אודאון

אודאון ../images/Emo4.gif

נפגשנו מספר מבוגרים לארוחה משותפת. הכיוון היה בהתחלה לבודפשט, אך מכיוון שבממוצע אנחנו שם פעם בחודש, החלטנו "לגוון" ונפגשנו באודאון. בדיעבד, חבל שמזמינת המקום לא מצאה את הטלפון של מוזס
היינו 5, ו-4 לקחו עיסקיות. העיסקיות כוללות מרק/ירקות בגריל/סלט פסטה/סלט סלמון. סלט חסות מנה עיקרית שמשתנה לפי תמחור העיסקית כדור סורבה. כל העיסקיות עם אותו קינוח כדור סורבה. כמה מבאס?! התפאורה שם לא הכי נעימה בצהרים. החלל ענק, מואר נורא ומנוכר.
מנות פתיחה-
המרק (עגבניות) היה בסדר.
הירקות בגריל היו מאד דלים. בקושי נראו בצלחת. פעם שעברה שם חשבנו שזו מעידה חד פעמית ומאד היה מאכזב לראות את זה כדבר קבוע.
סלט סלמון- סלט תפו"א המורכב מתפו"א מתובלים נחמד עם מיונז וחרדל גרגירי עוקצני נעים ומעליו 2 רצועות סלמון לא מבריק, עבה ולא נעים בלשון.
הכנפיים היו טעימות ורגילות לחלוטין. עם הראשונות לקחנו פוקאצ'ה חמימה, טריה וטעימה.
עיקריות-
2 המבורגרים- שני הגברים שהזמינו את ההמבורגר, בין אם אחד שכבר טעם גם קציצות מעבר לים ובין אם השני תקוע בשלב "פיצה 241 טעימה מאד"- שניהם לא אהבו את ההמבורגר. הקציצה עצמה היתה בסדר, אבל הלחמניה לחמניית סופר והצ'יפס היה מעוך ושמנוני.
מנת הניוקי שדוברה פה רבות היתה מאכזבת ביותר- מרק מייפל super class סתם מתוק ונוזלי, ניוקים, 3 פרחי ברוקולי וכמה כבדים, שבהיותם מרים נזכרתי בברווזה חמודה שסיפרה זוועות על כבדים ירוקים במטבח מסעדה, ולכן ננטשו בצד (גם) מרב פחד.
פילה לבן- מנת הספיישל"- היה מאד טעים לגברת ממול והגיע עם פסטה שחורה. שחורה מדיו. לא משהו שהייתי מעיזה לגעת.
אגב, מי פה כן היה אוכל דבר כזה?
סטייק אנטריקוט, שנאכל עד תום והיה "בסדר גמור, אין לי טענות".
כדור סורבה אחד הוחלף לגברת ממול בכדור גלידת וניל, ובנוסף נלקח פונדנט שוקולד- מתוק, שוקולדי, גלידה ליד...שאר הקינוחים משעממים- קרם ברולה, סורבה פסיפלורה על קדאיף (לא מיצינו את זה?!) ועוד כאלה.. לא התחשק לי קינוח ולמי שמכיר אותי דקה, רק מהשורה הזו יכול ללמוד על תחושתי לארוחה
.
השירות היה טוב מאד! עם כל מיני שתיות, החשבון היה 450 שקלים. לא יקר בשביל 5 אנשים, אבל אפילו במחיר הזה, יש טובים יותר. אודאון, הרצליה.

anatc

New member
אכלנו בברצלונה (ספרד) פסטה "שחורה"

והיה מצויין הארוחה שלכם נקראת מבאסת בעליל

ברוזונת

New member
דווקא סיפור הכבדים

לא היה במטבח של אודיאון.. מהתקופה בה עבדתי שם.. זכור לי צ'יפס קריספי, המבורגרים מעולים ומנת ניוקי נדיבה. הסלמון בסלט הוא לא סלמון טרי אלא סלמון שמקפיאים במסעדה ומופשר לפי הצורך במטבח.
גם לפני שנה לא מצאתי משהו מיוחד בקינוחים שם.. בפעם האחרונה שהייתי שנה גם אני התאכזבתי מהשירות והאוכל.. כנראה שאין חדש תחת השמש..

ברור שהסלמון לא טרי!../images/Emo67.gif

טרי בחיים לא נראה ונטעם ככה
לא אמרתי שאמרת את זה על המטבח של אודאון, אלא זה היה על מקום אחר. אם בתקופתך במטבח שם היה צ'יפס קריספי, אולי את צריכה לחזור.. אצלינו אוהבים קריספי בפנים ורך בחוץ
אגב, אני שמחה לראות שיש לנו משהו במשותף
(כמו שאומרים-אדם לאדם נפגש או משהו כזה..)

ברוזונת

New member
למרות שזה עלה על הפרק..

אני למקום הזה לא חוזרת.. למרות שמעריכה מאוד את מתן ה
ויוצא לי לראות אותו פה ושם.. את הפרק הזה סיימתי.. כמו שאמר לי פעם מישו.. לעולם אל תחזרי אחורה אלא תמשיכי להתקדם.. בתקווה שתוך כמה חודשים הכל יסתדר ואני שוב אוכל להתקדם ולמצוא את הדרך החדשה שלי

meravbr

New member
אולי החך שלי לא עדין מספיק,

אבל לא מפריע לי סלמון שהופשר - אם אני אופה או מטגנת אותו (כמו הסטייק סלמון שאני קונה בסופר ועושה עם חרדל ודבש, ולא מאמינה שהם מייבאים אותו מנורבגיה טרי כל יום
)

ברוזונת

New member
רק שהסלמון המקרה הזה

מוגש נקי כמו שהוא.. ללא כל תיבול או תהליך של אפיה / צלייה / צריבה. מונח מעל הסלט תפוחי אדמה עם מעט גרגירי כוסברה ושמן זית מעל.

meravbr

New member
זאת באמת בעיה,

ואני מסכימה שהעיסקית של אודיאון אטרקטיבית רק אם מתחברים אל העיקריות כי הראשונות ממש לא משו. אגב הסורבה לקינוח - זה נחמד בעיני שהם דווקא מציעים משהו (יש לי חברה שאוכלת רק גלידות לקינוח), כשרוב המסעדות שמציעות עיסקית, מציעות רק ראשונה ועיקרית במחיר העיסקית...

ברוזונת

New member
באודיאון חוץ מראשונה ועיקרית

מקבלים גם סלט ירוק עם גזר וצנונית וכדור סורבה לקינוח

d a p h n a

New member
אני אוכלת שם את הניוקי

בלי הכבדים (כי אני צמחונית), ואני דווקא נורא אוהבת אותו. אבל הוא באמת נורא מתוק. צריך לאהוב את הסגנון הזה.

x0d

New member
אמת, בינוני מאוד

הסלט היה עם רוטב לא משהו בכלל, הצ'יפסים היו פאתטיים (גרועים יותר מבכל מסעדה מזרחית - שמנוניים, רכים, גוון אדמדם - ולא, זו לא הייתה בטטה). אני לא מבין איך הם לא מתביישים. מצד שני, השירות באמת היה נהדר, וכדור סורבה פסיפולורה זו תוספת נהדרת לעסקית...

למעלה