אוברלוק באמאזון

אוברלוק באמאזון

שוקלת אולי להזמין אוברלוק בחול, מחכה לראות אם גם זה יכנס לסיילים, (אם לא זה יחכה עוד קצת) בכל מקרה שיעורי בית רוצה לעשות מראש.
מה מומלץ יותר ברדר 1034D או סירובה 747D. אני מבינה שיש כאן כאלו שהזמינו גם את זה וגם את זה.
האם יש באוברלוק רגליות שמומלץ לקנות, פלטות או משהו נוסף שכדאי לצרף ?
בקישור הבא, של אוברלוק ברדר, אם הבנתי נכון את האנגלית יש אפשרות לשלוח גם מחוץ לארה"ב, אולי משהי שמבינה טוב ממני, תוכל לאמר לי אם גם ישראל נכללת באופציה הזאת, וא"כ כמה זה עולה, כי שילוח ימי דרך חברות כמו מסטופ ושות' עולה כ-100$
http://www.amazon.com/Brother-1034D...d=1356247900&sr=8-1&keywords=overlock+machine
תודה מראש

אמזון אינה שולחת מוצרי חשמל ארצה

כמו גם מוצרים אחרים, פרט לספרים ודיסקים, אם איני טועה.
יש צורך ליצור קשר עם חב' שילוח כמו שכתבת, "מסטופ" לדוגמה, ולאחר שנרשמים באתר שלהם, מקבלים כתובת בארצות הברית לשם את מפנה את המוצר שרכשת, וחב' השילוח מביאה אותו אליך עד לפתח ביתך.

נכון, שילוח ימי יעלה לך זול יותר וייקח גם יותר זמן. (ההליך הרגיל דרך האוויר עורך מתחילתו ועד סופו בין 10 ימים לשבועיים), קחי בחשבון שמחר חג וסוף דצמבר תחילת ינואר גם, כך שהדברים עלולים להתעכב בשל כך.
מציעה לך להרים טלפון לחב' השילוח כאן בארץ ותקבלי מהם הצעת מחיר מדויקת. מחיר השילוח תלוי בגודל המוצר-משקלו ונפחו.

בהצלחה!

אריאלה

מבלגרת

New member
דווקא כן שולחת

אני קניצתי מהם מכונת תפירה לפני שנה. אחלה שירות ויצא יותר זול מחברות שילוח אחרות.

אשמח אם תפרטי, כיצד?

אולי תאירי את עינינו ונגלה דברים חדשים שלא ידענו.

אריאלה

מבלגרת

New member
מקווה שאת לא צינית

אמזון מפרסמים דברים שהם מוכרים בעצמם ודברים שנשלחים דרך אחרים. אין כ"כ הרבה מה להסביר. בדקתי שאכן המכונה מגיעה דרכם ויש משלוח לארץ, קניתי דרך האתר והמכונה הגיעה תוך שבוע-שבוע וחצי אם אני זוכרת נכון, ישר אליי הביתה.
היה ממש שווה. הסכום היה הגיוני, לא הייתי צרה לשלם עמלת תיווך לחברה אחרת שתתעסק בזה וגם הגיע אלי עם שליח של UPS.
ובנוסף, גם לאחר הקניה, הם שלחו לי מייל ובדקו שהגיע והאם אני מרוצה.

אולי תוכלי לעזור לי

האנגלית שלי ממש גרועה, אבל בתנאי המשלוח הבנתי שהם שולחים גם מחוץ לארה"ב, אם האנגלית שלך טובה יותר, אולי תוכלי לבדוק לי מה עלויות השילוח שלהם, אם אכן הבנתי נכון והם שולחים מחוץ לארה"ב
תודה מראש

מבלגרת

New member
הי

אני קניתי אומנם מכונת תפירה של ברדר והיא סבירה, אבל למכונת אוברלוק שאמורה לשמש אותך למשך זמן ארוך הייתי מציעה לך משהו יותר טוב. אני באופן אישי קניתי יוקי- זה יותר יקר אבל היה לי חשוב להשקיע באוברלוק טוב.
כרגע אני לא יכולה לבדוק אבל אנסה בעז"ה יותר מאוחר. בינתיים את יכולה להיכנס לצ'אט און ליין ולשאול אותם- הם זמינים כל הזמן ויכולים לתת לך תשובה מפורטת כולל חישוב של המשלוח.

דרך אגב, שמתי לב שרשמו לך לגבי זה שהמכונה לא עובדת עם שנאי? תבדקי את זה איתם.

לדבר איתם בצ'ט אני לא יכולה כי האנגלית שלי...

גרועה.
לגבי איכות המכונה שמעתי ממשתמשים שהם מאד מרוצים, ויוקי לא בתקציב שלי, כך שמעדיפה לקנות את הברדר ולא לחכות שהתקציב יאפשר את היוקי.
לגבי השנאי, ג"כ שמעתי מאנשים שייבאו אותה שהיא בסדר גמור עם שנאי.

תודה רבה

מבלגרת

New member
הם אכן שולחים מחוץ לארה"ב את

ברדר 1034D :
Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.

לגבי עלויות- את צריכה להוסיף סל הקניות שלך- ADD TO CART ולמלא את הפרטים שלך ובסיכום חשבון יהיה רשום לך כמה יעלה כל.

מתנצלת אם נשמעתי צינית, זו לא הייתה כוונתי.

אני יודעת שהם שולחים ארצה דיסקים, קלטות וידאו, ספרים .

מניסיוני, כשניסיתי לרכוש פריטים אחרים , קטנים, לא גדולים, ברגע שהוספתי את כתובתי בישראל מיד הועלתה כותרת שאין אפשרות לשלוח את הפריט לישראל.

לכן, תמוה היה לי לשמוע את דבריך.

אני אבדוק את הנושא ואעדכן, אם אכן זול יותר ללא תיווך חב' השילוח.

תודה על המידע!

אריאלה

שש שבע

New member
נכון, אמאזון הוא אתר שמרכז ספקים שונים

יכול להיות שספק מסוים ישלח לישראל ואחר לא,
כשאני קניתי לפני שנתים ברדר לא שלחו,
לא יודעת מה היום,

צריך לבדוק מול הספק.

אני אנסה לברר

הצצתי מעט, ואכן ראיתי מתוך ריכוז של הספקים

שמציעים למכירה את הדגם הזה, יש כאלה ששולחים בינלאומי בתוכם גם לישראל.
לא בדקתי מחיר משלוח.
בכל מקרה נקודות שיש לשים אליהם לב: אחוזי ה"רייטינג" שמקבל אותו מוכר, האם הרבה קונים ממנו והציון שלו.
ויש גם הבדלי מחירים בין המוכרים השונים.

בהצלחה בכל מקרה

אריאלה

שימי לב למשפט שמופיע בתיאור המכונה

Please note: This machine is not recommended for use in countries that do not support 120V AC, even if a voltage adapter is in use.

שים לב: מכשיר זה אינו מומלץ לשימוש במדינות שאינם תומכות 120V AC, גם אם מתאם מתח נמצא בשימוש.
כדאי לבדוק עם חשמלאי מוסמך את עניין החשמל.

אריאלה

שש שבע

New member
ענין שנפתר בקלות ע"י טרנספורמטור בין 50-200

ש"ח תלוי היכן קונים

Tנקר בל

New member
אני קניתי את הברדר, ואני מרוצה

אני לא יכולה להשוות לסירובה

אין לי אפשרות כרגע לבדוק את הקישור לעניין המשלוח, אבל לפני כמה ימים קניתי מכונת תפירה, והמשלוח של אמאזון לארץ היה יותר יקר מזה של BUYTOUSA.
לא בדקתי במסטופ (וחבל), אבל נראה לי שהן בערך באותה רמת מחירים.

אני קניתי דרך חברת שילוח

אני לא מומחית אבל לא חסרות לי רגליים לתפירה בסיסית.
מחישוב שעשיתי , להזמין מחו"ל יצא הרבה יותר משתלם מלקנות בארץ.

כדאי לציין שזה לא מתאים למי שצריכה הדרכה על

המכונה וחדשה בתחום התפירה.
בנוסף, אין אחריות למשך מספר שנים לעומת הרכישה של המכונה בארץ-גם זה שווה כסף.
לא כל דגמי המכונות ניתנים לרכישה כאן.

ונותר לקוות שיהיה מזל והמכונה תשרת אותנו ללא תקלות לאורך זמן
שלא נצטרך להשקיע בה תיקונים, לפחות לא בראשית דרכה.

אריאלה

שש שבע

New member
יש מכונות כמו של ברדר, שמגיעות גם עם דיסק

הדרכה, מאוד מפורט ברור , והכי חשוב, תמיד אפשר להסתכל בו שוב

Tנקר בל

New member
נכון, ולאוברלוק הזה יש המון הדרכות ביוטיוב

אבל היא כתבה שהיא לא יודעת אנגלית, ונראה לי שהוידאו לא יעיל אם לא מבינים את האנגלית.
לפותחת השרשור - יש לי מסמך קצר שכתבתי לעצמי של הוראות לאוברלוק הזו (איך מכווצים וכו'). הוא כתוב עבורי, ולכן כתוב בקודים, ואני לא יודעת אם יעזור למישהי אחרת, אבל אם תקני את המכונה ותרצי אותו - אשמח לשלוח לך.

למעלה