אובייקט COM וoutlloook 2003

rchokler

New member
אובייקט COM וoutlloook 2003

אני עומד להתפוצץ, נראה לי שהוספתי את כל מה שצריך אך עדיין משום מה זה לא עובד. הוספתי REF ל Microsoft Office 11 Object Library כן כן לא שכחתי להתקין גם באופיס את התמיכה ב .NET (האם יש דרך לבדוק את זה?) עשיתי Restart למחשב :( וכלום לא עזר נסיתי לכתוב את זה
using Outlook = Microsoft.Office.Interop.Outlook;​
וזה פשוט לא הולך, חסר לי משהו ב REF??????????
C# 2005 Office 2003

rchokler

New member
אופס השקעתי כל כך הרבה בתמונה

אז הנה אני מצרף אותה

nadav1974

New member
לדעתי זה לא ה-reference הנכון.

נסה להוריד מכאן את החבילה, ולהוסיף רפרנס ל-Microsoft.Office.Interop.Outlook.dll.

rchokler

New member
../images/Emo51.gif מקרב ../images/Emo23.gif אתה ממש ../images/Emo47.gif מלך

עזרת לי מאוד מהר ומאוד יעיל אני שמח שיש אנשים כמוך בפורום תודה שנית.

NET. Outlook ומה שבינהם

שלום לכולם
קודם כל תגובה לבחור ששאל, אם אתה משתמש בדוגמא שבMSDN, אז גם אני עשיתי את זה ולא כתבתי את הusing הזה כמו שהם מציגים אותו.. פשוט עשיתי using Outlook וזה עובד כמו שצריך.. תנסה גם ועכשיו שאלה חדשה משלי אני מנסה לכתוב Addin לOutlook בC#. (אני עובדת ב- NET 1.1. ו- VS2003) תפקידו של הaddin הוא להוסיף action לזימון בלוח השנה (הכוונה בaction היא לפעולות שבתפריט שנפתח ברגע שלוחצים לחיצה ימנית על זימון בלוח השנה). הפעולה אמורה לפתוח אתר מסוים ברגע שבוחרים אותה. בהתחלה ניסיתי לעשות את זה בעזרת VBA אבל נתקלתי בבעיות. אז החלטתי לעבור לC# בתקווה שהיא (וNET. בכללי) תחשוף לי קצת יותר דברים לעבוד איתם. אבל לצערי הרב, אני נתקלת בדיוק באותן בעיות (ואפילו ביותר
) בפיתוח בC#. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה היא הצגת הפעולה בתפריט. אני משתמשת באובייקט explorer של הoutlook והוא מייחצן לי אירוע SelectionChange, אליו אני נרשמת והוא קופץ בכל פעם שהמשתמש בוחר משהו (כל דבר) במסך. הבעיה היא שהאירוע קופץ אחרי שתפריט הפעולות קופץ (יכול להיות שהאירוע קופץ בזמן אבל מפעיל פונקציה אחרת לפני הפונקציה שלי), וככה יוצא שבפעם הראשונה שלוחצים לחיצה ימנית על הזימון, הaction שהוספתי לא מופיע
והוא מופיע רק בפעמים הבאות. הבעיה השניה היא שאני לא יודעת איך אני יכולה לתפוס את אירוע Click של הAction שיצרתי כדי לגרום לו לעשות את הפעולה שאני צריכה.. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש, רותם.

למעלה