אובדת עצות...........

אובדת עצות...........

היי זו שירה , כתבתי בערך לפני חודש על ביתי בת ה-15 שאובחנה לפני חודש כחולה בפיברו , מאז קצת למדתי על המחלה הזו , אבל היא כל יום נעשית יותר ויותר חלשה ואני לא יודעת מה לעשות? כואב לה כל הגוף , היא כמעט כל היום מסוחררת , בשבוע האחרון התעלפה 4 פעמים , שלושה ימים שיש לה כאבי בטן נוראיים ושלשולים , בעיקר בלילה , כל הלילה היא בוכה ואני לא יודעת מה לעשות , נקרע לי הלב לראות אותה ככה סובלת וממוטטת , לא מרוכזת , כל היום אני שומעת אמא כואב לי. אתמול בלילה רציתי לקחת אותה למיון אחרי שהיה לילה קשה מאוד עם כאבי בטן , היא נרדמה רק בחמש בבוקר, ומצד שני בעלי המעצבן שטוען שהכל שטויות , והיא רק מחפשת צומת לב ,וחוזר ואומר שתראי אם את תתעלמי הכל יעבור לה. ולא אני לא רוצה להתעלם ולא אכפת לי מה הוא חושב אני מאמינה שכואב לה , אני רואה שהיא סובלת ואני רוצה להתחיל לטפל בה , על כל המשתמע מכך , גם אם היא לא תלך לצבא בגלל זה , לא אכפת לי העיקר שתבריא . בבקשה מכם לאלו החולים תנו לי עצות מאיפה להתחיל , לאן ללכת , משהו עם רפואה משלימה כל דבר שעשוי לעזור. בבית ספר היא בתקופת מבחנים ובגלל שיש לה כאבים בידים ובאצבעות קשה לה לכתוב הרבה , אני כל פעם מבקשת מהמורה שתיתן לה תוספת זמן בגלל שאנחנו בבירור עקב כאבים , היא נותת אבל אתמול בקשה ממנה אישור מהרופא כי אסור לה לתת יותר תוספת זמן ללא סיבה מוצדקת. לא רצינו לספר על המחלה ( שוב...כעצת בעלי) תגידו בכנות - מה יותר חשוב לדאוג לבריאותה? או שמא לחשוש לעתידה מה"תווית" שמוצמדת למחלה זו? ולמה בכלל יש לה תווית? ואם היא היתה חולה במשהו אחר? אני פוחדת עד מוות שזה לא מחלה קשה אחרת, כי ההתדרדרותבמצבה מהירה ובלתי מתקבלת מילדה פעילה ובריאה היא ממש שבר כלי בבקשה תענו לי אני אובדת ואבודה.............

אני חושבת שהגיע הזמן לבדיקה נוספת

שירה, מה שאת מתארת הוא מאו קיצוני, לפחות למה שאני מכירה. אני חשובת שאולי באת כדאי לחזור לרופא או אפילו לקחת אותה למיון, כי לי ואני כל הזמן מדגישה שזו דעתי,לי זה נראה כאילו יש עוד משהו, וצריך לבדוק. אני מקווה שמצבה ישתפר ומאחלת לה רק רפואה שלמה, ואני מקווה שהכל יסתדר. ספרי לנו מה קורה איתה. שבת שלום. מיצי

נועםבת11

New member
שירה יקרה

לא פרטת על ידי מי אובחנה ביתך ואיזה בדיקות נעשו לה עד כה? מה כבר שללו? האם נבדקה ע"ח ראומטלוג? נאורולוג? ובמידה ומצבה נראה לך מתדרדר עלייך לקחת אותה שוב לאותו רופא או באמת למיון כדי שיתנו לך שם אבחנה נוספת, או ימליצו על מתן תרופות מתאימות למצבה. מאחלת לביתך ולך המון כוחות ובריאות שתרגיש טוב.. סופשבוע נעים. תשובי לעדכן.

linar1

New member
שירה שלום../images/Emo24.gif

מה שנאמר עד עכשיו בהחלט נכון: או שלחזור לאותו רופא שאיבחן את הילדה ולברר עד הסוף מדוע מצבה מחמיר. מהו הטיפול שהיא מקבלת בעקבות האיבחון? כי יכול להיות שהטיפול אינו מתאים. ואם אינך משיגה אותו, לכי למיון - אסור להזניח מצב של התעלפויות רצופות כל כך. תהיה איתנו בקשר ותעדכני.
והמון המון בריאות, LINAR

ו אולי

New member
שלום שירה

מצטערת לשמוע על המצב הקשה של ביתך. לגבי ההתעלפויות, יכול להיות שכדאי שתבדקו את הכיוון של בעיות במערכת העצבים האוטונמית. אצל חולי cfs ופיברו, יש שתי תופעות נפוצות. אחת מהן נקראת NMH, שמתבטאת בירידה בלחץ דם בעמידה והשניה היא POTS, שבה יש דופק מהיר בעמידה. בשני המצבים האלו אפשר להגיע להתעלפות. הסבר בסיסי יש פה: http://starmed.msn.co.il/News/NewsItem.asp?id=379 אם ללכת על שיטות קונבנציונאליות אני ממליצה על ד"ר יעקוב שמצוטט באתר הזה. הטיפול שהוא מציע יכול לעזור. הייתי אצלו לפני כמה שנים ובמשך שנתיים וחצי נעזרתי בשיטות שלו. מה שעוזר לי הרבה יותר למנוע את התופעות האלו, הוא שינוי תזונה. לגבי השאלה של ה"תווית", האם לספר או לא. גם אני בהתחלה ניסיתי להסתיר, זה רק הקשה עלי ועל הסביבה. לדעתי עדיף לספר, אף אחד מאתנו לא בחר להיות חולה ולא "אשם" בצרה הזאת, אז למה להסתיר. כשהסביבה יודעת הרבה יותר קל לקבל עזרה. שיהיה בהצלחה, עדי

IRISEL2

New member
דודו מהצפון....

האם יודעים ממה נגרם הפיברו? יש די סיבות לכך. אצלי נגרם משני וירוסים שמחוללים את מחלת הנשיקה EBV ן CMV . האם ביצעה בדיקות דם, גם לוירוסים! לחידקים! בכלל? בפורום יש אנשים שנעזרים בתוספים לחיזוק דוגמת מיץ נוני, חומצה מלית, מגנזיום, קומפלקס בי, חשוב מאוד לקחת דברים אלה בפיקוח הומואופט. אני יכולה להמליץ לך על הומואפט קלאסי, מצויין. אם תירצי אתן לך אותו במסר. אתן לך גם את הטלפון היכן ניתן לרכוש מיץ נוני. בעיקרון, אני הבנתי, שכל מה שמרגיע את המערכת עוזר. אפילו ואליום, פרקסט שהוא כדור נרקוטי וצריך מירשם רופא, קלמרבין, מרגיע מאוד - כדור הומואופטי! את נוהגת נכון. ככל שמטפלים מהר, ההחלמה מהירה יותר. אם לא מטפלים, זה יכול להיהפך לכרוני. איך התזונה של ביתך? חשוב לאכול אוכל ביתי נקי, לא מתועש! פירות ירקות, בשר, דגים, ביצים, אם היא צמחונית, יש לכסות אותה במזון בהתאם! אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לענות ולשמש כעזר שבוע טוב הרבה בריאות טובה, איריסל'. המוטו: לחיות עם אמונה ותקווה, ולא להגיד יהיה בסדר, לעשות! ואת נוהגת נכון כמו לביאה. יישר כוח!

IRISEL2

New member
שירה....אם את מעוניינת בראמטולוג...

אז אמליץ לך על רופא מעולה, שהוזכר בפורום. לדעתי עליך לגשת אליו. הוא כבר ידע מה לעשות. בהצלחה, איריסל'.

למעלה