מישהו יודע אולי פרטים אודות הבריכות שחייה ברמלה ולוד? אני יודעת שיש בריכות עירוניות שבני הערים, אך אני לא מצליחה למצוא כתובות, או פרטים על שעות פתיחה, מחירים וכו. בתודה רבה מראש תמרה
מאחורי הבית של ד"ר שתיל הבריכה העירונית ממוקמת צפונית לשכונת נאות יצחק והיא מאויישת רק לקראת הקיץ. (תגדירי "קיץ" בלוד ... הרי האוירה כאן חמה כל ימות השנה). הבריכה שהיתה אמורה להיות בשכונת גני-אביב עדיין לא בנויה ולמען האמת עדיין לא מתוכננת (רוב התושבים סבורים שהיא אמורה להיות ליד המגדלים אבל הבריכה היחידה שיש שם זה הבור שמתמלא במי גשמים) בקיצור, יש בריכה עירונית שמועד פתיחתה יפורסם בעיתונות המקומית ויש את הבריכות של המושבים הסמוכים (לדוגמא בישרש)
הניהל מה הם עשו וכמה הם טובים וכמה הם מציונים וכו' וכו. בתור אורח קבוע בשכ' אני מודה מודה מודה להם ועל מה על הזנחה פושעת של גני המשחקים שבורים והרוסים מתי הם עם בכלל עשו סיור בשכונה .{אני בתור אורח קבוע כבר מכיר מלא מקומות מוזנחים.} על מדרכות שבורות על הזנחה של גינות ציבוריות. כול מה שנמצא מתחת לדלת משרדיהם וזה פארק {על שמו של ראש העיר המנוח נקיונו ושמירתו בצורה מכובדת} וכו' וכו' ואם לא הם האשמים אז
כבר אין צו מניעה לסגירת הבור ? כבר ישרו את ההדורים והחזירו את הכסף לעיריה ? כבר נגמר התקציב לחידוש הגדרות מסביב לבור ? ד"א, אם יסגרו את הבור, לאן ילכו השיכורים שגרים שם ? נו ... אלה שמכבדים מדי פעם את בני הנוער ב"שלוק" ...
עפ"י הפרסומים והשמועות שרצות חבר המועצה של עיריית לוד " זכה " במכרז תפני אליו הוא יכול לתת תשובה מדוייקת מתי שעות הפעילות של הבריכה. אם את כבר שם, תשאלי אותו כיצד זכה במכרז והאם זה היה בהליך חוקי ותשאלי גם אם הוא יודע איזה עונש צפוי למי שפועל בהליך לא חוקי באותה ההזדמנות.