אני יודע את הדברים הבאים
1. בעיית בטחון עצמי שהיא מודעת אליה , עניינים מן העבר. 2. בעיית תעסוקה , מסיבות שלא אכנס אליהן כי לא רוצה כבר לשפוט אותה , נראה לי כבר מיותר לאור הבעיה הנוכחית - גם אם יש קשר. 3. היא לוקחת הכל על הכתפיים שלה גם עם מציעים עזרה. 4. היא לא מסוגלת להישאר דקה בבית ההורים ושם דווקא היא מתבצרת כיום ולא ניתן להוציא אותה החוצה. 5. רצתה לנסוע לתאילנד אבל עניינים כספיים מונעים ממנה (חוסר בעבודה , המחשבה שלמעט בייביסיטר אין לה מה להציע לשוק העבודה , העובדה שהיא ערה דירה ומשלמת גם שכר לימוד ולהשאיר כסף בצד לשאר החשבונות העתידיים לבוא - הכל מחסכונות מהצבא כי מהשחרור היא לעבדה כלל - למרות שהיה לה את הזמן). 6. כאשר היא לבשה מדים (סרן במיל' ) יכלה לעשות הכל והתמודדה עם מספיק דברים , אנחנו מכירים מהתיכון ומהצבא (חלק מהתקופה) , פתאום נראה שהמגמה התהפכה , אפילו במקצת. 7. אפילו ההתנדבות שלה במד"א , שתמיד עושה לה טוב - היא לא הולכת יותר , אפילו לא לבקר את החבר'ה בתחנה . 8. אני מנסה לדובב אותה ולהוציא אותה מהבית עם הדברים ששנינו אוהבים - התשובה היא תמיד "אשאר במיטה עם ספר" (ספרים שקניתי לה מתנה כי היא התבאסה שהיא לא יכולה להרשות לעצמה) . 9. היא קנאית בטירוף - אם כי היא אומרת שהיא מתונה איתי יותר מאשר הייתה עם חברים אחרים - בכל הקשור לקשרים שיש לי עם ידידות שלי. 10. זו לא מערכת יחסים ראשונה שלה עם גברים , שלא לדבר על שעם חלקם גרה והייתה איתם גם כמה שנים . לטענתה - פעם ראשונה שהיא במצב שכזה , שהיא לא מוצאת את עצמה ומרגישה כפי שהיא מרגישה. עשר עובדות שאני יכול למנות כרגע .