יש עוד הרבה עבודה ומקום לשיפור
קודם כל אני אגיד שאני שמח שאתה בוחר בכיוון שונה0 כל הכבוד לך! עכשיו הביקורת שלי מתחלקת לשלושה סעיפים: הקוים- שהם מאוד רועדים ולא חופפים אצלך, ישנם הרבה מרווחים של לבן בין חלקים שונים, ובכלל הכל נראה קצת עקום. כמו שאני יודע- אתה עובד עם עכבר ולא עם עט גראםי (טאבלט) אז זה מובן. הנה טיפ- לפלאש יש את כלי החלקת הקו שבעזרתו אפשר להפחית את מספר הנקודות על הקו ובכך לגרום להחלקתו. כל לחיצה תבצע את הפעולה וככל שתבצע את הפעולות יותר, כך יצא הקו חלק יותר. ועד טיפ(ה
)- ככל שתתקרב יותר עם כלי זכוכית המגדלת, כך עבודת ההחלקה תהייה עדינה יותר, וככל שתתרחק- היא תיעשה בצורה גסה וכוללת. הצבעים- בחירת הצבעים שלך לא ממש מובנת. הסתכל על העבודה ותשאל את עצמך האם זה נראה טוב בעיניך? למה העיניים שלה אדומות כל כך ועם צבע זרחני? למה היא אדומה כל כך ומה הצללה בלחי? אני מנחש (שוב) שהלכת לפי חלוקת הצבעים שראית בתמונה. זה יכול להטעות לפעמים. נסה לחשוב בצורה הגיונית וראציונאלית איפה צריכה להתבצע החלוקה, ואיך היא צריכה להיעשות- איפה יותר כהה ואיפה יותר בהיר. והליטוש הסופי- גם כאן ישנו איזשהו חוסר אחידות. רואים את זה ברירו בעיניים- למה יש להן קווי מתאר להבדיל משאר התמונה? ולמה הוא כל כך עבה? נסה ללטש את הדברים (שוב- החלקה) וליצור הרמוניה בין החלקים השונים. הטעויות שעשית הן סה"כ טעויות ראשוניות שאני מניח שכולם עושים (אני לפחות עשיתי ככה בהתחלה). מזה לומדים וממשיכים להתקדם הלאה. מצרף לך מפה להדרכה בעינייני הכלים שהזכרתי. אשמח לראות על איזה תמונה אתה עבדת.