אובססיבית

crema2

New member
אובססיבית

לא יודעת מה יש לי במיוחד בתקופה האחרונה ..
מגיל 13 בערך אני מרגישה לא יפה ובהמשך נאבקת בעודף משקל.
מגיל קטן אני חולמת להיות דוגמנית-כן אני יודעת שזה הזוי לגילי המתקדם 26.

אני מוצאת את עצמי כל הזמן סביב היופי, דואגת שאין לי קמטים.
רואה במראה בחורה חמודה, לפעמים מרגישה נאה ולפעמים מכוערת.
מגיל 14 יש לי תחביב מוזר להעריץ מפורסמות ולדמיין איך הייתי רוצה להיראות ככה..
שאם הייתי רזה ומדהימה , עוצרת נשימה שאי אפשר להתעלם מהיופי שלי היה לי מזל בזוגיות והייתי מאושרת..

עכשיו אני חולמת להיראות כמו מייגן פוקס ובמחשבה שלי שאני צריכה לרדת כ20 קג כדי להיות קרובה למראה שלה..
כל היום אני מביטה בתמונות שלה , וכשבחור דוחה אותי אני בוכה בתוכי למה אני מלאה וחסרת מזל..אם רק הייתי מדהימה ביופיי הכל היה אחרת..

יש לי אותה בעיה

רק שבמקרה שלי אני משווה את עצמי לסופרמן, שזה שווה ערך ללהשוות את עצמך למייגן פוקס

יקירה, אני אומרת את זה בהמון אהבה

ואולי דבריי יהיו קצת קשים אבל זה סוג של "אהבה קשה":

אל תסתכלי על תמונות של מפורסמות, אל תשאפי להיות מישהי אחרת לגמרי ממה שאת. את זו את, הן זו הן וברוב המקרים- התמונות עוברות עיבוד ובמציאות הן נראות שונות לגמרי.
מה גם שאל תשכחי שאת לא קמה כל בוקר למעצבת שיער, סטיילסטית צמודה וכו'... הן לרוב כן.

תאמיני לי בתור רזה-החיים של רזות לא קלים כמו שאת חושבת.
כל חיי הייתי צריכה להוכיח שאני לא אנורקסית ולא בולימית והכל סבב סביב הרזון שלי, עד שאני פשוט הפסקתי להפוך את זה לאישיו ואנשים הפסיקו להתייחס ואם מתייחסים- תשובה עוקצנית מיד מחכה להם עד שהם עוזבים את זה.

תהיי מי שאת- אם תהיי מייגן פוקס, שרה ג'סיקה פרקר או כל אדם אחר- זה יהיה חיקוי ולא אמת. זה מה שאת רוצה להיות- בצל של מפורסמת?

את בטוחה כל כך שאם תורידי במשקל ותעשי ניתוחים או תתלבשי כמו המפורסמים-זה ישנה אותך כליל אבל שוכחת את השינוי הכי חשוב שזה השינוי הפנימי.

את נקראת לאורך השנים בחורה מאוד נחמדה, תפגיני את זה יותר, אם את רוצה להרגיש יותר יפה-תתאפרי, תשני עיצוב שיער.
אם את רוצה חיים יותר כיפים ונעימים- תמצאי עבודה שבאמת מתאימה לך גם אם זה אומר לצאת מאיזור הנוחות.

אני מצטערת אם זה נשמע נוזף או בועט אבל באמת שזה מתוך כוונה טובה, פשוט ההודעה הזו חוזרת וחוזרת וחוזרת כל הזמן אצלך ושום דבר לא משתנה ואולי זה יעזור, אני מקווה.

ורק שתדעי שאנחנו פה בשבילך

seeyou

New member
פנטזיותזה דבר טוב כול עוד הן לא אובססיה

בחורים דוחים אותך בגלל שאת בעצמך לא מקבלת איך שאת ומה שאת.

תתחילי לאהוב את עצמך-

אומרים שהיופי של אישה זה 70% צבע ובגדים

יוסי

את פשוט מרגישה מאוד לא מרוצה עם עצמך...

ובגלל זה אני חושבת שלהגיד לך להפסיק לחשוב ככה ולהתחיל לחשוב אחרת זה בזבוז דף אינטרנת. אני לא יודעת לאן ההתפתחות האישית שלך תקח אותך, אבל במצב הנוכחי חיים שלך ימשיכו להיות קשים.
לא בגלל שאת לא יפיפייה אוצרת נשימה, אלה בגלל שאת ממש לא אוהבת את עצמך בהמון תחומים והבטים.

עד שלא תעשי משהו שישנה בצורה משמעותית את החשיבה הזאת של חוסר שביעות רצון תמידי מכל דבר בך, דברים לא יזוזו .

את זקוקה למישהו שילמד אותך איך לאהוב אותך כמו שאת, כי כנראה הורים שלך לא לימדו אותך את המיומנות הזאת. זה קשה למצוא מטפל מצוין שכזה ולכן אני עשיתי לא מעט עבודה לבדי.
שבוע מצוין.

היי קרמה יקרה...

חשבתי עליך מדי פעם הגעתי למסקנה שאני עונה לך יותר מדי בנחרצות .
מדרבנת אותך חזק מדי למשהו שאולי את לא רוצה או לא יכולה כרגע...
כן נראה שאת קצת תקועה ועם זה גם אם לא תעשי שינויים גדולים תוך שלושים דקות מה שניקרא, אני חושבת שחיים שלך בסדר גמור. אולי את לא תמיד מרוצה מהם ועדיין כל מה שקורה בחיינו הוא לגיטימי. לכל אחד קצב משלו.
אשמח אם תמשיכי לשתף.

למעלה