אובד עצות

Ohadi3

New member
אובד עצות

טוב, פעם אחרונה שכתבתי כאן הייתה לפני שנתיים בערך אני חושב.. אני אשתדל להיות קצר ולעניין כמו שאני אוהב. אני בן 21, עד לפני שנה הייתי רק עם נשים, מלפני קצת יותר מחצי שנה התחלתי לצאת עם גברים. היציבוות שלי בחיים כיום היא על הפנים, אני כל הזמן רק מתאכזב מאנשים שאני נפגש איתם ולא מוצא שום אדם רציני שראוי להיות בן זוג שלי אני פשוט "לא מוצא" את עצמי בקהילה הזאת. נמאס לי מה-אטרף דייטינג הלא מועיל הזה, שהסיכויים שאמצא שם אהבה הם קלושים בערך, נמאס מה"אוויטה" וכל המקומות גייז למיניהם שהאווירה שם פשוט עושה לי לא טוב. אני אדם מאוהב פתוח ונתתי לעצמי בשנה האחרונה להפתח לדברים חדשים, אך אני לא יודע כבר מה אני רוצה.. היו לי כמה קשרים עם כמה בנים של כמה חודשים כל קשר, מצד אחד היה כייף מצד שני היה שם משהו לא מספק. לא בא לי להתבגר תוך כדי חיפושים מתמידים לאהבה אמיתית. בקיצור פשוט ע-י-י-פ-ת-י בגילי הצעיר ומניסיוני היחסית קטן [למרות שבשנה צברתי ניסיון רב מאוד בעניין] ומתסכל אותי כל העניין. לא רוצה להתעורר יום אחד, לקלוט שאני בן 40, ואני גר בדירה שכורה בת"א, בודד, אין לי אהבה וכל זמן פנוי שיש לי מחפש לעצמי איזה "זיון" או "קשר רציני". המחשבות האלו כבר מעיקות עליי, אני כל פעם בא בגישה חיובית [אני אדם מאוד חיובי] ואין לי כח כבר לאכזבות.. מה יהיה?? אשמח להתייחסות - תגובות! אני זקוק לזה, תודה אוהדי.

bios

New member
לאוהדי! ../images/Emo140.gif

אני מבין את הצורך שלך במציאת בן-זוג. זה בולט במיוחד אצל אנשים שרק התחילו לצאת עם גברים, והם מרגישים שיש להם חומר להשלים. אבל קצת מוקדם להתייאש אחרי שלא מוצאים חצי שנה. זה זמן סביר ביותר להיות בלי קשר רציני, גם אצל סטרייטים. נראה לי שאתה פשוט רוצה את זה יותר מדיי, ומעסיק את עצמך בזה יותר מדיי. לפעמים כשאנחנו רוצים משהו יותר מדיי, זה רק מבריח אותו... נשמע לי שזה גם מוציא לך את כל הכיף מהעסק. אני ממליץ שתנסה להגביל את העיסוק שלך במציאת בן-זוג - לא לנטוש את זה לגמרי (אולי רק לתקופה קצרה), אלא להגביל את הזמן שאתה מקדיש לזה ביום/שבוע. כשתהיה יותר רגוע באופן כללי, ופחות לחוץ בעניין בן-הזוג, יהיה לך לדעתי סיכוי גדול יותר למצוא אהבה. בנוסף לכך, עד שתמצא, תוכל ללמוד להנות יותר מהזמן עם עצמך ועם החברים שלך, גם בלי בן-זוג. (אם לא קלטתי אותך במדויק, אני מתנצל מראש). בהצלחה!

Ohadi3

New member
היי

קודם כל תודה על התגובה [היחידה לצערי] BIOS , אין ספק שיש משהו בדבריך... אני מזניח הרבה דברים אחרים ומבלה לפעמים שעות באטרף ואם לא באטרף אז במחשבות למה אין לי ב ןזוג.. אך מצד שני, אני לא יודע כל כך אם זה יושב על זה, יש לי משום מה דיי הרבה חברים בגילאים 30-40 והאמת שאני פשוט לא מאחל לי להגיע למצב שלהם, זה לא שהם מכוערים או טיפשים, הם אחלה אנשים שפשוט בודדים ואני לא חושב שאני אהיה מסוגל לחיות ככה בעתיד המחשבה הזאת הכי מתסכלת אותי... אני מסתכל קדימה [לפעמים יותר מדי קדימה]. לפעמים אני רואה את אותם חברים ממש מתייאשים, אני מנסה לנחם אותם ובו זמנית אני מרחם עליהם, ומה לעשות שבן אדם צריך לספק את היצרים אז הם לא מפסיקים לחפש "זיונים" וזה עצוב לי. תודה BIOS כל תגובה יכולה לעזור, אוהדי

bios

New member
יש לך עוד המון זמן...

קודם כל, הפורום הזה לא עמוס כל כך, כך שאם לא ענו לך מאז הבוקר, זה לא אומר שמתעלמים ממך. אני מבין מאיפה הדאגה שלך נובעת. עם זאת, לדעתי בכך שאתה דואג כל הזמן לגבי העתיד, הדבר העיקרי שאתה עושה זה במקום להיות אולי מודאג בעתיד, אתה מודאג גם בהווה, כל הדרך לשם. אני התחלתי לצאת עם גברים רק בגיל 24, ועכשיו אני כבר בקשר 3.5 שנים. אני מכיר עוד כמה זוגות שנמצאים ביחד כמה שנים טובות. באופן טבעי, החברים שלך הם אלה שאין להם בני זוג, כי בדרך כלל לאנשים כאלה יותר מחפשים להכיר אנשים חדשים. בקיצור - אני לא אומר שזה פשוט למצוא בן-זוג לקשר רציני, אבל זה אפשרי, ואתה עוד באמת צעיר!

marik

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

גם אני מחפש קשר רציני. לפעמים אני קולט שאני כל כך מחפש אותו... שאני מפספס אותו. גם אני מבלה באטרף, וגם אני יוצא למקומות. אבל אתה לא יודע איפה ומתי זה יתפוס אותך. החברים שלך באטרף נמצאים שם כי אין להם משהו אחר לעשות. מן הסתם אתה מכיר משם אנשים רווקים ובודדים. מי שיש לו בן זוג ומאושר וטוב לו - סביר להניח שלא יהיה שם ואז גם לא תכיר אותו. כך שההכרויות שלך שם - הם לא מדד בכלל. היו לי קשרים בעבר גם של 3 שנים. זה הדבר הכי נפלא שיש. אני מוכן לקשר חדש נכון להיום... אבל אין. מה לעשות?? לבכות כל יום וכל היום? לשבת ולחפש כמו מסכן? זה לא פתרון... תמשיך לעשות מה שעושה לך טוב. זה הכי חשוב. וזה יגיע מעצמו. ואתה צודק... מהאטרף סיכויי קלוש שיקרה משהו... אבל מאטרף אולי תכיר אנשים, שיכירו לך אנשים שיכירו לך מקומות תכיר בהם אנשים ומישהו בדרך - יהיה הבן זוג שלך. גם אל תשכח... שלפני שיהיה לך בן זוג לחיים, אתה תעבור כמה בני זוג של שנה ושל שנתיים. עוד יהיו לך אכזבות והצלחות וכשלונות ויש לך עוד דרך ארוכה בעיצוב האישיות שלך. אל תישבר, אבל גם אל תגזים. כל דבר במידה. לסיום, כתבת את ההודעה ב-3 בלילה. מן הסתם תקבל תגובות רק במהלך היום - אז תן זמן לאנשים להגיב. אני יודע שאתה להוט לקבל תשובות... והנה אתה מקבל אותן... אבל פשוט תבין שאם אתה לא מקבל אותן מיידית - זה בגלל שמדובר על פורום ולא צאט.

Ohadi3

New member
חמודים

עכשיו אני מבין למה לפחות פעם בחודש אני נכנס לכאן לקרוא ולפעמים להגיב.. נשבר לי, אני בן אדם שכל כך אוהב זוגיות, אני נראה טוב [אפילו מאוד :)] אני גבר איכותי [בעיני] קשה לי עם העובדה שאין לי קשר רציני, לפעמים פשוט נשבר לי מכל "עולם הגייז" הזה ואני חושב על - לעבור בחזרה לנשים מה שלא קל בכלל אך אפשרי. עוד מעט חורף לא בא לי להיות לבד... חורף שעבר הייתה לי חברה [שמאוד אהבתי אגב] והחורף הזה אני הולך להיות לבד כנראה, מבאס.... בנוסף, נמאס לי שאני מכיר בחור גם אם לא בקטע רציני ואיכשהו הוא מכיר את כל מי שהייתי איתו עד היום, כולם מאיזור המרכז, זו הרגשה לא כייפית, הרגשת זנות. אתם אחלה.. תודה לכם ואשמח לתגובות נוספות, אוהדי.

marik

New member
תשמע... תראה...

כולם רוצים זוגיות. יש שמוכנים לזה יותר ויש שמוכנים לזה פחות. אתה נראה טוב? יופי הוא בעיניי המתבונן... מה שלך יפה לי אולי יהיה מכוער. את חושב שאתה יפה - אולי בשבילי אתה לא יותר מסתם חמוד? (לא יודע כי לא ראיתי :p ) אל תשפוט את עצמך... (או כמו שבאטרף אוהבים להגיד... אין אדם מעיד על עיסתו
) ועניין ההיכרויות - זו קהילה קטנה יחסית. אל תשכח. כולם מכירים את כולם. כמו שהחירשים מכירים את כולם כי הם קהילה קטנה. כמו שכל קהילה קטנה מכירה את כל חבריה - גם הקהילה הגאה. אבל לא כולם ככה... אתה נתפס יותר מידיי למה שאתה עובר ומחיל אותו על כל העולם. זה לא נכון... אתה חייב להבין שיש עוד עולם שלם מחוץ לבועה שאתה נמצא בה. אני לא מכיר את כולם. אני מכיר הרבה אבל לא את כולם. פעם כשהייתי מעורבב יותר - הכרתי את כולם. היום, אחרי שנתיים בארה"ב, אני לא מכיר אף אחד וטוב לי עם זה. אני גם לא מחפש להכיר... (לפחות לא ידידים או זייני שכל מהקהילה). ובחורף הזה לאו דווקא שתהיה לבד.. אתה לא יודע מה צופן לך העתיד. לפעמים יש תחושה שאלוהים משחק בנו כמו בובות מריונטה שלו.... ולפעמים אנחנו מרגישים בשפל... אבל תמיד מתישהו באה הגאות! ותמיד היא יותר גבוה ממקודם. ותמיד היא הכי טובה שאפשר. אז לא להישבר... להירגע.. להוריד פרופיל... ולהיות פתוח להכל. פחות לסנן ופחות ביקורתי.. ללמוד לגלות ולקבל ולראות דברים שלא ראית מקודם. (אני די בטוח שבגלל שאתה מסתובב בקהילה כל הזמן, אתה בוחן אנשים רק לפי היופי שלהם.. ואיכות של אדם נקבעת אצלך במיטה. צא מזה ומהר....)

Ohadi3

New member
אממ

אממממ קודם כל אני עמוק בארון ככה שאני לא "מסתובב בקהילה כל הזמן" ובטח שלא בוחן אנשים רק לפי היופי שלהם, לפעמים התפשרתי יותר מדי אפילו... אבל אין ספק שיופי זה משיכה פיסית וזה חשוב. אני רק רוצה זוגיות, וכל אחד שמשחק אותה "רציני" באטרף רוצה אך ורק סקס... וזה משגע אותי אני לא רוצה רק סקס. אולי אני באמת צריך להוריד קצת פרופיל... אבל עדיין קשה לי כי אני כן רוצה להכיר אז אני פותח לי כמה שיותר אופציות.. חג שמח שיהיה, אוהדי.

isLA1

New member
אולי חסר לך גם בנות ולא רק בנים....

אולי אתה לא צריך להיצמד לתווית ספציפית...יכול להיות שאתה נמשך ל2 המינים...תחשוב על זה...

למעלה