אודיסי 5 שמעתי על סדרה שקוראי לה אודיסי 5 נשמע טוב מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק ואם כדי לי להוריד?
C Chakotay New member 25/6/03 #1 אודיסי 5 שמעתי על סדרה שקוראי לה אודיסי 5 נשמע טוב מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק ואם כדי לי להוריד?
C Chakotay New member 25/6/03 #4 גם אני יכול לחפש בגוגל! אני רוצה שמישהו שמכיר את הסדרה יגיד לי מה הוא חושב על הסדרה.
B Bajoran Preist New member 25/6/03 #8 ../images/Emo13.gif מה, לא שמעתם על גל הסדרות החדש? "נביולה כחולה 4" "הגנים התלויים 7" "פרס 3" "וואקום רדוד 8" "הרפתקאות ניליקס הנועז בדרכים" ( , לא, זה לא קשור) כל קשר לבבילון ו\או דיאסניין מקרי בהחלט
../images/Emo13.gif מה, לא שמעתם על גל הסדרות החדש? "נביולה כחולה 4" "הגנים התלויים 7" "פרס 3" "וואקום רדוד 8" "הרפתקאות ניליקס הנועז בדרכים" ( , לא, זה לא קשור) כל קשר לבבילון ו\או דיאסניין מקרי בהחלט
B Bufreak New member 25/6/03 #9 ../images/Emo6.gif כן...כמו שאין קשר בין הדמויות של באפי לאנשים אמיתיים...
B Bufreak New member 25/6/03 #12 What are you ../images/Emo12.gifing about? זאנדר-מבוסס על ג'וס. קורדיליה-איזה אחת שהייתה בתיכון של אשתו של ג'וס שקראו לה קורדיליה. אוז-מישהו מהשכבה של ג'וס שהיה גיטריסט שקט וקול שעונה לאותו שם. ויש עוד....
What are you ../images/Emo12.gifing about? זאנדר-מבוסס על ג'וס. קורדיליה-איזה אחת שהייתה בתיכון של אשתו של ג'וס שקראו לה קורדיליה. אוז-מישהו מהשכבה של ג'וס שהיה גיטריסט שקט וקול שעונה לאותו שם. ויש עוד....