אודה על רעיונות

natali rn

New member
אודה על רעיונות

יש לי את המכשיר הזה. כשרואים את המכשיר, אז מבינים שזהו המכשיר ולא פותחים אותו כי אין מכשיר נוסף בפנים (יש בפנים כמובן מעגלים אבל לא צריך להגיע אליהם). אני רוצה עטיפה למכשיר הזה, אבל עטיפה שלא אומרת "אני עטיפה ויש בתוכי מכשיר" אלא עטיפה שאומרת לכולם "אני האריזה של המכשיר ואם תפתח אותי תראה מעגלים". המטרה היא שיראו את העטיפה ויקבלו רתיעה מלפתוח אותה מחשש להרס המכשיר (הגעה למעגלים). העטיפה צריכה להיות נוחה ולא מגושמת וגדולה אלא משהו כמו נרתיק של פלאפון אבל בניגוד לנרתיק שעשוי מבד ורואים עליו שצריך לפתוח אותו כי פלפון נמצא שם, לנרתיק המבוקש צריך להיות מראה כאילו הוא הוא המכשיר עצמו כך ויהיה מסוכן מאוד אם ייפתחו אותו כך שאנשים יקבלו רתיעה מלפתוח אותו מחשש להרס. למעשה זה צריך להיראות מכשיר אלקטרוני ולא צריך להיראות סתם נרתיק, אלא צריך להיראות קופסה של מעגל חשמלי. העטיפה (הנרתיק) צריכה להיות קלה כדי שיהיה אפשר לשים את המכשיר (שנמצא בתוך הנרתיק) בכיס. מדובר על מכשיר בעובי 5 סנטימטר, רוחב 6 סנטימטר, ואורך 7 סנטימטר שצריך להכניס אותו לנרתיק כזה שמשכנע את הצופים שמסוכנים מאוד לפתוח את הנרתיק כי זה לא נרתיק אלא ריפוד/אריזה של מעגלים אלקטרונים שאם חלילה תנסה לפתוח את הנרתיק אז המעגלים שבתוכו ייהרסו קליל. למעשה המטרה היא להסוות את המכשיר, כך שמי שמחזיק אותו בנרתיק יחשוב שהנרתיק הוא הקופסה של מעגלים אלקטרונים שאין לפתוח את הנרתיק כי אם תפתח אז מעגלים יישברו ממנו (ולא יעלה על דעתו שייחשף מכשיר אלא יחשוב שהנרתיק הוא האריזה של מעגלים אלקטרונים שאין לפתוח אותה כשם שלא פותחים קופסה של כל מכשיר אלקטרוני אחר כמו קופסה שבתוכה נמצאים מעגלי המחשב/מעגלי טלוויזיה וכיוצא בזה)

KarinDi

New member
ממש לא הבנתי

מה את מחפשת רעיון לחומר ממנו תהיה עשויה האריזה? רעיון לעיצוב? פרסום סמוי למכשיר (אחרי שנכנסתי לקישור, אני בספק אם זה המקרה ולכן לא מחקתי את ההודעה...)

ronmron

New member
קשה להבין אבל..

התשובה נמצאת בגוף השאלה, את צריכה קופסא של מכשיר אלקטרוני קופסא/מארז אמיתי רק בלי הבפנים שלו כדי שתכניסי לשם את המיקרופון הסמוי, ניתן להוסיף על הקופסא מדבקה האומרת סכנת קרינה בפתיחה במעגל פתוח או משהו דומה שירתיע בכל אופן חפשי מוצר כזה לאחר תחפשי את הספק/יצרן שלו ותבקשי מארז דומה ועם לא הבנתי את יכולה ליצור קשר להסברים נוספים

שלום

מקווה שזה יעזור

למעלה