אובדת עצות

ונילוש1

New member
אובדת עצות

אודה לעזרתכם, הייתי אמורה לבצע ניתוח אצל ד"ר גירון ולצערי אחרי שביצעתי את כל הבדיקות את הוועדה וכו.. הוא התפטר! והשאיר אותי המומה . אני אמורה לבצע ניתוח תיקון ןטבעת שכשלה בגופי. ואני עושה ניתוח תיקון הוצאת טבעת וביצוע שרוול. מישהו מכיר בצפון רופא טוב שלא יעשה בי "ניסויים"..? אודה לתשובתכם החופה

שמחה37

New member
ד"ר גירון עזב לבי"ח אחר?

אני שבמעתי בצפון דברים טובים על ד"ר דין בבני ציון ד"ר חזן וד"ר מטר. לא יודעת אם הם נחשבים למומחים בניתוחים חוזרים אבל שווה לשאול. בהצלחה שמחה

ונילוש1

New member
"ר גירון עזב לבי"ח אחר?

תודה על תשובתך עדיין לא ידוע להיכן הוא עוזב - אך זו עובדה כואבת שהוא איננו והשאיר את כל המטופלים שלו עזובים ללא ניתוחים בידקות וכו.... עזב פוףףף ביום בהיר אחד ! לקח לי הרבה זמן לבצע את הבדיקות ולקבל אישור על הניתוח המורכב שלי עד שהכל היה מוכן קיבלתי טלפון מאכזב מבית החולים שהוא התפטר! לא יודעת מה לעשות.

שרה16

New member
אולי זה לטובה

אני לא מהמעריצים שלו בלשון המעטה. לי את ניתוח התיקון עשו באיכילוב ,חוץ מזה ששכחו את הזונדה, הכל היה כשורה. מעקב אני מבצעת בזיו צפת, ושמעתי ממנותחים (בהמתנה לניפוח) שהצוות מקצועי. שיקול של מרחק ,זניח לפי דעתי כי הכי חשוב זה הניתוח (מה גם שהמרחקים לא גדולים).

שרה16

New member
נותחתי לראשונה אצל דר סובחי

אבל בגלל שאני מהצפון רציתי מעקב קל"ב. ובאתי אליו(לפוריה) עם צרבות והוא סגר וכעס שאני בוכה, ואחר כך שלח לצילום ולא ראה בכלל שהטבעת זזה והפורט הסתובב (בגלל זה בכיתי כי הוא דקר אותי מלא) ,על עיוור כמובן. אחרי שהושת התרחבה ולא יכולתי יותר לסבול את הכאבים, נסעתי לאיכילוב ושם (תחת שיקוף) ישר פתחו ואמרו לי את המימצאים וקבעו לי תור להחלפת הטבעת. היום אני אחרי החלפת טבעת ,סגורה 7 ונשארת 7 .מעקב בזיו צפת.

אופירA

New member
מנהל
וזה לא הסיפור הראשון ששמעתי

על מחדל שלו בטבעת. שמעתי כמה סיפורים. לא מעריצה, בלשון המעטה.

זה שאת בצפון לא מחייב אותך להתנתח בצפון.

זה לא שאת גרה בסיאטל והמנתח בפלורידה... כולו נסיעה לא ארוכה מדי. במרכז יש רופאים מעולים שמומחים בהמרת ניתוח טבעת לשרוול. תתענייני בכיוון הזה והנסיעה? קטן עליך.

ונילוש1

New member

תודה על תגובתך... ברור שבמרכז יש רופאים טובים אך יש לי תינוק ולא אהיה רגועה ולכן אני חייבת להתנתח כאן בצפון את מכירה רופאים טובים עם המלצות טובות אני חוששת לבצע את הניתוח תיקון שלא יעשו בי ניסויים...כל הסנדלרים למינהם

בצפון לא מכירה.

חפשי בגוגל "מטבעת לשרוול" תמצאי בוודאי. אם יש לך ביטוח ואת רוצה להתנתח פרטי, יהיה יותר קל. זה ניתוח הרבה יותר מורכב מניתוח בתולי וחשוב למצוא את המנתח הנכון.

ונילוש1

New member

מכיוון שזה לא ניתוח "בתולי" אז אני חוששת מה שכן גירון מנתח באסותא חיפה זה הכי קרוב אליי אך עדיין רחוק ועלות הניתוח הנו 8,000 להבדיל מ- 27 ש"ח טופס 17 .

ד"ר רזיאל מצויינת בזה באסותא ת"א

תבררי עלות במלב"י טלפון: 03-7645444. לדעתי, למרות שזה 3 ימי אישפוז וזה בעייתי עם תינוק - אלה החיים שלך, ואת צריכה ללכת על הטוב ביותר.

tzfat

New member
ומה עם צפת וד''ר דשוטבסקיץ?

אני גרה בצפת ואם לא אהיה בניתוח הפלסטיקה אני מוכנה ללות איתך. תצרי איתי קשר במסר אישי. אני בדרך כלל על המחשב בערב ובלילה-ולא בבוקר. מקימי מצפת

ונילוש1

New member
ומה עם צפת וד''ר דשוטבסקיץ?

"אנשים טובים באמצע הדרך" אני בהלםםםם יווו מה זה תודה...... מישהי הדהימה אותי שאולי ד"ר גירון חזר לעבודה אבלללל ריגשת אותי....

חמ סה

New member
../images/Emo41.gif ד"ר גירון חזר לפוריה

תתקשרי לברר. הוא עזב לתקופה קצרה וכעת חזר. יהיה בסיידר. שיהיה בהצלחה

למעלה