אובססיה
....

אז זהו...

שממש לא רוצה להפנים. ממש לא! אובססיביות היא לא משו שאני מתכוונת להתרגל אליו בהפנמה. אז מזכירים לי מדי פם. לא נורא.

d a n i e l s 5

New member
אובססיה...

אי אפשר לעצור דרך התבוננות פנימית....האנשים האובססיביים הם כל כך אובססיביים שרק התבוננת חיצונית (פסיכיאטר/ פסיכולוג או ל אפילו חבר, תלוי במקרה) יכול לעזור להם לעצור את זה, או לפחות לקבל פרופורציות נכונות. יודעת שבמיקרים קיצוניים מומלץ להשתמש בכימיקלים מתאימים. לשאר השאלות שלך לא יודעת לענות....אבל ממליצה לך לראות סידרה שמוקרנת בימים אלה בערוץ 8 ובמקביל בבי.בי.סי פריים בנושא "אובססביות" סדרה מדהימה, שם עונים על כל השאלות שלך.

miri362

New member
אחרי שקראתי המון פעמים רציתי להגיב

אז ככה מכירה את רצף המישפטים מה שאינו רצוי מצוי ומה שמצוי רוצוי נשוי והכי חשוב ורלוונטי לנורא האובססיה זה מה שאינו מצוי רצוי זה חוק כשמישהוא דוחה אותך מזיז אותך הצידה את הופכת ליהיות אובססבית לגביו זה דבר ידוע בקשר בין זוגות(הכוונה גם הפוך) לפעמים אני מרגישה שזה חלק ממשחק החיזור .

א ש לי

New member
זה בגלל שדחיתי אותך???

על איזה כבוד את מדברת??? אחרי הטלפונים שלך כל המסרים שלחת לי קללות ומילים קטנות ועלובות הגבתי אתמול לשרשור הרגיש שלך שבו הילד מעדיף להיות עם הורי החברה שלו מאשר עם אמא לבד בבית עניתי כפי שאת תמיד מבקשת פה מהכותבים:) להודעה הרגישה ולא התייחסתי לכותב, שאז לא אהיה אובייקטיבית כמובן לא ראיתי שהתייחסת לתגובותיי מכאן שאינך ראוייה להתייחסות נאותה של החברים פה רק עכשיו אני מבינה את כולם. אין לי כוונה לחזור לשרשור הזה ולפתוח מלחמה את יכולה רק להשיב לעצמך ולתת עיניין לקוראים בזה סיימתי איתך. היי שלום.

../images/Emo41.gifאש לי אני מגיבה כאן ולא במסר...

מאחר ואת בכוח מנסה להתגרות ולמשוך את תשומת ליבי אליך וזו פעם שניה שאת מבקרת אותי בכוונה לפגוע בי את שימי לב מה יש לי להגיד לך כאן וזיכרי את בחרת לפתוח פנדורה אישית ראשית את חצופה שאת מעוותת את שרשרת האירועים בינינו ומחפישה שנית את עלובה ומסכנה כי רואים כמה את מתוסכלת שאינך חסרה לי ואינך מעניינת אותי כלל שלישית מי יכול להאמין לצביעות שלך כאן הרי אני האחרונה שיקלל מישהו שלא קודם לכלך את פיו אלי לעולם לא קללתי איש גם לא אותך כן אמרתי מה דעתי עליך בדיוק כפי שעושה כאן פשוט מתארת אותך כפי שהנך מצטיירת בעיני אלה לא קללות ואני מקוה שהנך מבדילה בין תיאור אופייך והתנהגותך לאיחולים רעים וקללות רביעית את צריכה להתבייש אני היחידה בפורום שתמכתי בך והקשבתי לבכי שלך ולצרות שלך ולהערכה העצמית הירודה שהיתה לך הכנתי אותך אל ביתי קרבתי אותך לחברי הפורום גם כשהיו לך עימותים כאן עם חברים שהעליבו אותך בפורום הייתי לצידך הבנתי שכבר שכחת את החברות שלי אליך אני רגילה שהנתמכות על ידי שוכחות אותי שחייהם מסתדרים חמישית השיחה האחרונה שלנו בטלפון שהיה מיוזמתך כדי לספר לי שהציעו לך נישואים הנהלה על מי מנוחות אך מאחר והשיתפתי אותך בדעותיי בחוצפתך סילפת את דבריי והפכת אותם לדברי קנאה שלחת אלי האשמות ושינית את כוונתם והכל כדי להצביע עלי כקנאית שהציעו לך נישואים את פרנואידית, חצופה שאין כמותה אם היה לך הערכה וכבוד לא היית נוהגת כך הייתי המומה מהפרשנות שלך והראיה של דבריי שישית באיזה זכות את מנסה כבר פעמיים להכנס לשירשורים שלי ולערב את הפורום בסילופים ובהאשמות בתיאורים וזריקת חצים מי את בכלל? מה את חושבת שתשיגי בכך? את חושבת שמפריע לי מי מה חושב עלי? שאולי תצליחי להסיט מישהו נגדי? מה רצית לעשות בתגובה שהגבת מעל?
שימי לב טוב אם פעם ריחמתי עליך עכשיו יותר מכל את ממורמרת ומתוסכלת כדאי שתקחי כדורי הרגעה ותרדי מהאובססיה שיש לך אלי רדי מהוריד שלי ותתפסי מרחק ענק אחרת אחשוף כאן בפורום את כל מעללייך כלפי הכותבים קפישששששששששששששששששששש

למעלה