אוגמנטין

אוגמנטין

שלום לכם, מאתמול התנפח לי הנחיר(באף ) ונהיה אדום. קיבלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין.הרופאה הסבירה שלא כדאי לשחק עם זה ,מאחר והזיהום יכול לעבור לראש. זו אנטיביוטיקה מאוד חזקה..ולא ממש בא לי לקחת. יש שמנים ,צמחים שיכולים לעזור בזיהום,או בנוסף לטיפול?והאם פרוביוטיקה עוזרת להקלה בתופעות הלוואי של האנטיביוטיקה? במבה

לא נהוג להמרות את פי הרופא../images/Emo152.gif

אף אחד לא יקח סיכון שזהום יעבור לראש. קחי את מה שנתנה לך הרופאה, אחר כך את יכולה ללכת למטפל בכל שיטה מאמנת, להבין למה זה קורה , שלא יחזור שנית. חג-שמח אריאלה --------------------------------------------------------------- לצפוניים סדנת רייקי 1+2 , לפרטים לפנות דרך תיבת המסרים

hal767

New member
אי אפשר לייעץ בלי להכיר את המקרה מקרוב

לגישה הטבעונית ההייג'יניסטית יש לעיתים פתרונות לבעיות כאלה, ללא שימוש בתרופות. הבעיה היא שלמי שאינו רופא קונבנציונאלי אסור להתערב בטיפול תרופתי [ע"פ החוק], כלומר, לייעץ לך לא לצרוך תרופה. לכן ניתן להתייעץ, לשמוע דעות אחרות, אבל ההחלטה כיצד לנהוג תהיה שלך. אני לא בעד שימוש בפרוביוטיקה, אבל תזונה טבעית נכונה כן יכולה לצמצם את ניזקי התרופות. המונח "תופעות לוואי", מטעה. תופעות לוואי הינם הנזק שתרופות רעל גורמות. אלו אינם תופעות לוואי, אלו הם ההשפעות האמיתיות של רעלי התרופות על הגוף.

פרוביוטיקה

היי, למה אינך בעד פרוביוטיקה? מה היית ממליץ לי לאכול (אני אוכלת די בריא..)כדי לצמצם את הנזקים?מסכימה שתופעות הלוואי הינם הנזק שנגרם עי הרעל..
. במבה

במבה במבי חג-שמח

לרוב הרופאים בעצמם ממליצים על פרוביוטיקה במהלך לקיחת אנטיביוטיקה, הם לא מנטרלים את נזקי הרעל, זו השלמה של חיידקים טובים שנהרסים במעיים שנגרמת מלקיחת האנטיביוטיקה. דעתי שאלי את הרופא שנתן לך את הטיפול. חג-שמח ובריאות טובה אריאלה

למעלה