אובדת עצות!!!

i d i t

New member
אובדת עצות!!!

האמת,שאין לי מושג מהיכן להתחיל אז פשוט אספר את הרהורי ליבי בתקווה שמישהו יוכל לשים סוף לבלאגן שמתחולל שם. נכנסתי לקשר עם בחור,התאהבתי,הבחור טען שהוא לא בנוי לקשר רציני ובכל זאת המשכתי,וכיום אנחנו כבר 4 חודשים בקשר כשהרגש אצלי רק גובר...החלטתי באיזשהו שלב לוותר על אחד מעקרונותיי החשובים,והפכנו לאחד... והיום אחרי מספר לילות מענגים במיוחד,מרגישה שהוא מתחמק כלומר הולך ומאבד עניין. לכן חשבתי להתייעץ,אולי מישהו יוכל לומר לי מה עליי לעשות,לפתוח את כל הקלפים לגביי רגשותיי,חששותיי? או פשוט לעזוב את זה כך?

rubber duck

New member
לדבר לדבר לדבר

לאוו דווקא להוציא את הכל אבל לדבר לנסות להבין מה באמת עובר לו בראש ומה עובר לך בראש תני לו להבין שהוא חשוב לך מחד אבל עליו גם להפגין מחויבות מאידך ושתהיה לך אהבה אמיתית שרון

אביב 20

New member
אוקיי תראי

אני מניח כי ברוב הפעמים כאשר בחור אומר לך מראש שהוא לא בנוי לקשר רציני, הוא לא אומר את זה סתם. כעת, לאחר 4 חודשים, זה מתחיל להיתפס כקשר רציני בעיניו, ויכול מאוד להיות שהוא רוצה להחזיר את מערכת היחסים שלכם בחזרה למצב בו הייתה על אש קטנה עדיין. לא הייתי אומר נלחץ, אבל יכול להיות שהוא מבין שזה כבר לא אותו קשר קליל ופשוט שהוא מעוניין בו. את כל זה אני מניח שאת כבר יודעת. נשאלת השאלה, האם לאורך כל הדרך הוא ידע שאת כן מחפשת קשר רציני. אני אישית חושב שכן כדאי לך "לפתוח את הקלפים" ולברר היכן אתם עומדים. אם פשוט תעזבי את זה כך, כלומר תחושי כי מיום ליום הוא מתרחק יותר ויותר, זה יכאיב ויציק לך לאורך כל הדרך, הרי לא בריא לשמור דברים בבטן. אני מציע שתדברו, פשוט תדברו. תסבירי לו כמה הוא חשוב לך, רק אל תגזימי - שלא יילחץ עוד יותר. קחי בחשבון שהוא (כנראה) עדיין מעוניין בקשר לא רציני. אם זה יהיה בסדר מבחינתך, אולי תסבירי לו שאם הוא רוצה אתם תאטו את הקצב, ותראי אם זה מתאים לכם. מצד שני, אולי בעצם אלו חששותיך ופחדיך אשר באים לידי ביטוי ומביאים להרגשה שלך? כמובן שאין לי מושג מה קורה בחייכם ביום יום, אבל בכלליות, הגיוני שיהיו גורמים אחרים בחייו שיגרמו לו להיות קצת "בעננים" תקופה מסוימת, מה שבת זוג יכולה לפרש כאיבוד עניין בה ובקשר. שיהיה בהצלחה, ותעדכני אותנו

i d i t

New member
קודם כל תודה לשניכם!

אביב,גם אני בעד "לפתוח את כל הקלפים", אך חוששת מתגובתו לאחר שאחשוף את כולי. אני פשוט לא מסוגלת יותר. מן תחושת מועקה מחניקה מציפה את כולי. דבר שפוגע בתפקודי ביום-יום,אני נאכלת מבפנים... עוד היום אני מוכרחה לשים סוף להרגשת המחנק הזאת בהודעה הקודמת דיברתי בכלליות,אעדכן אותך. לאחר שמספר ימים חיכיתי לטלפון ולשווא,היום הצלחתי להשיגו ולומר לו שחייבים להפגש מכיוון שאני צריכה לדבר. עד כה לא ראיתי סימנים מצידו להפגש(ומן הסתם גם לא אראה...) כתבתי לו מכתב,אשמח לכתוב אותו כדי לקבל את עצתך האם לשמור את המכתב במגירה,או לתת לו אותו.. פשוט לא נעים לי להטריד מנוחתך בבעיותיי,בבקשה תרשום תגובה ..ו מ ה ר...!

אביב 20

New member
עוד לא ישנה? ../images/Emo13.gif

אני יודע בדיוק (אבל בדיוק) איך את מרגישה. תוך כדי קשר של 3 שנים שהסתיים לאחרונה, גם אני לא פעם שאלתי את עצמי אם להעלות את מה שמציק לי לשיחה או לא. בפעמים שלא עשיתי כך, הצטערתי. זה מגיע לשלב שבו אי אפשר יותר. ומאחר ואצלך הרגש רק גובר, לא בריא למשוך את הקשר במצב כזה לאורך זמן. גם אם את מתארת לעצמך מה תהיה התגובה, אני חושב שזה לא אמור להצדיק דחייה משיחה שתבהיר לשניכם איפה הקשר עומד. תראי, בקשר לתגובה שלו בשיחת טלפון, אחד הדברים שהוא רוצה להימנע מהם בכך שהוא לא רוצה להיכנס לקשר רציני זה ה"אני חייבת לדבר איתך" של הקשר. בשיחה היום אל תתקיפי אותו, וגם אני לא חושב שכדאי ישר להאשים אותו בכך שהוא מתחמק ממך. פשוט תסבירי את אשר על ליבך, שאת לא רוצה להרגיש שהוא מתרחק, אך עם זאת תביני אם ירצה להאט את הקצב. אני מציע שתחשבי, אם תהיי מוכנה להאט את הקצב ולהתפשר על קשר כמו שהוא רוצה לזמן מה? לפי דעתי זה לא פתרון שהייתי מנסה בעצמי במצב כזה, אבל תחשבי אם תוכלי להסתדר או לפחות לתת לזה הזדמנות. ואולי באמת לא תוכלו להמשיך, ותחושת הבטן שלך הייתה נכונה. לך מתאים כרגע קשר רציני ויציב, והוא סביר להניח לא מעוניין באחד כזה. זו לא אשמתך, וגם לא אשמתו. ואם כל זה לא הולך, והשיחה במבוי סתום - תמיד תוכלי להגיד (אם לא אמרת עד השלב הזה...) שהרגשות שלך כלפיו מתחזקים מיום ליום, ואת מקווה שהוא יסכים לנסות להיכנס לשלב של קשר רציני יותר. אם נוח לך יותר במכתב, אז שיהיה מכתב. למרות שכדי שיהיה יותר קליל עבור שניכם, רצוי שתדברי פנים מול פנים. בכל זאת, מכתב רציני ומרגש הוא עוד סממן של קשר רציני... אשמח לקרוא אותו, ואם את לא רוצה לחלוק אותו עם כל הפורום, תוכלי לשלוח לי אותו בתור מסר לתיבה האישית בתפוז. ואל תדאגי, זה לא מטריד את מנוחתי
ביי בינתיים אביב

N e l l

New member
בשום פנים ואופן לא...../images/Emo2.gif

לעזוב את הנושא כך!!! לדבר, לפתוח את כל תיבת הפנדורה שלכם לפתוח את כל הקלפים. אתם 4 חודשים ביחד, כפי שציינת, ואני בטוחה שיש לו די רגשות אליך, גם אם אמרת שהוא נכנס לקשר הזה עם הדגל הלבן "אני לא בנוי לקשר". תשאלי אותו מה הוא מרגיש, ומה פשר ההתנהגות שלו, תגידי לו את אשר על ליבך...אבל בטח ובטח שלא תעזבי את זה כך. נראה שאת אוהבת את הבחור, ובמידה ותשאירי את הדברים תלויים כך באוויר, את רק תפגעי מזה עם הזמן והשתיקה החולפים. חבל. פשוט דברו על זה. את תראי שהמצב הרבה פחות נורא ומאיים אחרי שתשמעי את הצד שלו, או לפחות לא תחי עוד בחוסר ידיעה ומצב הערפילי המעצבן הזה של חוסר וודאות. GOOD LUCK!

i d i t

New member
שוב תודה..

אני כ"כ מעריכה שיש התייחסות חמה מאנשי הפורום גם לחדשים. אבל שוב,לפני מספר דקות סיימתי לשוחח איתו בטלפון,ולא נראה כ"כ שמעניין אותו לדעת מה על ליבי. להיפך ברגע שאמרתי לו שברצוני לשוחח(ולא ציינתי במה זה קשור) הוא החל להתנהג באדישות(אין לי מושג אם זה בשל העובדה שחבריו היו עימו או פשוט בגלל מצב-רוח שכזה) בכל אופן גם אחרי התנהגות כזו לספר על מר ליבי? כל שתאמרו אעשה.

ליאן.

New member
קראתי הכל ובכל זאת,

יש לי התחושה שהיחסים בינכם קצת יותר מורכבים מכפי שנראה. מצד אחד הבחור אומר לך שהוא לא בנוי לקשר רציני (אין כזה דבר). ברור שהוא מתכוון להגיד שהוא לא מעוניין בקשר רציני איתך (למה ?), ובכל זאת אתם כבר 4 חודשים בקשר! איך זה ? ובכן, אני חושבת שיש לו עניינים לא פתורים עם עצמו. כנראה שהוא עדיין צעיר ומאוד מושפע מהחברים. אולי להיות מקובע עם חברה יראה בעיני החברים למשהו נחות ולא מקובל ? או שאולי הוא נכווה בעבר ומפחד להקשר ? בכל אופן, יש אפשרות שמה שקרה זה שפיתאום הוא קלט את עצמו יותר מדי קרוב אלייך ונבהל וזו הסיבה שלקח זינוק גדול לאחור. עלייך להתרחק ממנו קצת בעצמך.. לתת לו כמה שיותר ספייס לעצמו. אם ירצה אותך בחזרה (והוא ירצה) תודיעי לו חד-משמעית באיזה סוג של קשר את מעוניינת ולמה את מצפה. אם הוא לא יהיה מוכן לכך, עדיף שתגידי לו יפה ´שלום´ והיה נחמד להכיר ותודה על הזכרויות והמשיכי הלאה.. חבל שתבזבי את זמנך על בחור שלא מסוגל להעניק לך מה שמגיע לך. תמשיכי לעדכן אותנו.

למעלה