אודה לכם

ניקוליה

New member
אודה לכם

מאוד אם תוכלו להגיד לי האם כתבתי נכון: Wszystko jedzie być dobro I ja z wami, przyjaciel kochanka האם wam זו פניית כבוד או שיש גם מילה ביחיד שאומרים לידיד ולא למישהו מבוגר? תודה :)

maxiusis

New member
כתוב זוועה אבל נחמד- מאוהבת../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

הכל נוסע להיות טוב ואני אתכם, ידיד מאהבת,... זה מה שכתבת
כיום לא מקובל לפנות ברבים - אתם - אתכם - z Wami פונים בגוף ראשון -את/אתה - Ty אתך - z Tobą לו הייתי רוצה להביע רגשי חיבה, אהבה... הכל יהיה טוב, ואני אתך, ידידה אוהבת
...(מאהבת...
) Wszystko będzie dobrze, a ja z Tobą, kochająca przyjaciółka...(kochanka...
) רוצה להיות אתך... Chcę być z Tobą... את יכולה לכתוב בעברית מה שאת רוצה להעביר לבחור... אשמח לתרגם... וגם להעשיר את עולמך בשירי אהבה נפלאים בפולנית
יש באתר SMS-ים יפים בפולנית... לדוגמה... --------------------------------------------------------------------- Masz moje serce - masz moje serduszko - szepce Ci go na uszko, popycham jezykiem do glebi - gleboko - najglebiej * kocham tak mocno - tak mocno tesknie * --------------------------------------------------------------------- Mysle o tym wszystkim - Twoim * O tym, co nas od siebie rozni, a co tak bardzo do siebie przyciaga * Dziekuje Bogu za te roznorodnosci, za to cie kocham, za to, ze sie roznimy az tak * ---------------------------------------------------------------------

ניקוליה

New member
זה כל הקטע חח

שלא מאוהבת, זה סתם ידיד טוב ובגלל זה הייתי חייבת לשאול קודם
אני לא ממש יודעת פולנית, רק כמה מילים, אני יודעת רוסית וזה קצת דומה. פשוט 2 ההורים שלו בבית חולים וזה.. אז מה שרציתי לכתוב זה, שהכל יהיה בסדר איתכם, אני איתכם, חבר יקר. תודה :)

maxiusis

New member
../images/Emo13.gif בהמשך כתבתי את שרצית לכתוב ../images/Emo13.gif

"שהכל יהיה בסדר איתכם, אני איתכם, חבר יקר.:) !Oby wszystko było jak najlepiej. Obyście zdrowi byli Jestem z Wami, drogi kolego. בכל מקרה אשמח לעזור.

ניקוליה

New member
תודה רבה

על העזרה! רק אני מסוגלת לכתוב הכל נוסע להיות טוב ואני אתכם, ידיד מאהבת.. חחחח D-: גדול!

מרי לי

New member
גדוללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עכשיו ראיתי את זה

ניקוליה באמת רק את מסוגלת חח אבל כל הכבוד שאת מנסה כי רק ככה לומדים ממני מרי לי חברה מאוהבת אוהבת חחחחח או שלא..

למעלה