אובד עצות

אובד עצות

אין לי רשיון נהיגה, וזה מוריד לי את הבטחון עם בחורות. ואני רוצה להכיר בחורה. גרתי בשכירות, נשארו חובות וכל הכסף שאני מקבל מהעבודה הולך לכיסוי החובות. עכשיו גר אצל ההורים. איפה ניפגש בפגישה הראשונה כשאין כסף לפאב ולמוניות ? איפה ניפגש ואמנע אי נעימות שאנחנו רואים כולם נוהגים ורק אני לא נוהג ? ואיפה ניפגש בפעם השניה ? הרי לא נעים בפגישות הראשונות להזמין לבית ההורים כי שום בחורה לא הולכת להכיר בפעם הראשונה הורים של גבר. וגם לא נעים להזמין את עצמי אליה. אז איפה ניפגש בפגישות הראשונות ? ומה אם ניפגש בפארק או בגן ציבורי בארבע הפעמים הראשונות, הרי אח"כ היא תחשוב שאני לא רציני, אז איפה אח"כ ניפגשים ? איך מגיעים ? הרי לא נעים להגיע באופניים אז עדיף ברגל ? אודה להצעות לשאלות.

גרא.

New member
בחרדה הימנעותית,אכן,קשה למדי לבלות כשאין

מספיק כסף לכך.אבל כפי שאפשר תמיד ללחוץ על הלימון,ותצא עוד טיפה,יכול להיות שבאירגון נכון של ההוצאות שלך,ישאר לך מעט כסף.בנוסף נהוג בדייטים ראשונים לחלק את ההוצאות .כלומר כל אחד משתתף בהן.פגישה בפארק,בגן ציבורי או טיול על שפת הים יוצרים חוויות משותפות שעוזרות לא מעט להכיר וליצור קשר.לא פחות מאשר בילוי במועדון לילה רועש.לגבי רשיון נהיגה, לפי שעה עדיין אין לך,אבל מבין שאתה לומד ומתכנן לעשות אתזה,אבל אז,מי יתן לך מכונית?

למעלה