אובד עצות

yotamix

New member
אובד עצות

אולי אנשים כאן חוו מקרים דומים , מה יש לי להפסיד
אני עם מישהי כבר חצי שנה . בחודשיים האחרונים לא היה בינינו מגע פיזי מיני . נכון ששנינו סטודנטים ולכל אחד היה את התקופת בחינות שלו והקשיים שלו . אבל ללא שום קשר גם מצאתי את עצמי ללא נושאים לשיחה איתה. בזמן הזה שהיינו רחוקים אחד מהשניה (היא למדה בדרום , אני בצפון) כאשר שוחחנו בטלפון , היו המון רגעים ריקים. פה הייאוש קצת התחיל . במיוחד שאני לא ממש שמעתי געגוע בקול שלה , או כל מילה אחרת . כאשר היא עברה החודש לצפון חזרה , בין כל המטלות והסידורים בהם גם עזרתי , לא ממש ראיתי שום ניצן של געגוע או מגע. שבוע שעבר היא אפילו באה אלי וראתה אותי כמעט עירום לגמרי (כל כך התרגשתי שהיא סוף סוף באה , לא רציתי להתלבש) וגם אז אפילו יד לא עברה עלי . הרוב הגדול של ידידותיי אמרו - שמע , תתעלה על עצמך ותשאל מה קרה ומה מפריע . רק שתיים אמרו לי לשאול אבל אז פשוט תיכנס איתה לריב וכסאח וככה באמת תראה נכונות אמיתית להמשיך בקשר. מתחיל להימאס עלי ....

יש רגעים

שבהם מרוב לחץ בחיים , שוכחים איך להירגע , איך להשתחרר מהשיגרה ולעשות משהו נעים ורגוע ... בשביל זה צריך להכין אווירה, לתכנן את הערב ולא לקוות שיזרום לה כי אם במוח את לא עושה "סוויצ'" גם הבחור הכי סקסי בעולם לא יעשה לך את זה אם כל מה שיש לך בראש זה "לחץ" של החיים כנראה שאתה לא עושה לה את זה נכון, צריך ללמוד איך לשחרר אותה מזה, שיחה נעימה , מוזיקה, אווירה רומנטית ולא לצפות ממנה שהיא תעשה לעצמה את הסוויצ' לבד... זה יקרה בשלבים יותר מאוחרים בקשר כאשר מרגישים נוח אחד על יד השני ולא צריך כל הזמן להיות מתוחים

yotamix

New member
תודה רבה על התגובה

יותר גרוע מהמשיכה הפיזית זה שהתקשורת שלנו שווה לתחת - נראה לי שאני אפילו עושה עימה טובה , עם ההגדרה הזו . אני לא בטוח כל כך שיש לי את הרצון להיות עם מישהי שלא מסוגלת להתבטא ... כבר אמרו לי כל הזמן תתעלה על הכל ותדבר אתה , אבל כמה מערכות יחסים אני צריך להיות הנעלה באדם? כמה פעמים אני צריך להיות התקשורתי יותר והבטוח יותר? עד המוות (אחלה סדרה) ?
אם אני אחרי חצי שנה לא עושה לה את זה נכון ... אז זה דווקא מחזק אצלי את הטענה שיחד עם התקשורת הלקויה , אפשר פשוט לגמור את זה עכשיו ולעבור הלאה

תראה

לא תמיד יש על מה לדבר עם הבת זוג, אתה לא יכול לשלוח אותה לקרוא את דוסטוייבסקי בשביל שתוכלו לדבר על החטא ועונשו, נכון ? ומצד שני להגיד לה "את לא מעניינת אותי" זה מעליב מאוד. לדעתי אפשר ללכת ביחד לעשות כל מיני פעולות "מעשירות" שיתרמו לכם נושאים לשיחה , הצגות או סרטים ... כל מיני תחביבים משותפים שתפתחו ביחד... לראות חברים, להיכנס לסיטואציות שונות ולראות מה יש לה להגיד האם עם אנשים אחרים היא גם משחקת אותה בלטה או שזה רק איתך ? אולי היא מעריצה אותך ומבטלת את עצמה על ידך ובגלל זה לא מעלה נושאים כי לדעתה אתה תכסה לה את הנושא במשפט אחד? אם אתה כבר רואה שאתה צריך לחלוב אותה , אז עזוב אותך , הגיע הזמן לעבור הלאה..

yotamix

New member
אנחנו לא הולכים לאותם מקומות בילוי

היא לא בקטע של מועדונים , קצת קצת סנוביזם בקטע הזה . אני אוהב לרקוד ולהשתולל ולא לדפוק חשבון . אפילו לפאב הקבוע שלנו היא כבר לא הגיעה איתי ביום שישי - ראבאק אח שלה ואני כבר חברים כאלה טובים שהוא קורא לה מעפנה ... היא נשארה עם הספרים שקניתי לה מתנה שבוע שעבר רק מתוך קצת צומי , שיהיה לה לאן לברוח מהלחץ שהיא נמצאת בו (סדרת ספרי TWILIGHT שהיה מזה גם סרט) . היא ממש לא בלטה והיא דווקא לטעמי מאוד חכמה. אבל כן , אנחנו חיים על קצב שונה. אנחנו הולכים לסרטים יחד , אבל כמה אפשר ללכת רק לסרטים ?!

אוקי אני מבינה

אמממ.... תראה , זאת החלטה שלך , היא נשמעת לי בחורה חמודה רק שכמו שאמרת , אתם שני קווים מקבילים שמידי פעם נפגשים בנקודות מסויימות אבל לא נושקים , אין לכם תחומי עניין , אתה מסתדר טוב יותר עם אח שלה. .. תעשה לה wake up call שזאת תהיה השיחה הזאת שבה אתה אומר לה מה אתה מרגיש ומה היית רוצה , ותשאל אותה אם היא רואה את עצמה קצת יותר משתכנעת לעשות דברים שיותר מעניינים אותך , אם היא אומרת לך שלא ופה ושם ונוח לה ככה , שתחפש כורסא אחרת לשקוע בה , ואתה תמשיך הלאה ..

yotamix

New member
אני מתבאס מ WAKE UP CALL

כי אני יודע מה רמת הבטחון העצמי שלה ... אולי עדיף פשוט לשים את הקלפים על השולחן ובכל זאת לסיים את זה ?

קתרזיס

New member
אני הייתי

מדברת איתה ואומרת שאנחנו עכשיו בתקופה לא משהו מבחינת ההשפעה של הדברים החיצוניים על הפנאי שלנו ושואלת איך היא מרגישה עם זה ואם היא חושבת שהבסיס מספיק טוב לעבור את זה בשלום.

Krishi

New member
היי אתה אמרת הכל בעצמך

אני פשוט אמרתי את השורה התחתונה...

Protostome

New member
למה אתה איתה בכלל?

נשמע כאילו אתה אין עבורך כלום בקשר הזה, "אווירה רומנטית" לא תשנה את הדרך שבה היא מפגינה חיבה (חצי שנה והיא לא נוגעת בך? אתה לא רציני...) או במקרה השני, את הרגשות שלה אליך. יש מספיק בחורות בארץ\בעולם, אל תתפשר על פחות ממישהי שטובה לך.

yotamix

New member
לא חצי שנה , חודשיים לא קרה כלום

לצורך העניין נגיד חודש כי לא התראנו בתקופת בחינות , זה עדיין חודש יותר מידי ... אבל כן , אין הפגנת רגשות - פה אתה צודק

Protostome

New member
חצי שנה אתה איתה

וחודשיים לא עשיתם כלום?.. תחשוב אם זאת הבחורה שאתה רוצה לחיות איתה. אין תירוץ לזה. אם משהו מפריע לה - זה לא מספיק חשוב לה לבוא ולהעלות את זה, או שהיא פשוט מחכה שאתה תעשה את זה כי הדבר למטה מכבודה. בכל מקרה, זה לא נראה או נשמע טוב אם משהו לא מפריע לה - אני מניח שכל ההתנהלות לא מתאימה לך, אחרת לא היית מעלה את זה כאן. בכל אופן, אם אני במקומך, גם אם היה חיבור מטורף ביננו וחודשיים לא היינו עושים את זה, הייתי חותך, בשבילי זה Deal Breaker. התאמה מינית בין בני זוג היא דבר חשוב

Protostome

New member
אגב, לגבי "תירוץ הבחינות"

אם לא ראיתם אחד את השני תקופה ארוכה, המצב אמור להיות בדיוק הפוך, היא אמורה להיות All over you.

yotamix

New member
במקרה הזה אתה צודק ../images/Emo13.gif

כן , יש לי בהחלט על מה לחשוב

evanescent

New member
לא כתבת מה אתה מרגיש כלפיה

ומה אתה אוהב אצלה. כתבת רק על היחס שלה כלפיך וקשה קצת לייעץ על פי המידע הזה בלבד, כי לא ברור אם יש לך סיבות טובות להחזיק את הקשר ולהלחם עליו או שאין לך, בשביל זה צריך לדעת מה אתה חושב/מרגיש כלפי הצד השני כבן אדם, ללא קשר ליחס שלו כלפיך. אגב, בהכללה עירום גברי לא עושה לנשים את מה שעירום נשי עושה לגברים, אז נראה לי שלא נכון להקביל את זה אליך ולהסיק משהו מזה שעירום לא עשה לה כלום.

yotamix

New member
העירום כמטאפורה

לא לבוש ולא עירום , אז כנראה שמשהו ממש לא בסדר . או לשאול מה קרה או להבין שלפעמים מפסידים וצריך להמשיך הלאה. מה שבטוח , כל מה שהרגשתי כלפיה התערר , זה בטוח . ימים שהייתי מסתכל לה בעיניים ונמס במקום ... היום זה כבר לא קורה.

למעלה