אודה לעזרתכם בסקר

אפרתש

New member
אודה לעזרתכם בסקר

מאד אודה לכל מי שיקדיש לי כמה דקות למלא סקר קטן לגבי גנים פרטיים. אני מבטיחה שכל הנתונים יישמרו בעילום שם. אם תרצו, אעלה כאן את הסיכום אחרי שאאסוף מספיק נתונים. לגבי גני ילדים פרטיים (לא עיריה/ויצו/נעמת): גיל הילדים: מספר ילדים בקבוצה: מספר גננות/מטפלות: שעות פעילות: מחיר חודשי: הגן הוא בביתה של הגננת?: יש גינה?: מקום בארץ: אני מראש מודה לכל מי שיענה, למקרה שאשכח לשלוח תודה אחרכך
למי שסקרן - הגן של בתי מופעל על ידי עמותת הורים, לא למטרת רווח. יש ויכוחים על התקציב (יש הורים שטוענים שהוא בזבזני, יש כאלה שטוענים שהוא קמצן). אשמח אם אוכל להגיע לפגישה הבאה עם כמה נתונים, שאולי יעזרו לנו להבין.

אפרתש

New member
הם מקבלים סיוע ממישהו?

אנחנו רוצים לקבל הערכה כמה באמת עולה לנהל גן. בלי עזרות מארגון גדול מאחורי הגננת. בגלל זה גם שאלתי אם זה בבית של הגננת - כי יש גנים שככה מצליחים להוריד הרבה עלויות.

ר של דן

New member
אצלנו

משלמים 1850 ש"ח מ7 עד 4 וימי שישי מ7 עד 12 וחצי. יש 25 ילדים בגן, המנהלת שהיא מטפלת+עוד מטפלת_גננת הגן הוא בבית של המנהלת יש גינה שמיועדת רק למשחקי הילדים במרכז הארץ. זה גן פרטי.

נטעטע

New member
ככה זה אצלנו - גן פרטי בחיפה

מגיל שנה עד ארבע, מחולק לארבע קבוצות 10,10,16 לכל קבוצה גננת ומטפלת (לקטנים מטפלת מובילה ועוד מטפלת ללא גננת). שעות פעילות 7:00 -16:30, הגן אינו בבית פרטי, יש חצר גדולה מאוד. תשלום יום קצר עד 13:00 כולל א.בוקר, עשר, צהריים(בשרית), 3 חוגים, +מורה לאומנות שנמצאת פעמיים בשבוע למשך כל היום ועובדת עם הילדים באופן פרטני - 1790 ש"ח. לא זוכרת כמה זה ליום ארוך, אנסה לברר לך נדמה לי ש-2100 אבל לא בטוח.

דסי אשר

New member
ברמת גן ישנו גן מעורבות הורים

יש לי קשר ומיילים של 3 זוגות הורים- ילדים מהמשפחתון עברו לשם. אני יודעת שהם שוהים בדירה גדולה,כולל חצר, שנשכרה על ידי השותפות של ההורים, לצורך כך. אני יודעת שישנם 22 חברה, בגילאים שבין שנתיים וארבע שנים. נדמה לי שישנה גננת ועוד שתי סייעות (לא בטוחה, אולי עוד אחת). אני יודעת שדמי הרישום לגן עלו 850 ש"ח, ולא קוזזו משכר הלימוד של ספטמבר. הם נועדו לרכישת ציוד. אני יודעת שההורים מממנים את תשלום ההדרכה לצוות, וגם הוועד קיבל הדרכה מהפסיכולוגית הצמודה לגן. עלות שכר הלימוד אינה נמוכה. אין לי מושג כמה. אם תרצי לדבר עם חברת הוועד, אותה אני מכירה היטב, תכתבי לי, ואצור אתה קשר לשם אפשרות של שיחה בינכן. דסי .

אפרתש

New member
תודה למי שענו עד עכשו

יש לי כבר 35 תגובות (לא רק מכאן, שלחתי את השאלה לכל מכרי וידידי). בשבת אנסה לנתח את התוצאות, ובתחילת שבוע הבאה אשתף אתכם. מסקנת ביניים: לפחות מבחינת מחירי הגנים, משתלם לגור בדרום....

veredy

New member
תשובות.......

גיל הילדים: 1.3-2.1 (זה טווח הגילאים בספטמבר). 7 ילדים (2 ילדים חצי יום) שעות פעילות: 7:00-17:00 גננת+סייעת הגן הוא בביתה של הגננת (וילה) יש גינה עיר: יבנה מחיר: 2000 ש"ח ליום מלא.

למשל אצלי

גיל הילדים: 2-3 מספר ילדים בקבוצה:24 מספר גננות/מטפלות:3 שעות פעילות:7-17 מחיר חודשי:3000 הגן הוא בביתה של הגננת?:לא יש גינה?:כן מקום בארץ:מרכז

למעלה