודישן...

תראי אני רקדנית .. הפסקתי לזמן מה ונרשמתי לאודישן נראה לי די איכותי ודי אמיתי מה שהם מציעים.. כדאי שווה את הניסיון .. שיהיה לך בהצלחה.. דרך אגב מה שמך אפשר לדבר לפני האודישן אם בא לך..

למעלה