אודה לעזרתכם

liat1807

New member
אודה לעזרתכם

שלום רב, אני לא יודעת אם אני במקום הנכון... לאחרונה הסתיים בפתאומיות הקשר האחרון שלי עם בן זוגי מעבר להיותינו בני זוג, אנו גם עובדים יחד ולכן הוא החליט לחתוך ולהיות בנתק מוחלט ממני, דבר המקשה גם על העבודה. מאז, אני מחפשת עבודה ולא מוצאת, חווה קשיים כלכליים, חווה בדידות רבה ונשמע מטון דבריו שהוא "חופשי ומאושר" ואני לא יודעת אם זו הצגה או לא. אני עדיין אוהבת אותו והמצב מאד קשה לי. במיוחד הפתאומיות והנתק הכ"כ חזק מאדם שביליתי איתו 24 מתוך 24 שעות ביממה במשך חצי שנה. שנינו רווקים ולא ילדים.... אשמח אם תוכלו לסייע לי ת.ל שלי 18.7.75 בערך בשש בוקר שלו 1.4.71 לפנות בוקר גם שנינו מספרי 9 בשם בתאריכי לידה - אני 2 הוא 5 תודה רבה

liat1807

New member
אודה להתייחסות כלשהיא בבקשה....../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה את רוצה לשאול בעצם ?

אני בהחלט מבינה את הקושי הרגשי , אך כאן דרך הפורום אוכל לענות על שאלות ספציפיות בברכה,קרן

liat1807

New member
קרן,

ראשית, תודה על ההתייחסות שנית, אני רוצה לשאול שני דברים 1. האם אמצא עבודה בקרוב 2. האם צפוייה לי זוגיות רצינית עם הבחור שתוביל לנישואין בקרוב? המון תודה

שלום לך ,

אצלך ניתוק הקשר אולי הגיע באופן פתאומי אך אצלו הוא היה מתוכנן מראש והוא חשב עליו בזמן האחרון. אני מבינה את הקושי אך אני לא רואה חזרה לקשר הנוכחי וישנה תחושה אצלו של מחוייבות שהייתה לו לגבייך ואכן הוא הרגיש תקיעות ומוגבלות בקשר מבחינה רגשית . אני לא רואה עבודה אחרת בקרוב , ישנו פוטנציאל לקראת אוגוסט ואילך אני יודעת שמאוד קשה לך להתחבר לאנשים והניתוקים לא באים לך בדרך קלה ולכן יש קושי להתחבר וקושי להתנתק .... הרבה ספקות ,התלבטויות ומלחמות פנימיות... חשוב להישאר אופטימית ולזרום , אל תקחי ללב והשתדלי לזרום ולהיות קלילה הכל קורה לטובה , וישנה זוגיות בהמשך הדרך . בהצלחה,קרן

liat1807

New member
קרן היקרה

השאלה היא מהו הזמן האחרון נפרדנו לפני כחודשיים לטענתו, כי אנו עבודים יחד והוא אחראי עליי ודפקנו בקשר הרומנטי שלנו את העבודה אין ברירה הן כלכלית, הן רגשית והן נפשית אני חייבת עבודה אחרת ומהר הבעייה היא שאני לא מוצאת וכך אני חייבת להיות בקשר איתו וזה תוקע אותי לדבר ולראות אותו כל יום ולדעת שהוא אחראי עלי ולראות אותו פורח ומאושר בעוד אני סובלת

למעלה