אובדת עצות

firestoned

New member
אובדת עצות ../images/Emo122.gif

שלום לכם,יש לי שאלה : יש ברשותי סינטיסייזר של קורג,לא ככ חדש ,לפני כשבוע אחי הקטן שפך עלין קצת מים ,המסך הפסיק לפעול,ומאז הוא עושה לי בעיות.. בבקשה מכם אנא עזרו לי בנושא אני ככ אוהבת את הסינטי הזה מה עליי לעשות???????? שלכם סיוון.

Domnastic

New member
ערב טוב אריאל../images/Emo3.gifמה שלומנו היום?

אני צריך טיפונת עזרה אני אשלח במסרים.

Domnastic

New member
אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול:

שמע שלחתי מסר לנציגי חלילית, ביררתי על כמה כרטיסי קול חינמיים והזכרתי את העיניין שאולי בעתיד אני אצרף פרא אמפ להקלטה עם החשמלית שלי, אז מפה נובעת הדילמה. תראה את שני הכרטיסים הנ''ל. **ואגב כרטיס קול עם פרא אמפ מובנה זה לא מומלץ? או שאפשר למצוא בזה משהו טוב ויעיל? יש גם את הAudiophile 92 המומלץ של M-Audio שבניתי עליו, אבל עכשיו אני יותר בכיוון של הSOLO, אחרי התגובה במסרים של אריאל.
חשוב לציין שזה הכרטיס קול המקצועי יותר מהנוכחי [הרגיל על הלוח אם]. ואני מוכן לשלם בסביבות 1500 [עדיף פחות כי אני מתכנן גם על סינט\מקלדת שליטה].

Domnastic

New member
חינמי בשבילי הכוונה לכרטיס קול

מקצועי [אם אפשר לקרוא לו ככה] שנע עד ה1500 ש''ח, עדיין.. אני כולה תיכוניסט

murzik3591

New member
כמו שהבנלי כבר אמר תבדקי מי מוכר...

בארץ מוצרים של קורג ודרך החנות תבדקי איך את יכולה להגיע למעבדות השירות. אם אני לא טועה קילומבו מוכרת מוצרים של קורג.

S l nC O

New member
REBIRTH

אחלה של דבר. שילוב של ה-TR808, TR909 ושל ה-TB303 האגדי. לדעתי יש לתוכנה אחלה של סאונד, לי לא יצא לעבוד איתה ב-REWIRE ואני אפילו לא בטוח שאפשר, אולי לעבוד איתה ב-REWIRE ל-REASON ו-REASON ב-REWIRE ל-CUBASE, מה שיוצר שרשרת של הרבה מושגים לועזיים שבולעים CPU כמו מים. אולי פשוט עדיף לכתוב בה ליינים ולעשות EXPORT? זה לפחות מה שאני מעדיף...

למעלה