תגובה
לא אמרתי שהפרידה בינכם תעזור לה לצאת מזה, אלא שלא נראה כאילו הקשר בינכם עוזר לה ותומך בה. צריך גם להתייחס לפרטים, אתם לא זוג שנשוי 20 שנה עם משבר גיל המעבר, כולה חצי שנה ביחד.. תשמע אני לא מכירה אותך ולא אותה, אבל אני חושבת שדיכאון או לא דיכאון, בן אדם צריך להיות מסוגל להביע רצון להיות בקשר זוגי. אם היא לא יכולה "לטרוח" לעשות את זה, זה אמור להגיד לך הכל. כנ"ל לגבי הסקס, אם אחרי 4 חודשים של קשר מישהי לא רוצה לשכב איתך יותר, זה לא סימן טוב. זה שהיא אמרה שהיא בדיכאון, לא אומר שזה ההסבר האמיתי. היא לוקחת תרופות? הולכת לפסיכולוג? יש לה היסטוריה כזאת? ניסיונות התאבדות בעבר? אני יכולה להגיד שהרבה פעמים כשנגיד לא הייתי מעוניינת במישהו הייתי ממציאה משהו בסגנון של "זאת מין תקופה כזאת... אני לא סגורה על עצמי... לא יודעת מה אני רוצה" בלה בלה בלה כשלא היה לי נעים לדחות ישירות את הבן אדם. ככה שלא ישר צריך להיבהל שאתה תיפרד ממנה והיא תתאבד או משהו כזה, מה שאתה צריך לעשות זה להתגבר על כל האי נעימות, ולהבין מה בדיוק היא רוצה, ולדרוש ממנה להביע איזו עמדה ברורה לגבי הקשר שלכם, ובנוסף להחליט מה בעצם אתה רוצה. גם העובדה שאתם לא מסוגלים לתקשר בצורה כנה ועמוקה אחרי חצי שנה, היא לא כל כך חיובית.