אובססיה
....

G a v ® i e L

New member
על מלאכים, את יכולה רק לחלום.

אני מזמן הזדכתי על הכנפיים וחיי האלמוות תמורת האפשרות לאהוב בת תמותה.

יערית

New member
מה את מתלוננת?

תגרבי גרביים!!הפיתרון האולטמטיבי לבת זוגה אובססיבית פוך.

יערית

New member
סגול../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

נשמה טהורה,אוהבים אותך,כל היקום אוהב אותך
גם הגרביים יאהבו אותך כשתגרבי אותם,גם גברת סיבולת תאהב אותך כשתינקשי שיניים בתוך אוהבל על חוף הים התיכון. סגול אוהב אותך אנחנו אוהבים אותך שאנטי בבה אוהב אותך
מתי אני אגיע לשם??????????{סתם בשביל הבלגן}

shemesh22

New member
כן כן כן....

תמשיכי...אני נכנסת לאוירה, רגע הולכת להביא את הפוך

יערית

New member
שמש יקרה../images/Emo121.gif../images/Emo57.gif../images/Emo141.gif

תחת שמי ים תיכון,סביב אוהלים ובונגלוסים ובסטאות של אוכל,פינות שאנטי וסדנאות,בין גלי הים והצדפים, הרוח והשמש והמים...."לי כל גל נושא מזכרת",בין פעמוני הרוח ודימיון מודרך,בין מגע ומגע ופנים לא מוכרות. תמצאי את הפוך האבוד שלך,הפוך שחיכית לו שנים ,הפוך שיפתח לך צוהר לעולם שונה לחלוטין משהכרת עד כה.תהיי מוכנה לקבל אותו כפי שהוא 1.60/90,מלא בנוצות אווז לא לו,הרוך והנעימות מגלמים בתוכם את סוד החיים.
המלצה
לעולם אל תנסי לחפור בתוכו,תני לו להיתפזר א<ע>ליך מעצמו

shemesh22

New member
חחחחחחחחחח......

חחחחחחחחחח.... 160/90?!!!! אפשר לבקש הארכה? 180/90 (הולכת לארוז גרביים לכל מקרה
)

ד ו ל ה

New member
קרועה אחת...../images/Emo6.gif

להוריי שהביאוני עד הלום לסבא שלי עליו השלום ולצה"ל ששומר עלינו - שיהיה שלום

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיעריתתתתתת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif...

תגידי משעמם לך ??? אין לך קצת כבוד????. איפה הרגישות שלך???????????? ולצערי לא רק לך שכל שירשור את הופכת לצאט אם אין לך דעה עדיף שלא תגיבי לשירשורים את מתוקית אבל רק באריזה לא בשירשורים קחי לתשומת ליבך מה דעתך????

ואי אפשר היה...

לבקש זאת במסר? אני... כשבורח לי לפמים...ולא מכוונה רעה... כשמזכירים לי במסר... אני מקבלת בכבוד...ומחזירה באותה מידה.

כבוד לא מחלקים למישהו שלא מכבד

כבר נמסר לה פעם, גם לך... במסר לפעמים מה שלא מצליח בתא מקבל התייחסות במסך ומצטערת על הישירות אך תסתכלי מה קורא לכל השירשורים ובלי קשר אלי מכל נושא רגיש וחשוב למעלה הנושא הופך לבדיחות ושטויות לפעמים זה מקומם

כן,אני משערת...

שלפעמים זה מקומם,אבל... הרי ברור לך שכוונה רעה אין. כשאת שולחת לי מסר,כשאני מאבדת לפמים ת'צפון... אני מה זה מודה לך שכיבדת אותי,והחזרת אותי למקום... ואז... אני מכבדת אותך בחזרה. כן...לפמים בורח... כן...לפמים לא מספיק מבינים כמה רגיש לשני... כן...ד"כ זה מפיזור הדעת... כן...לכולנו קורה במידה זו או אחרת... כן...עדיין חושבת שמסר עדיף...לפחות בתור התחלה.

shemesh22

New member
מתנצלת בשמי../images/Emo140.gif

לא היתה שום כוונת זדון, רק רגע של התפרצות אובססיבית בחיוך.

אין פה עניין של...

מאוחר...מוקדם או בכלל לא... זה מן גלגל שכזה... אני שוכחת...מזכירים לי... שוב שוכחת...שוב מזכירים לי... "גלגל,עוד שנה... גל,עוד שנה... הזמן הוא כמו גלגל ענק..." (להקת חלב ודבש כמדומני)

למעלה