אובדת עצות

saraezra

New member
אובדת עצות

יש לי חבר מזה שבעה חודשים הוא נשמה טובה מכבד אותי כבוד שלא קיבלת מאף גבר אוהב אותי כמו שלא אהבו אותי מעולם לפני שהכרתי אותי הייתי עם גבר שהיה מכה משפיל מזלזל שגרם לי להרגיש כמו סמרטוט ואת התיסכולים האלה לקחתי לקשר הבא שלי אני נותנת לו אהבה במאה אחוז אבל רבה על כול שטות אתמול רבנו אני וחבר שלי ריב רציני בו פגעתי בו בכול מה שמפריע לי שלא תבינו אני בחורה טוב כול מה שאני עושה אני מספרת לחבר שלי אתמול הוא התקשר והייתי במקלחת אח שלו בא להעיר אותו הם יצאו הוא אח שלו אשתו וחבר שלו כשאני התקשרתי הגעתי לתא קולי הוא יצא בלעדי גיסתו היא חברה שלי כשבאתי ראיתי אותם צוחקים רבנו בכיתי מה לעשות לדבר איתה? מה להגיד לו? האם זה נכון מה שהוא עשה תייעצו לי

../images/Emo26.gif

לפי מה שאת מספרת בו יש בניכם אילו שהם נתקים בתקשורת ולא מעט אי הבנה. כל אחד רוצה לעשות טוב וכמה שפחות לפגוע אחד בשני אבל אתם עושים בדיוק היפך. לעניות דעתי, עליכם לשבת לשיחה צפופה ולפתוח את כל הבעיות בניכם. עלייך להבין שהוא יכול לצאת עם חברים, משפחה ומכרים אם קצת רע לו - הוא הרי בן אדם. כל אחד צריך את הזמן שלו לעצמו. קשר בריא בנוי על כנות ואמינות. ממש לפני השיחה בניכם עליכם לשבת , כל אחד בביתו / חדרו ולרשום מה מפריע לו אצל בן המין השני\ ואז לפתוח את הנושא פנים מול פנים באוירה טובה ורגועה- פעם הוא פותח , פעם את פותחת וכו'. תוכלי לקרוא על זה עוד כאן בהצלחה.

למעלה