אובדת עצות....

• פותח הנושא gini
  • פורסם בתאריך

gini

New member
אובדת עצות....

שלום לכל אוהבי החי, אני מפנקת שלושה חתולים (מסורסים) בבית ועוד עשרות בחצר... יש לי בעיה קשה עם חתול אחד בבית, שמשתין בכל מקום אפשרי למעט בארגז שלו. זה כבר הרבה זמן, אין לו בעיה רפואית (נבדק) הארגזים (3) נקיים כל הזמן, ניסיתי להזיז אותם ניסיתי כמעט הכל. והוא מביט בי בפניו התמימות, אחרי שהשתין בחדר אמבטיה או הכי נורא על השיש במטבח, ולא מבין למה אני כועסת... בבקשה בבקשה עיזרו לי. תודה.

maz

New member
מבינה אותך

אצלי חתולה מעוקרת השתינה וגם יותר מזה על המיטה
אשמח לשמוע עצות.

יש לי חתולה שהשתינה כמה פעמים

על אנשים (!!) פשוט הלכה, עלתה להם על הברכיים והשתינה! אחרכך היו לה עןד כל מיני תופעות כאלה על שמיכות ושעונים מעוררים. פתאום זה הפסיק. במקרה שלה הבעיה היתה חוסר נוחות\פחד, העברנו אותה לבית חדש וגם בבית הישן זה קרה בעיקר כשהיו הרבה אנשים חדשים שהיא לא מכירה. אז התרופה פשוט סבלנות והמון המון אהבה :)

אפרת ר

New member
זה קרה גם לנו

ג´וצי התחיל להשתין ולא לכסות, והגרוע מכל היה שבמשך יומיים הוא השתין בכל מיני מקומות שוני בבית, כולל על המיטה שלנו. סגרנו אותו בחדר נפרד למשך 4 ימים וביום שישי שיחררנו אותו מחדש. נראה לי שזה עזר כי בנתיים (טפו, טפו, טפו) הכל בסדר. במקרה שלך זה נשמע בהחלט בעיה התנהגותית, אם באמת ניסית כל פתרון רפויא (בדיקת דם, שתן, אבנים, סתימה בשלפוחית השתן וכדומה) יש לי טלפון של מומחית להתנהגות בע"ח, את הפגישה שלנו כנראה נבטל כי בנתיים המצב הסתדר, אבל אם תרצי אשמח להפנות אותך. שני וטרינרים שלא מכירים זה את זה כלל נתנו לי את השם שלה- אז כנראה שהיא באמת טובה.

gini

New member
תודה לכולם על ההזדהות, אפרת-

אשמח מאד לקבל את הטלפון של המומחית. תודה רבה.

יש לי שני חתולים

ואחד מהם משתין לפעמים בתוך הבית. אני חושבת שזה בגלל שהוא עבר סירוס בגיל מבוגר יחסית (8-9 חודשים) אבל לפני הסירוס הוא אף פעם לא סימן בתוך הבית והחתול השני שסורס רק בגיל שנה וחצי (אומץ בגיל זה מהרחוב) לא מסמן כלל בבית. או שזה בגלל מאבקי הטירטוריה שלהם ברחבי הבית. בכל מקרה שהוא עושה מעשים מגונים אלו, אני מרטיבה אותו קלות ומשליכה אותו מהבית. הוא די קולט מה העניין.

geen

New member
באיזה גיל כבר אפשר לסרס? ועוד שאלה

באיזה גיל הופך חתול מיצור קטן שרץ קופץ ומעיף כל דבר שזז ליצור השמנמן שרק אוכל ומתפנק? ה"רכש" האחרון שלי הוא גור מקסים שנמצא כשהוא היה בן 4 שבועות ועם רגל שבורה. בנתיים הפושע הקטן כבר בן שלושה חודשים בערך ומתעלל להנאתו בחתולה (בת 8) ובכלבה (בת 4)
אני יודעת שהחלק של הגיל הזה זה הכי כיף, אבל אני לא יודעת עוד כמה זמן הבית שלי יחזיק מעמד.. אני מניחה שזה גם תלוי באופי של החיה. תודה! geen.

אפרת ר

New member
הטלפון...

אמרו לי שהיא המומחית הכי גדולה לבעיות התנהגות של חתולים בארץ. ד"ר נועה הראל בר"ג 5750760

למעלה