אובססיביות?

עירוב המשטרה / צו

קודם כל מול אנשים עם בעיות אישיות הרבה פעמים מאד עוזר לשים גבול ברור
ואם ה"מספיק" של האישה לא שם גבול ברור - צו שופט עירוב המשטרה לפעמים כן.
&nbsp
בנוסף, אם יש צו שהוא מופר - המשטרה תגיע ותהיה לה עילה להתערב ולעצור אותו, בזמן שבכל מקרה אחר זה יהפוך למשחק של "היא אמרה - הוא אמר".
&nbsp
&nbsp

כמהאפשר

New member
משטרה, לדעתי.

לחברה שלי עשה את זה מישהו שנשמע ממש "נחמד" בן גם כ30+. שהכירה דרך טינדר.
שהתחיל להתקשר באמצע הלילה, בשעות הבוקר המוקדמות.
לא מחק את המספר למרות שטען שזה מה שעשה.
וזה עוד בן אדם שטוען שהוא אב לשניים.

כמהאפשר

New member
ממש.

אני לא יודעת מה הם מנסים להשיג בזה. בן אדם שאחרי שיחה וחצי כותב למישהי שהוא בדרך, בן אדם שמאיים או ממשיך להטריד.
מה הוא בעצם רואה בעיניי רוחו שיקרה?
שהם יתחתנו כתוצאה מההתנהגות הזאת?

מעמקים39

New member
הסיבה שהתנהגותם חידתית בעינייך היא

שאת לא סובלת מהפרעה. אני חושבת שמדובר באנשים חולים שההיגיון לא עובד כמו שצריך בראשם ואין דרך לעצור אותם מלבד כוח כלומר משטרה. זה מאוד מתסכל כי את אף פעם לא יכולה לדעת איך זה יגמר ואת חיה בפחד מתמיד. הרבה פעמים מתלוות לכך מחשבות של האשמה עצמית: אולי עשיתי משהו לא נכון אולי אני גרמתי לזה, בעוד שהאמת המוחלטת היא שהאשם היחידי הוא המטרידן שמתעקש לכפות עצמו על אישה שאינה מעוניינת בו. אגב זו הגדרה של אונס. גם אם הוא לא נוגע בה פיזית, היא מרגישה אנוסה.

כמהאפשר

New member
בדיוק.

אני לא יכולה להבין אנשים עם פסיכולוגיה לא מאוזנת עד כדי כך, באמת.
אבא שלי הוא כזה, דרך אגב. אולי בגלל זה זה משפיע עליי עד כדי כך.

מעמקים39

New member
צר לי לשמוע שאביך כזה

האם הוא כזה כלפייך או כלפי הנשים בחייו? אם תרצי אספר לך מקרה שקרה לי לפני 20 שנה.

כמהאפשר

New member
תודה רבה.

כן, בוודאי:) האמת היא שתהיתי האם לבקש למחוק את זה, נשמע לי קצת TMI. פעם הוא אמר לי שבערך כל דבר אישי שאני מספרת גורם לאנשים לרחם עליי:)
גם כאשר כבר יודעים שאין הדברים כך, זה עדיין נתקע בראש.
&nbsp
בוודאי שאת מוזמנת לספר! אני אשמח.
&nbsp
איך הוא מתנהג בחייו?
כלפי אמי- בבריונות. היא לא מקבלת את זה כך.
אליי הוא מתנהג כמו לילדה קטנה, לא מחונכת, סוררת וטיפשה שיש לחנך אותה ולפטור אותה ב"כן, לא, מותר, אסור" ללא הסברים מיותרים, ללא מבט נוסף וללא כל גילויי חיבה וחום.
באיזשהו מקום, אני חושבת שגם אמי וגם הוא פשוט רואים אותי ככזו, גם בגילי. מישהי שיש לרסן אותה, לתת לה להבין שהשליטה לעולם לא בידיה.
ואמא שלי.. אמא שלי, לדעתי האישית, בכל אופן, די מתוסכלת ומתקשה לראות או להתמודד עם זה ופורקת את זה ביחס שלה אליי.

DogsPCI

New member
זה ממש מצער לשמוע...

ראשית אני רוצה להמליץ לך ולכולם לחשוב באמת לפני שאתם/אתן מפרסמים דברים אישיים מאוד בפורום ציבורי....
&nbsp
כי תמיד קיימת האפשרות כי יהיה גולש/ת שינצלו הזדמנות זו להעליב... אז לא שניתן לזה לקרות בחופשיות... אבל עדיין זה יכול לקרות... אז לחשוב האם יש לך עור עבה מספיק גם להתמודד עם הערות לא משהו...
&nbsp
אין הרבה מה לומר... אישית אם הייתי במקומך הייתי פשוט מתרחק משם... עובר לגור רחוק בעיר אחרת, ושומר על קשר שיטחי... כל עוד את נמצאת באווירה וסביבה שכזו, הם ימשיכו להשפיע עליך גם בגילך היום וגם עוד 20 שנים. אז להתנתק ולאפשר לעצמך סביבה אחרת שם תוכלי לבחור את האנשים שאת רוצה ליידך, שהם יתנהגו אליך בצורה מכבדת :).
&nbsp
ואגב רחמים... יש כאה שירחמו, יש כאלה שיחבקו

כמהאפשר

New member
תודה:)

אתה צודק.
&nbsp
והמשפט האחרון שלך יפהפה וכל כך נכון. בעצם מי שמרחם, השאלה עוד במי הפגם.
הענין הוא שזרעי ההרס שאנשים כאלו זורעים, די גדולים ומחריבים.

כמהאפשר

New member
מעמקים,

אם הסיבה היא הפרעה, כמו ששתינו כותבות-
אני חוזרת ושואלת, האם משטרה לא תביא עמה תוצאות הרסניות יותר?
האם, כאשר אדם ירגיש איום או "היא מעיזה להכנס בי ראש בראש?" זה לא רק יגרום לו לרצות להתנקם?
שפגעתי לו בחיים, שפגעתי לו במשפחה, בעבודה וכו'..
ולרצות להתנקם.
ממה שאני זוכרת ויודעת- כאשר האש הזאת נדלקת במישה(מכלום, דרך אגב)- אין שם כבר עם מי לדבר ועם מי לעבוד.
יש שם את מי להכניס לכלא, אולי, אבל את זה לא עושים בארץ כל כך מהר.
&nbsp
&nbsp
הרי המשטרה וצו ההרחקה לא יגנו על אף אחד בפועל, כאשר אדם לא מאוזן ירצה לאתר מישהו אחר ובאמת לפרוע איתו חשבונות.
בהנחה שזה מה שזה יגרום לו.

מעמקים39

New member
גם אני חוששת מתוצאות התערבות משטרתית

כל דברייך נכונים. אנו רואות עין בעין הכל. רק את הפיתרון איני רואה. יאוש...

כמהאפשר

New member
יקירה..

איני יודעת מה לכתוב.
אני גם מכירה את המתח, הקופצנות, אי השקט והחרדה ולפחות אצלי את הפריקה על עצמי(או את הצדדים הפחות טובים שזה מוציא ממני) עמם זה מלווה אצלי.
ברמה של כל רגע ורגע.
נורא קל לומר לא להיות פונקציה של אותו האדם או המעשים שהוא עושה כל כך בקלות, אבל העובדה היא שזה מה שקורה בפועל.
&nbsp
הדבר העיקרי שאני יכולה לכתוב הוא שטוב שאת לא לבד.
בפועל, מעבר לפורומים ואינטרנט-
טוב שאינך לבד. במציאות, מבחינת חברה, מבחינת אנשים שבאמת נמצאים שם.
&nbsp
האם לערב משטרה? אני לא יודעת.
האם לערב את בן הזוג? כן.
ולו רק לספר, רק ליידע, רק שאולי יהיה ש-ם.

תודה רבה על התגובות

לא הצלחתי להגיב עד עכשיו. (משומה סירב לקבל את הסיסמא שלי עד הרגע. מוזר)
קראתי את כולם.

מאחר והוא נראה לי על הגבול הדק של השפיות, ומשטרה מרגיש לי שרק תכעיס אותו, החלטתי להוריד פרופיל. לא עונה לו כמעט להודעות, שמה לו את האוכל חזרה על הדלת, משתדלת לצאת עם הכלב כשהוא לא נמצא (למזלי אני יודעת שהוא חוזר ב10-11 הביתה)
אני יודעת שזה לא פיתרון לטווח ארוך, וכן פגשתי בו למרות ההמנעות , אבל אני לא מוצאת דרך אחרת כרגע.

למזלי מאז ההסמלה המטורפת שהייתה שבוע שעבר, ההודעות פחתו
אומנם הוא כתב לי הודעות על ששתיקה דוקרת יותר וכאלה, אבל החלטתי לקבל אותם כשיעור באסרטיביות, וללמוד איך להשאיר את הנחמדות בצד. ואפילו שנתקלתי בו הודעתי לו שההודעות לא יזכו לקבל תשובות

אני רק מקווה שימאס לו ממני בקרוב. כי אני אומנם גיבורה ביום לא עונה להודעות, ומתעלמת מהאוכל, ומסרבת להכנע למשפטי אהבה ולהביע חמלה, אבל בלילה אני מתעוררת בלחץ ובסיוטים ממנו.

DogsPCI

New member
טוב לראות אותך שוב :)

באמת שבנושאים שכאלה קטונו מלדעת מה לעשות... בטח שמעבר למה שכבר נכתב
.
&nbsp
מקווים שהמקרה יסתדר כמה שיותר מהר, וכן מקווים לראות אותך פה יותר
.

למעלה