אובדת עצות

7נתי7

New member
אובדת עצות../images/Emo5.gif

מילקי לא מפסיק לחלות. עברו עלינו שבועיים טובים,בהם הפסיק להקיא ולשלשל,התחיל להעלות במשקל (החלפנו אוכל וכנראה שהכל היה אלרגיה לחלב וסויה) ואז, כשכבר נשמתי לרווחה, הגיע החום. בהתחלה "לא רציני",38.5 וכמובן שלא הולכים לגן,לא לעבודה,הרופאה לא מוצאת משהוא מיוחד,גם כשמטפסים ל39.2, נותנת אנטיביוטיקה רק אם לא ירד החום בעוד יומיים ואחכ כשיורד החום קצת, אומרת שלא צריך כלום. חולפים להם כמה ימים נוחים,בשישי שעבר אפילו הלך לגן ואז בראשון מתעורר עם רק 38.7,אחרי שבשבת היה קצת נמוך יותר. שוב הרופאה לא מוצאת כלום, שולחת לבדיקות דם ואז מתקשרת אלי בצהרים לומר שהבדיקות לא טובות, לא מתאימות למה שראתה באוזניים ושנגיע אליה למוקד לעשות צילום ריאות וכמובן שיש לנו דלקת ריאות. עוד שבוע שהוא לא בגן. עכשיו תודה לאל יותר טוב. חשבתי להחזיר אותו לגן ביום ראשון. אבל עכשיו יש שם וירוס של שלשולים והקאות ולא בא לי לשלוח אותו. אבל אני חיייבת להיות בעבודה השבוע. אין לי עם מי להשאיר אותו. ואולי בכלל אין טעם לשלוח אותו לגן? יותר מחצי הזמן הוא בבית. אולי אוציא אותו מהגן,אמצא מטפלת,כך שגם אם יהיה שוב חולה היא תוכל להיות איתו? אני לא יכולה להעדר יותר מהעבודה. אמא שלי לא במצב יותר לשמור עליו,חמתי עובדת ובעלי שיחיה לא יכול להפסיק לעבוד. אבל הוא כל כך אוהב להיות שם. לתקוע אותו בבית של מטפלת או בבית שלנו? אאאאאאאאאאווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף

דיאטקוק

New member
בן כמה הוא?

הוא עדיין על אנטיביוטיקה? אם הוא מתחת לגיל שנה וחצי, אני בעד מטפלת בבית. רפואה שלמה.

בנצ100

New member
אולי...

יש לי שני רעיונות: - קודם כל לנסות למצוא מישהי שמוכנה לשמור עליו כשהוא חולה. לא מטפלת קבועה, אלא מעין בייביסיטר. זה ייתן לך לעבוד, ויסדר את מילקי. לא יודעת אם זה קל למצוא מישהי כזו, אבל זה בטוח שווה לנסות. - חוץ מזה, אולי שווה לבדוק גם את הערוץ האלטרנטיבי. אולי יש איזה סוג של אוכל שעושה לו רע, ובסופו של דבר הופך אותו לחשוף למחלות? יש לי שם של מישהו, אבל הוא לא ממש מומחה לתינוקות, אם תרצי אשלח לך במסר. אולי אחרות יידעו להמליץ על מישהו שמומחה בתינוקות. שיהיה בהצלחה. זה נשמע לא קל, ומתסכל להיות חולים שוב ושוב. תרגישו טוב!

happy

New member
ליהי כל שבוע שעבר היתה עם חום

בסוף יצאה פריחה ולכן החשד שהיתה לה אדמדמת. היה לה חום אפילו מאוד גבוה בערב (ביום ראשון היה לה מעל 39 מעלות) ועדין הרופאים התעקשו לא לתת לה אנטיביוטיקה (מסתבר שבצדק). מאחלת לכם החלמה מהירה וממליצה לנסות גם ערוץ אלטרנטיבי. אם אתם במכבי יש את מכבי טבעי. לאחיין שלי הוא בן שנתיים הם עשו פלאים. ומצטרפת להצעה של בנצ למצוא בייסיטר. זה קשה אבל כדאי לנסות. תרגישו טוב

../images/Emo4.gif מבאס

קשה לייעץ, כי יכול להיות שאתם "בסוף הגל", כלומר, כלל האצבע אומר שכאשר ילד נכנס לגן, יש לקחת בחשבון שחצי מהזמן הוא יהיה בבית, בערך ב4-6 חודשים הראשונים. אולי אתם כבר בסוף תקופת התשלומים. בעיני, כדאי עד גיל שנה וחצי להיות בבית /במשפחתון קטן (עד שלושה ילדים) ורק בהדרגה לצאת למסגרות גדולות יותר. אבל, אם הוא ממילא יצא כבר למסגרת גדול יותר, יכול להיות שכבר "שילמתם" את המחיר והמערכת החיסונית כבר עברה את כל העוררות הראשונית שלה.
מה זאת אומרת שיש עכשיו בגן וירוס של שילשולים והקאות
הגננת מוכנה לקבל ילד משלשל לגן
זה סימן לא טוב (אמנם, מעיד על כך שהיא נחמדה ומנסה לבוא לקראת הורים, אבל בעצם, חושף את כל הילדים לתחלואה). בכל אופן, אם זה המצב, אל תחזירי אותו עכשיו לגן (מאחלת לך בכל לב שמתצאי בייביסיטר/ מטפלת). ומצטרפת להמלצה לנסות טיפולים טבעיים למינהם. יש להם הצלחה גבוהה במיוחד בקרב ילדים/ תינוקות. תרגישו טוב

נתושקי

New member
לצערי, אין לי עצות ממשיות או חכמות

מעבר למה שכבר כתבו לך חברותינו. רציתי רק לאמר שאני מבינה את הקושי והתסכול ומקווה שבקרוב מילקי ירגיש יותר טוב ותוכלו לחזור לשגרה בריאה ורגועה.

7נתי7

New member
אז ככה....תודה לכולכן וקצת תשובות

הכי חשוב, הגננת לא מקבלת ילדים עם שלשולים לגן,פשוט כל יום כמעט מתחיל אחד הילדים לשלשל במהלך היום וההורים נקראים לקחת אותו. מילקי מטופל אצל הומאופטית למניעה ולכל מיני תחלואים,אפילו קיבל שבועיים לפני הכרזת דלקת הריאות טיפול נגד ליחה וברונכיט. כנאראה שבזכות זה קיבל את הדלקת יחסית(טפוטפוטפו)בקלות. קשה לי להתק אותו מהגן אבל גם לשלם כפול כל חודש,גם לגן וגם למטפלת נראה לי אבסורד, למרות שנראה לי שזה מה שאעשה. לא מוצאת הרבה הבדל בין משפחתון לגן כי בכל מקרה נחשף לילדים והגן שלנו נותן יחס אישי פלוס. וגם אם יהיה עם מטפלת, מספיק שאקח אותו לג'ימבורי או כל דבר אחר וידבק. גם ההומאופטית (שהיא גם רופאה )וגם הרופאה אומרות שהוא ילד "רגיש", כמו אמא שלו שאוספת את כל החידקים של כולם. האמת היא אף אחד מהילדים בגן לא חלה במשהוא כמו גיא אפפעם ובעצם כל הבלגאן של האלרגיות התחיל לפני הגן. מסע החיפוש אחר המטפלת ש"תסתום" חורים החל אתמול. כמה משלמים ליום כזה? לפי שעות? לפי יום? אשמח לשמוע קצת על מחירים תודה תודה שוב

happy

New member
אצלנו באיזור משלמים 25ש"ח לשעה

לנו יש ביביסיטר שלוקחת את ליהי פעמיים בשבוע מהמטפלת וממלא חורים כשמטפלת לא יכולה (ערבי חג) או כשאנחנו רוצים לצאת.

נראה שאין ברירה אלא לשלם כפול

ואני באמת מקווה שאחרי הריגוש הראשוני הוא יחליט להיות בריא לזמן ממושך. שמחה לשמוע שהגננת מקפידה לא לקבל ילדים חולים. אישית, בעבר זה לא היה נראה לי היסטרי, אבל אחרי שחלו אצלנו בגן בערך 100% מן הילדים ומאה אחוז מן הצוות בדלקת עיניים, זה נראה לי יותר משמעותי להקפיד. המחקר מראה שיש הבדל בין משפחתון לגן. אני לא סוכרת את כל הנתונים בעל פה, אבל בעקרון, יש עליה כפונקיה של מספר הילדים, כאשר מעל כ-8 זה כבר לא משנה כמה, אלב מתחת זה בהחלט עושה הבדל. אבל הוא כבר בגן, וטוב לו שם, אז תשאירי. תרגישו טוב.

7נתי7

New member
מצאתי פתרון../images/Emo41.gif

השבוע יהיה אצל מישהיא בישוב שיש לה משפחתון,אך עד תחילת דצמבר אין לה ילדים,כך שיהיה לבד. אח"כ מקבלת תינוקות וזה לא יתאים לו, אבל לתקופה שאחרי המחלה(שבטח עוד תהיה אחת או שתיים..)אוכל להשאיר אותו שם. זו מישהיא שאני מכירה שנים ואני סומכת עליה. היתי איתו שם קצת היום ועכשיו בולכת לנוח. גם אני די חולה היתי השבוע,בתוספת תפקיד נוסף בעבודה-החלפה של שבוע,בתפקיד תובעני באופן מיוחד,ואחרי התמוטטות הולכת לנוח לא סגרתי איתה על מחיר, לא שאלתי כמה ומה שתבקש אתן לה. מניחה שזה יהיה בגדר הסביר שבוע טוב ובריא לנו

תולו

New member
יופי יופי ../images/Emo70.gif

כל כך שמחה לשמוע על הפתרון. נשמע שהולך להיות מצויין.

למעלה