אודטה........

אלה102

New member
אודטה........

היי אני צופה בתוכנית של אודטה (ערוץ 10) יש לי מבנה גוף די דומה לשלה . והיא מתלבשת מאוד לטעמי מישהו יוכל להגיד לי ......איפה היא קונה את הבגדים???? תודה תודה תודה אלה ....מלאה שמרגישה רזה

madam pompadour

New member
מציעה לך...../images/Emo132.gif

להסתכל ברשימת הקרדיטים שנותנים לספונסרים בסוף כל תוכנית (כל אלו שסיפקו בחינם מוצרים/בגדים)..משם היא מקבלת (ולא קונה) את הבגדים. ואם בא לך להגדיל ראש, צרי קשר עם ערוץ 10, בקשי את מח' ההפקה של התוכנית ודברי עם המזכירה/מפיקים. מקווה שעזרתי.

madam pompadour

New member
גמני גמני לקוחה קבועה.אבל..../images/Emo163.gif

בכיכר הלחם...(קרוב אבל רחוק)

RotemDan

New member
אימא שלה קונה אצל דורין,

אני קונה אצל דורין ואין לי אפילו בגד אחד מכוער כמו הבגדים שהיא לובשת. אודטה היא בעלת טעם בעייתי מאוד.

DREAM111

New member
גם לדעתי לרוב לצערי

היא ממש לא לבושה בהתאם למבנה גופה. לפעמים יש לה חולצות מטריפות שיושבות כל כך יפה שממש אני נהנית ממנה אבל לצערי לרוב אני לא נהנית כי הבגדים שלה לא מחמיאים לה.

וזה חבל כי לאודטה יש גוף

יפה ונשי והיא נראית מצויין לגילה. שמורה ומטופחת. לעומת זאת הבגדים שהיא לובשת הם לרוב לא פחות ממזעזעים בעיקר עם כל המבריקים והנצנצים והשקופים האלה שהיא שמה על עצמה. אני במקומה הייתי עוברת ללבוש קלאסי אלגנטי. יש יתרונות לגיל חמישים. אחד מהם שלבוש קלאסי לא מבגר אותך אלא הולם אותך. נורא בא לי כבר להגיע לגיל 50 רק כדי לשנות את כל המלתחה לחצאיות מחוייטות חולצות משי עדינות ומטפחת על הצוואר. תראו את הצרפתיות בשלהי ה40-50 שלהן ותבינו על מה אני מדברת. הייתי משנה לה גם את האיפור הצעקני ומעיפה לה את הפוני המזעזע הזה שממש לא מתאים לה לפנים. היא נראתה הרבה יותר טוב עם התספורת הקודמת. בכלל אודטה היא פוטנציאל גדול שלצערי מלבישות ומאפרות צעירות מדי לא יודעות לנצל. צריך להחליף לה שם את כל הצוות בצוות שיודע לעבוד עם נשים מבוגרות.

שרקייה

New member
נראה לי שאתן שוכחות שהיא מגישה

תוכנית בוקר בטלויזיה. מתוך העבר העשיר שלי שם, מי שקובע מה ילבשו הם המלבישים. יש כאלה עם טעם עוצר נשימה, ויש כאלה עם טעם שנורא טוב לעצור את הנשימה - אחרת נקיא. המלבישים, כמו רוב העובדים בתוכניות האלה , הם פרי לנסרים וחתומים לעונה שלמה. אז רמת המגבלות של אודטה מבחינת לבוש היא כל כך גדולה, שדי צפוי שהיא אפילו לא רואה מה הלבישו לה. בסופו של דבר, אודטה היא בעלת תפקיד בסה"כ, רדו ממנה. ובשלב זה, אני ממליצה על ביקורת לבוש של חברות הכנסת... בוקר טוב, גליה

hagith1

New member
מרוב הערות בונות לאודיטה,

לא יותר קל יהיה לשלוח אותה למהפך ושסנדרה רינגלר תשפר את הופעתה?????

silvey

New member
התכנית של אודטה היא תכנית אחר-ה...

צהריים וכבר מזמן לא תכנית בוקר (אמנם יש שידור חוזר בבוקר...) היא מצהירה שהיא מתלבשת לפי טעמה האישי וזה לא קל להשביע את טעם הצופים מידי יום ביומו. אני גם מפרגנת לה, וכולכן צריכות, על זה שהיא לא מרעיבה עצמה לדעת כדי לעבור מסך אלא נהנית ממנעמי החיים ומתלוצצת על "גלגלי ההצלה" שלה כל הזמן.

אין לי בעיה עם מנעמי החיים הצמודים

לה למותניים. אני האחרונה שאעביר ביקורת על משמניה היקרים של דודת הבוקר האולטימטיבית. כל שאמרתי הוא שהבגדים אותם היא לובשת לא מתאימים לא לגילה ולא לגופה (ועוד אחרי שהחמאתי לגופה הדשן) אין לי בעיה אם זה איך שהיא אוהבת להיראות שיהיה לה לבריאות לדעתי היא יכולה להתלבש אחרת בצורה שתחמיא לה לגילה ולגופה ולא תהפוך אותה למגוחכת ואקסנטרית.

silvey

New member
מרגריטה, חייבת לענות לך על ה"הלואי"

תרדי מיייידדדד מהקטע שנורא בא לך להיות כבר בת 50
תאמיני לי שלא משנים את המלתחה כשעוברים את קו ה-50. והצרפתיות נראות טוב בכל גיל ואם הן שיקיות וסקסיות (ובדרך כלל רזות)...הן תיראנה טוב גם בגיל 80 כמו ב-20. לי, למשל, נורא בא לחזור ולהיות בת 20 או 30 מקסימום
אח.... היו זמנים

אלה102

New member
אם האודטה... עסקנו אז...

לדעתי היא נראת10 נאה מאוד ....מראה צעיר ולא זול מראה שובב ולא צעקני פשוט מקסימה

למעלה