אובדת עצות
הי לכולם..
אני לא יודעת אם מה שאני משתפת נחשב משבר..אבל זה נושא כאוב אצלי כבר המון המון זמן...
אני אתן מעט רקע..
בעלי ואני נשואים 3 שנים ומכירים 5..
בעלי במקור מהמרכז, ועובד בתחום הכספים בתל אביב, ואני עובדת בתחום החברתי..
מערכת היחסים שלנו טובה, חמה אוהבת..הוא בן זוג מקסים ותומך מאודואנחנו מסתדרים טוב..(אני בתחילת הריון)
הנושא שכואב לי זה נושא המגורים.
אני במקור מישוב בצפון, ועברתי בסיום לימודיי התואר הראשון שלי למרכז, הרבה לפני שהכרתי אותו, עוד חברות שלי עבור למרכז גם ועד היום גרות בתא.
אנחנו גרים במושב במרכז כי חיפשנו שקט וירוק מעט.
כבר שנים שאני מתגעגעת לצפון ומייחלת לחזור לשם, גם בגלל הקרבה להוריי, האהבה לחיים בצפון, למרחבים, לאופי המקום..ולא אוהבת את המגורים פה, אםילו שזה מושב זה לא אותו דבר מבחינתי. בעלי לא מוכן בשום פנים ואופן לעבור לצפון, לא משנה לו אם יש רכבות כביש 6, זה לא מעניין אותו הוא ממש לא מוכן ואומר שזה לא יקרה. מצד אחד אני יכולה להבין אותו, כי אין לו שם כלום, לא חבריםמה שלי יש כאן, במרכז..ולא מעט..
דיברנו על מגורים באזור השרון אך כרגע זה לא ראלי מבחינתו כי הוא לא רוצה לנסוע כל יום שעות רבות בפקקים.ולא מוכן לנסוע ברכבת.
אני ממש מתוסכלת, במיוחד עכשיו שאני בהריון, וחושבת על העזרה מהוריי, שאימי בפנסיה ועל החיים שיכולים להיות קלים הרבה יותר עבורי (יש לי דירה שם ואנחנו יכולים לקנות שם בית) אני לא מצליחה להשלים עם כך, וזה נושא שתמיד מכניס לריבים ותסכולים בנינו.
מצד אחד אני מבינה אותו אך מצד שני זה מכעיס אותי כי אני לא מבינה איפה המקום שלי בעניין?כשאני שומעת על זוגות מהשכבה שלי שחוזרים לצפון כולי מתמלאת קנאה ולא מבינה למה אצלנו זה ככ קשה, האם תמיד אני אחיה בתחושה הזו? שהלב שלי רוצה להיות במקום אחר..?
מה אתם הייתם עושים (לדבר איתו לא יעזור כבר עסקנו בזה אין ספור פעמים....וגם טיפול זוגי...לא ילך איתו...)
אני הלכתי לטיפול בעקבות זה אבל זה לא ממש עזר לי...
תודה על ההזדמנות לשתף....
אשמח לתגובות...