אובדת עצות

אנאיס10

New member
אובדת עצות

היי,
אחרי שיחות אינסוף עם חברים אני פונה לפורום הזה. פעם ראשונה שלי..
אז ככה- אני עם חבר שלי חצי שנה, מה שהתחיל כזוגיות מסחררת ומדהימה כאילו שנבראנו אחד לשניה, הפך באיזשהו שלב לזוגיות שפשוט קשה להתמודד איתה:
אנחנו אוהבים עד אינסוף, אבל רבים המון,
אם להיות כנה ביני לבין עצמי- מרבית הריבים הם בגללי, אני מאוד שלילית ומאוד מפחדת מדחייה עד כדי שאני הרבה פעמים מעליבה אותו, גורמת לו להרגיש לא טוב עם עצמו. בנוסף לזה, יש לי בעיה עם הקשר שלו עם אמא שלו- הוא ממש לא התנתק ממנה עד היום.
בעבר היו לי מערכות יחסים בנות 7 שנים ושנתיים, ששרטו אותי מאוד.
אני אהבתי וכאבתי ולקח לי הרבה זמן להיפתח אליו.
הפחדים שלי פשוט מוציאים ממני מין רוע, ששנייה אחרי אני יושבת וחושבת ומתנצלת.
הוא מצידו, מאוד מאוד סובלני וסבלני לטירוף שלי.
שלשום הוא הפסיק עם הסבלנות ונפרד ממני. לא בדיוק נפרד יותר צרח עלי שנמאס לו מהשליליות שלי ומי אני שאדבר אליו ככה. הייתי אמורה לבוא אליו ופשוט הוא לא רצה שאעלה, אמר שהוא לא מסוגל כרגע לראות אותי או בזמן הקרוב וספק אם בכלל.
ברור שקצת קשה להסביר מה קורה ביננו על דף נייר אחד, וכנראה שלא הסברתי הכל, אבל אני פשוט מבקשת עצה, איך אפשר להתנצל- האם לשלוח הודעה, האם לרצות להיפגש, האם יש סיכוי שיסלח, האם אולי כל אלו אומרים שאני לא אוהבת?
אוף...

יקירה שלום

היי
הזמן עושה את שלו לא ללחוץ ולא להילחץ הפרידה הזמנית תאפשר לך לעשות"בדק בית עם עצמך "
במידה ואת רוצה בהמשכיות?
בברכה חנן

עצה טובה

אני ממש דנדש פה,
וכנראה שזה משמיים שבדיוק רציתי לרשום הודעה משלי, וקראתי את ההודעה שלך, והחלטתי להגיב,
אנחנו הגברים באים עם הוראות הפעלה מאוד פשוטות:
1. כבוד, בכוונה אני רושם את הכבוד לפני סקס כי כמה שאנחנו משחקים אותה רוצים רק סקס, חשוב לנו הכיבוש,
שיפרגנו לנו אחרי, שהיה לכן מדהים, גם אם חשבת תוך כדי שהגיע הזמן לצבע את התיקרה.
2. לתת לו את ההרגשה שהוא שזה שקובע, למרות שזה ברור לכולם זאת את שמחליטה, גברם
הם חולי שליטה, אבל מה לעשות אנחנו ממש לא יצרתיים, ולא מסוגלים להחליט דבר בלעדיכן.
3. סקס כבר אמרתי??? תמיד תראי טוב, ואם יש לך כאב ראש יותר משבוע תלכי לרופא, ועוד משהו,
בכל ספרי הרפואה לפחת ממה שאני מכיר אין דבר כזה כאב ראש שמתחיל רק בלילה!!
אז פשוט תשלחי לו הודעה כדלקמן:
" קשה לי מאוד בלעדיך, אני יודעת שלפעמים התגובות שלי מאוד רעות כלפך,וזה בגלל הפחד שלי לאבד אותך
אני חוסמת את הלב שלי כדי לא להיפגע ממך, חשוב לי להגיד לך שבזכותך אני רוצה להשתנות ולהיות אישה
טובה יותר, מתגעגעת לחום שלך, לטעם שלך, למגע שלך, מתגעגעת אילך!"
בהצלחה וחג שמח.

מריוס זכריה

Member
מנהל
איך להתנצל?

התנצלות טובה היא התנצלות כנה.
איך - סמס, מייל, טלפון - לא כל כך חשוב. אויל לא טלפון, כי אולי הוא לא רוצה לדבר איתך כרגע.

העניין הוא שהתנצלות לא מספיקה, בעיקר לאור הדברים שהוא אמר לך, כלומר, בפשטות, שנמאס לו מההתנהגות שלך. בלי קשר לעובדה שבוודאי גם בהתנהגות שלו יש מה לשפר, העיקר הוא האם את מסוגלת לעשות שינוי משמעותי בהתנהגות שלך?

אם כן, יש סיכוי. אבל עליך להאמין בשינוי הזה ולשכנע אותו שאת רוצה בזה באמת.

אייבורי

New member
סבתא בישלה דייסה

מגעילה במיוחד, עכשיו צריך לאכול את מה שבישלת

וכן, סביר להניח שנמאס לו ממך לגמרי, את מעייפת, מטרידה
לא נעימה, לא נחמדה ואין סיבה שהוא צריך לסבול את זה.

אולי לפעם הבאה, תלמדי לא להתלות בפגיעות ממערכות יחסים קודמות
או להתחבא מאחורי "הטירוף" שלך, שמחביא התנהלות אנושית מכוערת.

looking 4the

New member
ממליצה לך בחום

לשלוח SMS קצר- סליחה , מתנצלת ואוהבת מאד.
וזהו.
להרפות.
לשחרר.
לתת לו מנוחה יומיים שלושה....בלי שום קשר ,שקט.
תני לו להתקרר קצת, להתגעגע..תניחי לו.

catsss

New member
:)

אין דבר יותר מקדם ועוזר בחיים ממודעות עצמית .
למזלך ,את מסוגלת לראות בצורה יחסית אובייקטיבית את הסיפור .
לא כל אחד מסוגל לשים את האצבע ולהגיד פה התנהגתי בסדר ושם פחות ,מסיבה פשוטה -זה פשוט לא נוח.
ברגע שאת מבינה שיש לך פחדים שגורמים לך להתנהג בצורה מסוימת ,עשית חצי דרך בפתרון הבעיה .
אך זה לא מספיק , לכולם יש פחדים שמקשים עליהם בחיים .
אולם אם הפחדים שלך מנהלים אותך ואף גורמים לפירוק המערכת יחסים זה בעיה . תחשבי אם את יכולה לפתור את זה בעצמך או צריכה עזרה מכוונת ממשהו מקצועי .
יש הבדל גדול בין אדם לאדם וזה שפגעו בך בעבר לא אומר בהכרח שזה מה שיקרה בעתיד .
אני בטוחה שאת מבינה את זה בעצמך אבל ניסיון העבר גורם לכך שתרגישי מאוימת ותצטרכי הגנות ,כמו להעליב אותו או לגרום לו להרגיש לא טוב עם עצמו .
שמעי אני לא מכירה בנאדם שהיה רוצה להיות עם מישהו שמעליב אותו וגורם לו להרגיש רע עם עצמו .
הייתי ממליצה לך בתור התחלה לנסות להשיג את האמון שלו בך בחזרה.
תני לו כמה ימים לחשוב על הכל ,להתגעגע .
נסי מאוחר יותר להסביר את עצמך ,ואולי אפילו להראות לו את מה שכתבת בפורום .
בהצלחה : )

קארניו

New member
אם את בת 19 כמו שמצויין בכרטיס

אז אני מורידה בפנייך את הכובע על התובנות שגילית .

למעלה