אובדת עצות

saraezra

New member
אובדת עצות

אני לא יודעת מאיפה להתחיל יש לי חבר מזה שבעה חודשים הוא נשמה טובה מכבד אותי כבוד שלא קיבלת מאף גבר אוהב אותי כמו שלא אהבו אותי מעולם לפני שהכרתי חודשים לפניו נפרדתי מגבר שהיה מכה משפיל מזלזל שגרם לי להרגיש כמו סמרטוט ואת התיסכולים האלה לקחתי לקשר הבא שלי אני נותנת לו אהבה במאה אחוז אבל רבה על כול שטות אתמול רבנו אני וחבר שלי ריב רציני בו פגעתי בו בכול מה שמפריע לי התייחסתי אליו כמו שהתייחסו אלי שלא תבינו אני בחורה טוב כול מה שאני עושה אני מספרת לחבר שלי אתמול הוא התקשר והייתי במקלחת אח שלו בא להעיר אותו הם יצאו הוא אח שלו אשתו וחבר שלו כשאני התקשרתי הגעתי לתא קולי הוא יצא בלעדי גיסתו היא חברה שלי כשבאתי ראיתי אותם צוחקים רבנו בכיתי מה לעשות לדבר איתה? מה להגיד לו? האם זה נכון מה שהוא עשה תייעצו לי

תגובה

זה שצחקו לא אומר בהכרח שבגדו. אולי משהו הצחיק אותם בשיחה. אם ראית מעשה רומנטי גופני ביניהם, עליך להודיע לבעלה ולהתרחק מהחבר.

saraezra

New member
ללא נושא

שלא תבין לא נכון הם יצאו יחד לא על זה אני מבולבלת אלא שהוא ניתק תפלפון ויצא בלי להודיע לי להשאר הוא טוען שכעס עלי ורצה שאני יתייחס אליו בהתאם הוא נשבע בדבר הכי יקר שלא היה עם אף אחת ושאוהב אותי כמו שלא אהב מעולם ביקש סליחה לסלוח

התמונה לא מספיק ברורה

יתכן שעלית על משהו ויתכן שלא. החבר שלך לא בגד בך, אך הוא זרם עם אח שלו לדייט בלעדייך. הוא יכול היה לוודא שהתעוררת ולצאת איתך, אך הוא לא עשה זאת. בכל אופן הוא לא בגד בך. יתכן שהתאים לו לצאת בלעדיך וקצת לנוח ממך. מאידך יתכן גם שבכלל נמאסת עליו. לא ניתן לקבוע שום דבר חד משמעי ממה שציינת. אני חושב שהמבחן שלך לגבי החבר שלך צריך להיות רחב. את צריכה לבחון אם טוב לך עם החבר שלך באופן כללי ולא לבחון רק את היציאה שלו עם אחיו בלעדייך. אם לא טוב לך איתו באופן כללי, זה משהו אחר. אם טוב לך איתו באופן כללי ואתם נפגשים ויוצאים ומדברים בטלפון וכו' והכל בסדר, אז תישארי איתו.

למעלה